2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Gizemli canım inşallah topiğin kapanmaz, bu konuda yönetime çok kızgınım. Şimdi Kasım annelerine takılıyorum ben de. Benim beklenen doğum tarihi 2 aralık ama sezaryen ile 1 hafta-10 gün önce alınma ihtimali çok yüksek o yüzden Kasım annesi olacağım inşallah.
Benim 5+2 kese göründü. Bu ctesi 7+2 kalp atışı için gideceğim. Doktorum vajinal muayene etmek istemedi o yüzden kalp atışını göremedik. Normalde şimdiye görülürdü. Bugün ıstinye devlet hastanesine gittim reçete yazdırmak için, oradaki doktor da karnımdan baktı ama onların ultrason cihazı siyah-beyaz ve eski, sadece keseyi gördük. Bebeğim kalp atışlarını bu ctesi göreceğiz inşallah.

ya o kadar kötü ki 2010 aralık anneleri topikleri karışık kopuk iğrenç bide ordakiler hep normal yolla hamile kalanlar bazen ne hissetiiğimiz anlayamıyorlar o yüzden bence hakkımız olmalı böle bir topic bu arada nası br duygu ya bebeğin kalp atışını görmek ayy maaşallah allah nazardan saklasın bebeğini canım ya içinde bir canlı yetişiyo süpper bir duygu

gizemliii liste şahane olmuş ellerine emeğine sağlık:)
insan inanamıor bazen tüp bebek listesinden hamiş listesine umarım seneye bu zamanlar 3 aylık bebeklerimiz listesinde oluruz:)
benimde 21 nisan ilk muayene usg günüm kesecik görüces:)

ay hadi hayırlısı canım nisan ayı bize uğurlu geldi

şimdi gelelim esas meseleye kızlar eşleriniz nası karşıladı benimki bi donuk tepkisiz sanki hamile değilmişim gibi keseyi görelim kalbini duyalım sonra sevinelim diye diye hevesimi kursağımda bıraktı tabiki sevindi sarıldı ama sonra herşey rutine döndü sizinkilerin durumu nasıl:enbuyukkk:

liste içinde övgülerin için teşekkür ederim canım bizimde listemiz var ve topiğimiz kapattırmamak için elimden geleni yapıcam 2010 aralık annleri topicleri çok fena çünkü hem biz farklıyız biz tüp bebek anneleriyiz yaşadığımız bir çok şey farklı millet bana diğer topikte adetin kaç gün gecikince anladın diyo şak diye kalıyorum

ben kapatıcaklarını sanmıorum baksana topiğin yanında 5 yıldız varrrrrr:):)
bu eşler olayını ben ciddi ciddi araştırmak istiorum uzun zamandır bunun için bi topik açıcam sadece gebelik sonrasında değil ilk tüp bebek tedavisi yapılması gerek gerçeğinden sonraki tavırlarını çok merak ediorum bu tavırların altında yatan gerçek anlamlarıda...
ben sosyoloji mezunuyum benim için gerçekten ciddi biir araştırma konusu bu sonra uğraşabilirsem tez haline getricem bu konuyu...

ya sanki bi ben seviniyomuşum gibi sanki o kadar uğraıp bebek yapmamışızda kendiliğinden olmuş gibi anlamsız bir durum gün içinde daha fazla raıyor ilgileniyor ama ne bileyim canım ben o çoşkuyu yani şiddetli sevinmeyi göremedim içime kaldı walla sevincim benim eşim zaten duygularını çok fazla belli etmez ama yinede üzüldüm sen nasıl söledin eşine

ayrıca o 5 yıldız benim sayemde değerlendirme yaptım 5 yıldız verdim sizde verinde bari kapanmasın topiğimiz

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Transfer Tarihi***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo| ***Güncel notları***|
1|Gizemli83 |27 |17 Mart | |22 Aralık |55 |pazartesi ilk muayene|
2|Gelbebek26 |27 |13 Mart | |18 Aralık |60 | 4+3 haftalık|
3|Yeshill-Yansima| ??| 26 Şubat| | 3 Aralık| ??| bebişin kalbi pıt pıt |
4|Angelofsky74|35| 9 Mart | | 14 Aralık |59 |22 nisanda kese görülcek |
5|Sebo|?| 9 Mart | | 14 Aralık | ? |22 nisanda kese görülecek |
6|Haymatlos|31| 3 Mart | | 8 Aralık |100s |kesemizde var kalbimizde atıyor|
7|Patly|29| 8 Mart | |12 Aralık| 60 |21 nisanda kalp atışı randevusu |
8|Meralun|29| 5 Mart |23 Mart | 14 Aralık |?? |27 nisanda ultrason randevusu | [/table]

böyle nasıl oldu kızlar
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:
gizemli 83 eline sağlık canım tekrar hayırlı olsun hamileliğin Allah cümlemizinkini tamamına erdirsin inşallah

transfer tarihini de ekledim iyi olmuş mu

eşim bana söyledi sonucu o aldı mutluluktan ağlıyordu bi 10 dk konuşamadı

ya bizimkilerde bi anormallik var demek ki benim eşimde çok seviniyo ama yeni yeni idrak ediyo bugün demişki ben galiba baba oluyorum...şimdi şimdi anlıyorum diye inanamıyor sanırım adamcağız..pide ben hayal kırıklığına uğrarım diye heveslendirmek istemiyo ama yinede ben göstersin sevincini isterdim

