Günaydın şebnemcim.. Ben yerim onun tekmeleyen ayaklarını.. Ya artık kocaman oldular.. Sığamıyolar garipler içeriye.. Akşam yemek yedik, kalktık yemekten.. Böyle karnımda bi gariplik hissettim bi baktım bu artık kafasını mı poposunu mu bilmiyorum ama dayamış tam midemin altına orda böyle baya bi şişlik.. Aynadan bakıyoruz böyle çok şekil bişiy olmuş.. Gül gül öldük bakarken.. Baya bi durdu öyle.. E senin oğlun kocaman artık annesi.. Napsın teyzesinin güzeli.. Yer açmaya çalışıyodur kendine..
sanırım uzun bir zaman öyle bir fısatımız olmayacak ama kuzucuklarımız düzenli emsinde razıyız sonuçtaevet cicim 3.30 da uyandım çok güzeldi gerçekten..
derin doğduktan sonra da kesintisi uyuyamayacağım
acaba bi daha ne zaman 12 de yatar 8 de kalkarım kiii:)
bende bebeği gezidrmeyi düşünmüyorum kış kıyamette evde bi ton insanşu bebeği sevme meselesine gelince.. ben kendi yiğenlerimi bile ellerimi yıkamadan sevmem.. eşime de dışardan gelince mutlaka ellerini yıkatırım.. onun dışında bi önlem almayı düşünmüyorum.. şu dezenfekte jel meselesine gelince çok iyi markalar dışında diğerlerinin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.. netice de o da kimyasalların birleşimin oluşan bişiy.. belki çok kaliteli bişiy alıp yanımda tutarım... hastane de ziyarete gelicek olanlar zaten annem, ablam.. bebeği onlardan sakınamam.. ama mevlutte bende öptürmeyi falan düşünmüyorum.. zaten aldığım beşik tekerlikli.. gerekirse kızlar onunla gezdirir gösterirler bebeği..
huuuuuuuuuuuu anne ne yapayım içeri sığmıyorum yahuuu tekmelicem tabi sıkışşşştımmmmGünaydın güzel anneler buğün işe geldim yardım için ama şimdiden oturamıyorum ya oturduğum zaman attan tekmeye başlıyor zaten çok aşağıda(((((((
ay sorma sevgi ne şekillere giriyor zilliler ya karnım bi tarafı bomboş bi tarafı dağ gibi sonra babası itiyor azıcık hop kaçıyo zilli maaşallah ya bu günleri gördük dimi hayal değilGünaydın şebnemcim.. Ben yerim onun tekmeleyen ayaklarını.. Ya artık kocaman oldular.. Sığamıyolar garipler içeriye.. Akşam yemek yedik, kalktık yemekten.. Böyle karnımda bi gariplik hissettim bi baktım bu artık kafasını mı poposunu mu bilmiyorum ama dayamış tam midemin altına orda böyle baya bi şişlik.. Aynadan bakıyoruz böyle çok şekil bişiy olmuş.. Gül gül öldük bakarken.. Baya bi durdu öyle.. E senin oğlun kocaman artık annesi.. Napsın teyzesinin güzeli.. Yer açmaya çalışıyodur kendine..
Playskoll 2 li egzersiz arkadaşım cnm ismi yaz googledan çıkyıorkızlar bır tane ındırıme gırıpte sızın aldıgınız bır oyuncak vardı burda yazmıstınız
o kacıncı sayfada gerıye gıttım bulamdım
amanın nie kızdırdınız bakiim benim miniğimi doktor amca rahatsız etti demek minik kızıgünaydın kızlar!
dün kızımızı gorduk maşallah buyumusbende 1 kılo almısımbilmiyorumkismile
yaniii 7,5 kılo almış bi şekilde yola devamguclubacismilekızımız dün kaşlarını çatmış şekilde bir poz verdi...
ikimizde çok şükür iiyiz
Nalancığım çok tatlılar değil mi maaşallah hepimizinkilereaynen öyle sevgim bende entatlı günlerini geçiriyorum. ay herkeste bu hareketler bukadar bariz görülürmüydü yoksa sadece bizim kızmı çok hareketli diye eşimle durup hayranlıkla şaşkınlıkla izliyoruz. hakikaten kocaman oldular ama ben hala nasıl bir pozisyonda durduğunu anlayamıyorum. maşallah bebişlerimize
mervecim dün yoktum dün serbest günümdü. ben p.tesi çarşamba cuma şirkette salı perşembe kendime çalışıyorum yarı serbest yarı bağımlı bir durumum var anlayacağın. serbest günlerimde girmem biraz zor oluyor. herzaman net bağlantım olmayabiliyor. ama girmediğim zamanlar aklım sizde kalıyor ne kaynatıyorlar nepaylaşıyorlar acaba diye guclubacismile
buarada şu hamilelik eğitimi benim yakınlarımda yok. fundadan bilgileri alalım:))) enazından kopya çekelim.
