evet kızlar orda pirinç tanesi kadar bişi gümbür gümbür atıyo. yanıp sönüyo gibi:)
rahimin içinden değilmiş. düşük tehlikesi yaratmıyormuş. herşey yolunda dedi dr. bazı kişilerde oluyor böle lekelenmeler dedi. ağrılı ve aşırı kanamaya dönmedikçe endişelenme dedi.yorma kendini dedi. ama yat demedi. ama ben arayıp lekelenmem var desem yat diyor. heralde rahatlamam için. nerden bilmiyorum. bence stresten de olur. fazla harekettende olur. ben geçen hafta epey bi yürüdüm sultanahmette ertesi günde kırmızı kanamam oldu. artık dikkat ediyorum. rahim büyüdüğü için olabilirmiş. rahimin bağlı olduğu dokulardan olabilir. yada öncede yapılan müdahelelerin kanı şimdi kahverengi olarak geliyodur.
Kızlar hepinizi tebrik ederim bebişleriniz sağ salim gelsin kucağınıza inşallah...Bir de aylar göre bu başlık var isterseniz buraya da takılın...http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/
Tamam hayatım neden olmasın..
Bende geldİm 09 mart sat tarİhİm 22 nİan İlk buluŞmamız olucak 14 aralık 2010 tahmİnİ doĞum tarİhİ:))))
canım hoşgeldinnnnnnn geç kalırmısın sana aramızda her zaman yer var o ne demek öle nasıl gidio bakalım annelikÇOK MU GEÇ KALDIM:?
son adet tarihinin ilk günü 03 Mart 2010 (gerçek SAT 24 Şubat ama Transfer göre tekrar hesapladı doktorum)
beklenen doğum tarihi 08 Aralık 2010
yaş 31
hamile kalınan kilo 100((
son durum Ultrasonda kese ve kalp atımı görüldü:))))
gizemli,
yas: 29, kilo:60, SAT: 8 Mart, BDT: 12/12/2010, SD: 21 Nisan da kalp atisi randevusu
Sevgiler
yaş 26
sat 15 mart
tdt 20 aralık
kilo 58
20 nisan ilk ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?