2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

evt cnm 2 ampul her akşam çok kötü acıyo :) bakalımyarınki sonuca göre jel olarak değişebilir

benim gibi desene sende mosmor oldu her yerim çok acıyo o kadar kötü oldu ki benimde iki ampul geçicek inşallah bunlar bebeğimiz için herşeye sabrediyoruz ama senin eşin manevi destek vermezse olmaz böle konuşmayı denedin mi hiç neden bölesin falan diye

7. gün 26.7
9. gün 57.55
12 gün 130.1
14. gün ? yarın çok meraktayım biraz nazlı bi kız galiba içime öle doğuyo bi anda göstermiyo kendini

o konuşmayı yapacak gücüm yok henüz bende çok alıngan oldum zaten o iyi bişey der ben kötü anlarım boşuna kavga ederiz ben kendimide biliyoum dua ediyoruz bol bol yapacak bişeyimiz yok şuan için rabbim ol derse olacak

sende haklısın bende öleyim ya ne deseler alınıyorum bi duygusalım reklam müziklerine bile ağlıyorum duygusalsa....

senin transfer günün ne zaman tatlım listeye yaziim

bu arada prettycim baksana eşin ağlamış sölerken telefonda...yazık yaaaa..... sendeki endişeler ondada var düşünsene biz bazen herşey bize oluyor diye sadece kendimiz etkilenip kendimiz yaşıyoruz zannediyoruz ama öle değil onlarda bi çok şey yaşadılar.belki korkuyorlar ya olmazsa diye bizi heveslendirmemek için kendileri heveslenmemek için yaklaşmıyorlar...

ben bide şunu düşünüyorum cinsel hayatımızda bir anda durdu bende bununda etkisi var sen ne dersin olabilir mi

kızlar hiç üzülmeyin dedim ya benim eşimde gayet cool takılıo evet çok sevindi deli oldu ama şu an hayat normale döndü onun için işi vaar sıkıntıları var vs...hep aynı..
insan bi ilgi üstüne düşkünlük arıor daha fazla ama olmuo sanırım onlar için durum şu: yapılması gerekenler yapıldı bebek tutundu sevinildi şimdi süreç normal şekilde akıp gidicek...net yani duygu yok.yada var ama bizim kadar coşkulu ve uzun olmuo olabilir...

ben az önce eşimle konuştum bence haksızlık ediyosunuz bize dedi...tamam sizin gibi hissetmiyoruz çünkü hissetmemiz mümkün değil ama bizde endişeleniyoruz korkuyoruz kolay değil siz olayın içindesiniz biz çaresizce beklioruz gerçekten kolay değil aşkım insan aylarca beklediği şeye sevinmez mi dedi..e bide gelbebekcim seninde dediğin gibi adamların bide iş güç sıkıtısı var yani onlara ihtiyacımız olduğu en önemli zamanda onlardan bu durumlar yüzünden uzaklaşmayalım...lmaz:

hıhhh işte benim tosuncuğumda aynı şeyi söylüor neden böyle düşnüosun haksızlık ediosun sadece senin istediğin gibi tepki veremiorum tabi ki mutluyum dior..
biz tedaviye başladığımızda çok donuktu çok uzaktı olayın tamamen dışındaydı ben o zaman çok kırıldım ne zamanki iğneleri bana yapmaya başladı o zaman dail oldu.şimdide hep aynı şeyi söylüor sen yaptın sen başardın dior...

hakısızlık ediyoruz can yoldaşlarımıza herhalde ne dersin

bu arada varmı bi belirti canım sen kaçıncı haftada keseyi görmüştün

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Transfer Tarihi***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo| ***Güncel notları***|
1|Gizemli83 |27 |17 Mart 2010 | |22 Aralık 2010 |55 |perşembe kan testi|
2|Gelbebek26 |27 |13 Mart 2010 | |18 Aralık 2010 |60 | 4+3 haftalık|
3|Yeshill-Yansima| ??| 26 Şubat 2010| | 3 Aralık 2010| ??| bebişin kalbi pıt pıt |
4|Angelofsky74|35| 9 Mart 2010 | | 14 Aralık 2010|59 |22 nisanda kese görülcek |
5|Sebo|?| 9 Mart2010 | | 14 Aralık 2010| ? |22 nisanda kese görülecek |
6|Haymatlos|31| 3 Mart 2010 | | 8 Aralık 2010 |100 |kesemizde var kalbimizde atıyor|
7|Patly|29| 8 Mart 2010 | |12 Aralık 2010| 60 |21 nisanda kalp atışı randevusu |
8|Meralun|29| 5 Mart 2010 |23 Mart 2010 | 14 Aralık 2010 |?? |27 nisanda ultrason randevusu |
9|pretty53|26| 15 Mart 2010 | | 20 Aralık 2010 | 58 | 27 nisanda ilk ultrason |[/table]