şimdi nasılsın ben idrar testi aldım yarın sabah yapıcam şu çift çizgiyi hep ikinciyi silik gördüm bakalım tam çıkıcak mı

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Transfer Tarihi***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo| ***Güncel notları***|
1|Gizemli83 |27 |17 Mart 2010 | |22 Aralık 2010 |55 |pazartesi ilk muayene|
2|Gelbebek26 |27 |13 Mart 2010 | |18 Aralık 2010 |60 | 4+3 haftalık|
3|Yeshill-Yansima| ??| 26 Şubat 2010| | 3 Aralık 2010| ??| bebişin kalbi pıt pıt |
4|Angelofsky74|35| 9 Mart 2010 | | 14 Aralık 2010|59 |22 nisanda kese görülcek |
5|Sebo|?| 9 Mart2010 | | 14 Aralık 2010| ? |22 nisanda kese görülecek |
6|Haymatlos|31| 3 Mart 2010 | | 8 Aralık 2010 |100 |kesemizde var kalbimizde atıyor|
7|Patly|29| 8 Mart 2010 | |12 Aralık 2010| 60 |21 nisanda kalp atışı randevusu |
8|Meralun|29| 5 Mart 2010 |23 Mart 2010 | 14 Aralık 2010 |?? |27 nisanda ultrason randevusu |
9|pretty53|26| 15 Mart 2010 | | 20 Aralık 2010 | 58 | 27 nisandailk ultrason |[/table]

böyle nasıl oldu kızlar

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:
1|Gizemli83 |27 |17 Mart | 3 Nisan |22 Aralık |55 |pazartesi ilk muayene|
2|Gelbebek26 |27 |13 Mart | |18 Aralık |60 | 4+3 haftalık|
3|Yeshill-Yansima| ??| 26 Şubat| | 3 Aralık| ??| bebişin kalbi pıt pıt |
4|Angelofsky74|35| 9 Mart | | 14 Aralık |59 |22 nisanda kese görülcek |
5|Sebo|?| 9 Mart | | 14 Aralık | ? |22 nisanda kese görülecek |
6|Haymatlos|31| 3 Mart | | 8 Aralık |100 |kesemizde var kalbimizde atıyor|
7|Patly|29| 8 Mart | |12 Aralık| 60 |21 nisanda kalp atışı randevusu |
8|Pretty|26| 15 Mart | 20 Aralık | |58 |20 nisanda ilk usg |
9|Meralun|29| 5 Mart |23 Mart | 14 Aralık |?? |27 nisanda ultrason randevusu | [/table]
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

güzel olmuş canım eline sağlık dur bende ekliim bari

kızlar transfer tarihinide yazın ekliim

bide 8 de pretty vardı canım onun üstüne yazmışsın kendini onuda ekledimdelikafadulden

iyiyim cnm bende sanırım sorun evde yalnız yatıyorum eşim 10 da gelir iğneye gideriz eve döneriz o uyur kalır ben yine yalnız kalırım yine yarın test var içim içime sığmıyor her an bu rüya bitecek sanıyorum eşime söyleyincede olursa olur olmazsa olmaz diyor öle işte dokunsalar ağlıcam

test al dedim bende bugün yattığım için çıkamıyorum eşime dedim yarın yapıcaz çok sıkma kendini diyor ben bisürü yaptım silik silik bisürü onlarıda saklıyıp bebeşlerimize gösterelim bari

ya of ya o çok üstüne alınmış mevzuyu napsın sorun onda diye üzülmüş ters koşullanıyo adamcağız resmen ama sevinmez mi hiç sen sakın bunalımyapma bunları nolur bak bebişin olumsuz etkilenir bide bişey sorucam canım sende progenyx mi oluyosun akşamları

evt cnm 2 ampul her akşam çok kötü acıyo :) bakalımyarınki sonuca göre jel olarak değişebilir

o bayağı etkilenmiş baksana yani her erkeğin tepkisi bir olmuyo benim eşimde ilk sölediğimde sevindi ama hemen neden bu kadar erken yaptın aşkım ya olumsuz çıksaydı dedi benimkinde de ya olumsuz olursa dur bekleyelim diyo...

ya onlar nerden bilsin bizim 10 larca test tükettiğimizi

canım senin yarın kan testin mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…