buarada doğum öncesi yapmış olduğunuz yada planladığınız bir nefes egzersizi vss...varmı.
pany canım ikinizin de iyi olmasına çok sevindim.. artık o da büyümüştür baya..e annemizde bi kilo alasın ama dimi...
nalan, merve onun hareketlerini izlemek o kadar güzel ki..geçen akşam minübüsteyim.. sağolsun kimse yer vermedi ayakta duruyorum.. ama bu nasıl oynuyor böyle görceniz.. maşallah, subanallah.. millet görücek rezil olucam diyerekten aklım çıktı..
bazen eşim onu kızım, yavru ceylanım diye severken gözlerim doluyor.. oda dalga geçiyor açtın diye muslukları.. aynada karnıma bakınca bu gerçekmi diyorum.. hep hayalini kurduğum şey gerçek mi.. benim minicik prensesim mi var içerde.. bu onun elleri, onun ayakları mı.. şimdi böyleyim doğunca napıcam bilmiyorum.. gözüm ne koca görür ne yemek be uyku.. onsuz bir saniye bile geçirmek istemem herhalde.. onun uyumasını, sonra uyanmasını, ağlamasını, gülüşünü hiç hiçbirşeyini kaçırmak istemiyorum.. o mincik elleriyle parmağımı tuttuğu günü o kadar çok bekledim ki o bırakana bırakmam...
fundam ben de araştırdım internetten.. hatta gatada mutlaka yapılması gerektiği söylendi bana da.. ama doktorum yapmayalım dedi.. bi kaç kere tekrar tekrar sordum.. ama ilk bebekte gereksiz dedi.. benim abimle yengemle, ablamla eniştemde de var aynı sorun.. ablamın iki oğlu var ikisinde de bi problem çıkmadı.. doktoru 3.ye hamile kalırsan yapıcaz dedi.. yengemin de 3 kızı var.. 2sinde problem çıkmadı.. ama 3. kızında hamileyken kanını değiştirdiler..
fundam ben de araştırdım internetten.. hatta gatada mutlaka yapılması gerektiği söylendi bana da.. ama doktorum yapmayalım dedi.. bi kaç kere tekrar tekrar sordum.. ama ilk bebekte gereksiz dedi.. benim abimle yengemle, ablamla eniştemde de var aynı sorun.. ablamın iki oğlu var ikisinde de bi problem çıkmadı.. doktoru 3.ye hamile kalırsan yapıcaz dedi.. yengemin de 3 kızı var.. 2sinde problem çıkmadı.. ama 3. kızında hamileyken kanını değiştirdiler..
Kızlar deterjan konusunda biraz kafam karıştı ben granül hacışakir almıştım panycim dün dalin daha iyi durulanmıyormuş bu granül dedi ne yapacağım
birde yumuşatıcı kullanmalıyım bingonun bebekler için olanı varya sakıncalımıdır sizce
ayrıca beyaz ama üzerinde renki desenler olanlarıda yine beyazlarla mı yıkicam
ay sanki ilk defa çamaşır yıkicam
zararı yok onu biliyorum.. gata da benim doktorum Prof.Rüştü beydi. o 28.haftada yapalım demişti.. sağlık ocağında da yapalım dediler.. ama bilmiyorum işte.. burda ki doktorum yapmayalım diyor.. her gittiğimde sordum.. bende şimdi kararsız kaldım.. normalde 28.haftada yapılması lazım.. ben 30.haftamda gidicem doktora.. bak şimdi beni de muallakta bıraktınız.. napsam ki..
ay bnmd ekafam karıştı şimdikzararı yok onu biliyorum.. gata da benim doktorum Prof.Rüştü beydi. o 28.haftada yapalım demişti.. sağlık ocağında da yapalım dediler.. ama bilmiyorum işte.. burda ki doktorum yapmayalım diyor.. her gittiğimde sordum.. bende şimdi kararsız kaldım.. normalde 28.haftada yapılması lazım.. ben 30.haftamda gidicem doktora.. bak şimdi beni de muallakta bıraktınız.. napsam ki..
ya dakinden nefret ettim ben onun yüzünden alerji oldum diye sokmam eve o pisi her yerimi mahvetti gıcık kaptım kısaca sen sakın yanlış anlama benim kendi başıma gelenle alakalıMerve o granüller makinalarda arıza da yapıyomuş.... Ben Dalin deterjan ve yumuşatıcı aldım.. Yumuşatıcısını giysilerinde değil de odasındaki diğer tekstillerde kullanacağım..
Yada doğumdan sonraki iğneyi mutlaka olmak isteğimi söyleyeyim.. Tamam öyle yapıyım.. Zaten şimdi randevu almaya kalksam bana haftaya vericek günü.. Ben de 30.haftama girmiş olucam o zaman.. Doğumdan sonraki ilk 72 saattede olunabiliyormuş madem.. Ben o zaman yaptırayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?