hayırlı olsun canım inşallah onları da görürsün ve kucağına alırsın
keşke bu topiği gebelik bölümüne açsaydın..orda tüp bebek anneleri diye..
bu sayfa da daha çok mücadele eden arkadaşlar var..
çok dikkat ettim takip ettiğim çoğu arkadaş hamile kaldıktan sonra hep gebelik bölümüne geçiş yapıyor buraya çok az arkadaş var uğrayan..onun için söyledim daha çok gelen olurdu paylaşımın daha fazla olurdu...
bende geldim kuzu sen bence diğerr arkadaşlara özelden msj at pelly falan var hamile yesil yansıma varhaymatlos var benim hatırladıklarım şimdi narnisn var
kızlar merhaba;
bende geçtiğimiz cmtsi bebeişimin kalp atışını gördüm ve duydum.çok güzel ve duygusal bir andı.allah hepinize nasip etsin. benim lekelenmelerim oldu evde dinleniyordum. kanama rahim içinden değilmiş. yani bebişim tehlikede değilmiş çok şükür.ama neden kanama oluyo anlamadım. arada bir kahverengi lekelenmem oluyor. ben keseyi gördükten bir hafta sonra kalp atışı için çağrıldım. 6+1 de kalp atışını duyduk.
bugünde acaip midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum. benim sat 26 şubat, tahmini doğum tarihi 3 aralık.
kızlar merhaba;
bende geçtiğimiz cmtsi bebeişimin kalp atışını gördüm ve duydum.çok güzel ve duygusal bir andı.allah hepinize nasip etsin. benim lekelenmelerim oldu evde dinleniyordum. kanama rahim içinden değilmiş. yani bebişim tehlikede değilmiş çok şükür.ama neden kanama oluyo anlamadım. arada bir kahverengi lekelenmem oluyor. ben keseyi gördükten bir hafta sonra kalp atışı için çağrıldım. 6+1 de kalp atışını duyduk.
bugünde acaip midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum. benim sat 26 şubat, tahmini doğum tarihi 3 aralık.
kızlar merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?