fıstıklar hepinize ii geceler öptüm sizi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hakısızlık ediyoruz can yoldaşlarımıza herhalde ne dersin

bu arada varmı bi belirti canım sen kaçıncı haftada keseyi görmüştün

canım ben daha keseyi görmedim haftaya çarşamba görücem si sorun olmazsa..şimdilik hiç bir belirtim yok sadece çok yemek yiyiorum va göğüslerim şiş o kadar..
sen naslsın var mı bi değişiklik bu arada hamilelik takibinide tüp bebek doktorun mu yapacak?

gizemli

benim transfer tarihim 26 mart.

Esimin tepkisine gelince cok sevindi tabi ama biz daha onceden karar vermistik kendimizi cok kaptirmak yok diye en azindan ilk ultrasonda kalp atisini gorene kadar hatta mumkunse ilk uc ayi atlatana kadar. Bu bizim ikinci denenemiz de oldugu icin olabilir. O yuzden ne o ne de ben deli gibi seviniyorum diyemiycem.

Hamileleik takibini burda ilk kalp atisini duyduktan sonra sizi kendi jinekologunuza sevk ediyorlar. Hamilelik takibi diger normal hamileler gibi devam ediyor yani.

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Transfer Tarihi***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo| ***Güncel notları***|
1|Gizemli83 |27 |17 Mart 2010 | |22 Aralık 2010 |55 |perşembe kan testi|
2|Gelbebek26 |27 |13 Mart 2010 | |18 Aralık 2010 |60 | 4+3 haftalık|
3|Yeshill-Yansima| ??| 26 Şubat 2010| | 3 Aralık 2010| ??| bebişin kalbi pıt pıt |
4|Angelofsky74|35| 9 Mart 2010 | | 14 Aralık 2010|59 |22 nisanda kese görülcek |
5|Sebo|?| 9 Mart2010 | | 14 Aralık 2010| ? |22 nisanda kese görülecek |
6|Haymatlos|31| 3 Mart 2010 | | 8 Aralık 2010 |100 |kesemizde var kalbimizde atıyor|
7|Patly|29| 8 Mart 2010 | 26 mart |12 Aralık 2010| 60 |21 nisanda kalp atışı randevusu |
8|Meralun|29| 5 Mart 2010 |23 Mart 2010 | 14 Aralık 2010 |?? |27 nisanda ultrason randevusu |
9|pretty53|26| 15 Mart 2010 | 31 mart | 20 Aralık 2010 | 58 | 27 nisanda ilk ultrason |[/table]

merhaba kızlar gizemli83 benide listeye alırmısın:)))listeye 10.sıradan giricem galiba yaş:36,SAT 11mart,transfer tarihi:28 mart ,Tahmini doğum tarihi:16 aralık ,kilom :60 ,20 nisanda ultrason randevum var...kızlarr umarım herşey gönlümüze göre olur...

ya benim kadın doğumcum gönderdi bu doktora aynı hastanedeler bir müddet tüp bebek doktorum takip ettikten sonra kendi doktoruma göndericek,çünkü benim doğumum normal doğum gibi olmicak ameliyatımda içimde temizlenicek ve doğuma onkoloğumda giricek o sebepten kendi doktorum takip edicek çünkü kanserde dahil tüm geçirdiğim durumları o biliyor...ama öle olmasaydıda kendi doktoruma giderdim..sen napıcaksın

doğru haklısın bizde eşimle öle karar vermiştik..bakalım bu ay sonunda kalp atışının görürürüz herhalde

meralun canım listeye güncel kilo diye bişeydemi eklesek ne dersin hani kaç kilo aldık falan ona bakardık

hemen ekliyorum canım ay benimde 19 unda ilk usg çok heycanlıyım
sen nasılsın zaman geçmio dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…