Günaydın şebnemcim.. Ben yerim onun tekmeleyen ayaklarını.. Ya artık kocaman oldular.. Sığamıyolar garipler içeriye.. Akşam yemek yedik, kalktık yemekten.. Böyle karnımda bi gariplik hissettim bi baktım bu artık kafasını mı poposunu mu bilmiyorum ama dayamış tam midemin altına orda böyle baya bi şişlik.. Aynadan bakıyoruz böyle çok şekil bişiy olmuş.. Gül gül öldük bakarken.. Baya bi durdu öyle.. E senin oğlun kocaman artık annesi.. Napsın teyzesinin güzeli.. Yer açmaya çalışıyodur kendine..
aynen öyle sevgim bende entatlı günlerini geçiriyorum. ay herkeste bu hareketler bukadar bariz görülürmüydü yoksa sadece bizim kızmı çok hareketli diye eşimle durup hayranlıkla şaşkınlıkla izliyoruz. hakikaten kocaman oldular ama ben hala nasıl bir pozisyonda durduğunu anlayamıyorum. maşallah bebişlerimize
mervecim dün yoktum dün serbest günümdü. ben p.tesi çarşamba cuma şirkette salı perşembe kendime çalışıyorum yarı serbest yarı bağımlı bir durumum var anlayacağın. serbest günlerimde girmem biraz zor oluyor. herzaman net bağlantım olmayabiliyor. ama girmediğim zamanlar aklım sizde kalıyor ne kaynatıyorlar nepaylaşıyorlar acaba diye guclubacismile
buarada şu hamilelik eğitimi benim yakınlarımda yok. fundadan bilgileri alalım:))) enazından kopya çekelim.
buarada doğum öncesi yapmış olduğunuz yada planladığınız bir nefes egzersizi vss...varmı.