Gizemli canım inşallah topiğin kapanmaz, bu konuda yönetime çok kızgınım. Şimdi Kasım annelerine takılıyorum ben de. Benim beklenen doğum tarihi 2 aralık ama sezaryen ile 1 hafta-10 gün önce alınma ihtimali çok yüksek o yüzden Kasım annesi olacağım inşallah.
Benim 5+2 kese göründü. Bu ctesi 7+2 kalp atışı için gideceğim. Doktorum vajinal muayene etmek istemedi o yüzden kalp atışını göremedik. Normalde şimdiye görülürdü. Bugün İstinye devlet hastanesine gittim reçete yazdırmak için, oradaki doktor da karnımdan baktı ama onların ultrason cihazı siyah-beyaz ve eski, sadece keseyi gördük. Bebeğim kalp atışlarını bu ctesi göreceğiz inşallah.
ben kapatıcaklarını sanmıorum baksana topiğin yanında 5 yıldız varrrrrr:):)
bu eşler olayını ben ciddi ciddi araştırmak istiorum uzun zamandır bunun için bi topik açıcam sadece gebelik sonrasında değil ilk tüp bebek tedavisi yapılması gerek gerçeğinden sonraki tavırlarını çok merak ediorum bu tavırların altında yatan gerçek anlamlarıda...
ben sosyoloji mezunuyum benim için gerçekten ciddi biir araştırma konusu bu sonra uğraşabilirsem tez haline getricem bu konuyu...
ben kapatıcaklarını sanmıorum baksana topiğin yanında 5 yıldız varrrrrr:):)
bu eşler olayını ben ciddi ciddi araştırmak istiorum uzun zamandır bunun için bi topik açıcam sadece gebelik sonrasında değil ilk tüp bebek tedavisi yapılması gerek gerçeğinden sonraki tavırlarını çok merak ediorum bu tavırların altında yatan gerçek anlamlarıda...
ben sosyoloji mezunuyum benim için gerçekten ciddi biir araştırma konusu bu sonra uğraşabilirsem tez haline getricem bu konuyu...
bende yaptım cnm inş kapatmazlar
eşim bana söyledi sonucu o aldı mutluluktan ağlıyordu bi 10 dk konuşamadı
iyiyim cnm bende sanırım sorun evde yalnız yatıyorum eşim 10 da gelir iğneye gideriz eve döneriz o uyur kalır ben yine yalnız kalırım yine yarın test var içim içime sığmıyor her an bu rüya bitecek sanıyorum eşime söyleyincede olursa olur olmazsa olmaz diyor öle işte dokunsalar ağlıcam
ya of ya o çok üstüne alınmış mevzuyu napsın sorun onda diye üzülmüş ters koşullanıyo adamcağız resmen ama sevinmez mi hiç sen sakın bunalımyapma bunları nolur bak bebişin olumsuz etkilenir bide bişey sorucam canım sende progenyx mi oluyosun akşamları
test al dedim bende bugün yattığım için çıkamıyorum eşime dedim yarın yapıcaz çok sıkma kendini diyor ben bisürü yaptım silik silik bisürü onlarıda saklıyıp bebeşlerimize gösterelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?