hemde nasıl heyecan anlatamam gerçi hissettiğim sadece ara ara gelen kasık sancısı onun haricinde sanki hayal gibi geliyo galiba kalp atışını duymadan inanamıycam ..pazartesi acaba oradamı sorun varmı diye yine kan testi yaptım değer artmışmı diye Allahıma şükür artmış ve rahat ettim galiba ultrasondan önce cumartesi veya pazar yine test yapabilirim gibi geliyoo...kolay değil di mi canım çok bekledik amaaa buldumcuk olmamız gayet normal di miii?:)))
ooo sen benden de panikmişsin:))) benim test günüm 7 nisandı yani geçen çarşamba...o gün ki testten sonra cuma yaptırdım bide pazartesi yaptırdım bakalım ikiz mi tek mi salı günü görücez teyzesi:))))senin değerin kaç çıktı umarım hergeçen gün çifter çifter artar(amiiinnn)ayrıca bende çok sık wc deyim ama çokta su içiyorum o yüzdende wc ye taşınıyorum ...bi de bende test alıcam yaklaşık 2 senedir tek çizgi görüyodum şu çift çizgi neymiş nasılmış bide bende göreyim dedim hatıra olarak saklarız:)))
kızlar günaydın, herkes iyidir inşallah:)))
Gizemlicim benim transfer tarihi 18 Marttı, bu güncel kilo ekleme meselesi bence de çok mantıklı ama nasıl güncel tutacağız o biraz zor olur. Ben diyorum ki 12. hafta kilosu 16. hafta kilosu 20. hafta kilosu vs. diye periyodlar koyalım. O haftaya ulaştıkça tek tek bildiririz.
Bu arada kilo konusunda dertli bir kardeşiniz olarak ben bu konuyla çok mesgul olmuştum. Doktorum bana ilk 3 ay yani 12. haftanın sonuna kadar kilo almayı yasakladı. Rüyalarıma filan giriyor, kilodan bebeğimi doğuramadığımı filan görüyorum. Bu kadar korkunca da sanıyorum yiyemiyorum, iştahım azaldı. Hedefim ilk üç ay 0 kilo toplamda doğum öncesi 8-9 kg. Umarım becerebilirim:))))
inşallah bende bu listede olurum çok imrendim içim gitti valla :)
öncelikle koccamannnn MAAŞALLAAHHHH listemize Allahım isteyen bütün herkesin dualarını kabul etsin...canımcım benim 2. denememdi 3 aşılama ve 2 tüpten sonra nihayet hamilelik haberini alabildim sanki hiç hamile kalamıyacakmışım gibi düşünüyodum Allahıma binlerce şükür Yüce Rabbim hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günüde nasip eder inşallah....senin kaçıncı denemendi
canım benim hepiniz yavaş yavaş gelceksiniz sen hiç merak etme en kısa zamnda sizleride bekliyoruz.....ANNE OLACAĞIZ BİZ İNŞALLAH...........
hem sen hamile adayısın arada ziyarete gel böledelikafadulden
slm kızlar;
benimde eksik bilgilerim varmış hemen söyliim: yaşım 27, transfer tarihim 13 mart, kilom 87(
bende bu kilo konusunda dertliyim. tedaviye 78le başladım evde yata yata kilo aldım.
ama benim dr.um yemek konusunda kısıtlama yapmadı.aksine bol priotein, vitamin al dedi.bol et,balık ye dedi heralde 3.aydan sonra kıscak beslenmemi.
Aaa gİzemlİ Şİmdİ senİ hatırladım İlk serdar beye eŞİnle gelmİŞtİn bekleme salonunda bende eŞİmle bİrlİkte İdİm sen baya beklemİŞsİn onun İÇİn bİraz sİnİrlİ İdİn .ve bana orda anlatmıŞtın kİtle olayını hatta bana sen hamİlemİsİn demİŞtİn ŞİŞkİnlİĞİm yÜzÜnden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?