izmirde yaşayan bir arkadaşımın tüp bebekle ilgili acil yardıma ihtiyacı var ben de bu konuda sizlerden yardım isteyeceğim.Öncelikle izmirde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bir dr veya klinik önerebilir mi?ayrıca doç dr ahmet zeki ışık hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz
Herkese merhaba diyerek başlamak istiyorum;bu konu başlaığına tesadüfen ulaşmıştım tam da tedavim için gün saymaya başladığım günlerdi ve o gün bugündür hemen hemen hergün yazdıklarınızı ve yorumlarınızı okudum.İlk günden bu yana tedavim sırasında(tüp bebek),kaygılı bekleyişlerimde ve nihayet canım kızımı kucağıma aldığımda hiçbirinizi tanımıyor olsam da aslında hep yanımdaydınız ve tüm aşamalarda tıpkı bir fener gibi yolumu aydınlatan ışığım oldunuz.Şimdi ise bu konu başlığı (sanırım face yüzünden) eskisi kadar hareketli değil; bu yüzden üzüldüğümü belirtmek ve bu konuyu açarak tüm yazışmalara vesile olan gizemli başta olmak üzere hepinize teşekkür etmek için üye oldum ve duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.gerçekten hepinize teşekkür eder bebeklerinizle birlikte uzun ve mutlu bir öür dilerim...
Bayanlar.Ilk gebeligi tüp bebek olup ikinciye normal yolla gebe kaliniyor,biliyormuydunuz? Görümcem üc yil önce tüp bebek yöntemiyle cocuk sahibi oldu.Simdiyse 6haftalik ikinci bebegine hamile.Hemde hic Dr.a gitmeden! Ama ilk dogumundan itibaren hic korunmadi belki normal yolla gebe kalirim diye.Ümidinizi yitirmeyin asla!Allah isteyen herkese cocuk versin.
Sevgili dost öncelikle bir bebek sahibi olmana çok sevindim onun dışında gecenin bu saatinde girdiğim forumda hiç tanımadığım bir insanın bana ve arkadaşlarıma teşekkür etmesi,bizi takip ettiğini söylemesi tüylerimi diken diken etti....Tamda çok bunaldığım bir anda içime su serpildi....Dediğin gibi burda yazışmak senin gibi belkide birçok arkadaşımızın ışığı olacak o yüzden elimden geldiği kadar girmeye çalışacağım.
uzun zamandır birileri tarafından farkedilmemek beni üzmüştü ve bu başlığın artık eskisi gibi olayacağını düşünmüştüm;sanırım değilmiş beni yanılttığın için tekrar teşekkür ederim gizemli(ayrıca "sevgili dost" diyerek beni çok derinlerden fethettin;sağol)
Son Cemre seninde dediğin gibi insan hiçbir zaman umudunu yitirmemeli....Rabbimin ne zaman ne yaşatacağı hiç belli olmaz bnm ağabeyiminde çocuğu olmuyor du 13 yıl sonra yengem hamile :))
canım cevap için geç oldu ama merak ettim şimdi nasılsınarkadaşlar merhaba, embriyo transfer edildikten sonra ne kadar yattınız. bana transfer yapıldıktan sonra 5 dak sonra sedyeye aldılar sonra odaya götürdüler. 1 saatte yatakta yattım sonra çıkış. tabi arabada her nekadar uzansakta giderken insan hırpalanıyor.
sende ölesin meralciiimmm salihim nasıllllllmerveeeeeeeeeeem harikasın ya.... sen bir tanesin valla :)))
evet insan umudunu yitirmemeli ben de 9 sene sonra kızımı kucağıma alabildim;tanrım isterse,kulu sabrederse oluyor.
topiğimiz bir ara güzel paylaşımlarımız sayesinde sabitteydi en kısa zamanda hareketlenecek burasıüzüldüm sabitten çıkarılmasına
Ya ben buraya nezaman ugrasam kendımı tutamayıp aglamaya baslıyorum hem stresımı hemde sevıncımı paylastım burda sızlerle ozaman burda konusmak benı nekadar rahatlatıyordu sımdı benım yuzum guldu bebegım kollarımda allahım ısteyen herkeseeee nasıp etsın bu guzel duyguyuuu hepınızı optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?