• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Transfer Tarihi***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo| ***Güncel notları***|
01|Gizemli83 |27 |17 Mart 2010 | 3 Nisan 2010 |22 Aralık |55 |Perşembe kan testi|
02|Gelbebek26 |27 |13 Mart 2010| |18 Aralık 2010|60 | 4+3 haftalık|
03|Yeshill-Yansima| 27| 26 Şubat 2010| 13 Mart 2010 | 3 Aralık 2010| 87| bbişin kalbi pıt pıt |
04|Angelofsky74|35| 9 Mart 2010 | | 14 Aralık 2010 |59 |22 nisanda kese görülcek |
05|Sebo|28| 9 Mart 2010 | | 14 Aralık 2010 | 57 |22 nisanda kese görülecek |
06|Haymatlos|31| 3 Mart 2010 | 18 Mart 2010 | 8 Aralık 2010|100 | bebişin kalbi pıt pıt|
07|Patly|29| 8 Mart 2010| 26 Mart 2010 |12 Aralık 2010| 60 |21 nisanda kalp atışı randevusu |
08|Pretty|26| 15 Mart 2010 | 31 Mart 2010 | 20 Aralık 2010|58 |20 nisanda ilk usg |
09|Meralun|29| 5 Mart 2010 |23 Mart 2010 | 14 Aralık 2010 |?? |27 nisanda usg randevusu|
10|Bsp|36|11 Mart 2010 |28 Mart 2010 | 16 Aralık 2010 |60 |20 nisanda usg randevusu|
11|
12|
13|
[/table]

Kızlar kocalarımızın tepkileri ile ilgili beklentilerimiz bence normal gebelerden biraz fazla hassas olduğumuz için farklı gelişiyor. Erkekler bizim gibi fikirler, olgular ya da ihtimaller üzerine düşüncelerini inşa etmezler, bunlar onlarda bir duygu oluşturmaz pek. Bebeklerimizi gözleriyle görmeden elleriyle hissetmeden kulaklarıyla duymadan onlar bizim gibi heyecan hissedemezler. Bir de bizim vücudumuzdaki değişiklikler bize bebeklerimizi her an hatırlatıyor, onlarda böyle bir durum yok. Erkekler bebeklerimizin hayatımızı ne kadar değiştireceği hakkında bile net bir fikir sahibi sayılmazlar. O yüzden fazlaca üzülmemek lazım derim ben. Bir de çoğumuzun uyguladığı cinsel perhiz konusu onları uzak dalgın ve donuk yapıyor, bizden biraz korkuyorlar, biraz çekiniyorlar. O yüzden biraz şaşkınlar. Bunu da çok dert etmemek lazım. Zamanla eşitleneceğiz.

Kızlar kocalarımızın tepkileri ile ilgili beklentilerimiz bence normal gebelerden biraz fazla hassas olduğumuz için farklı gelişiyor. Erkekler bizim gibi fikirler, olgular ya da ihtimaller üzerine düşüncelerini inşa etmezler, bunlar onlarda bir duygu oluşturmaz pek. Bebeklerimizi gözleriyle görmeden elleriyle hissetmeden kulaklarıyla duymadan onlar bizim gibi heyecan hissedemezler. Bir de bizim vücudumuzdaki değişiklikler bize bebeklerimizi her an hatırlatıyor, onlarda böyle bir durum yok. Erkekler bebeklerimizin hayatımızı ne kadar değiştireceği hakkında bile net bir fikir sahibi sayılmazlar. O yüzden fazlaca üzülmemek lazım derim ben. Bir de çoğumuzun uyguladığı cinsel perhiz konusu onları uzak dalgın ve donuk yapıyor, bizden biraz korkuyorlar, biraz çekiniyorlar. O yüzden biraz şaşkınlar. Bunu da çok dert etmemek lazım. Zamanla eşitleneceğiz.

aynen katılıyorum canım sonuna kadar haklısın bide sonuçta onların yaşadığı kolay değil hele erkek sorunlu olanlarda daha kötü durum kendini suçlu hissetme ya benim yüzümden olmazsa durumlarıda var tabi bakalım neler olucak

günaydın hepinzeeeee:)
ben herkese söyledim gizemlicimm aslında söylememek gerek belki ama ne düşündüm bliomusunuz benim normal yolla hamile kalma şansım yoktu tüp bebekte bi riskti olmama ihtimali de yüksekti şimdi pozitif sonucu alan şanslı insanlardanım ama her an herşey olabilir Allahım korusun..belki hayatım boyunca bi daha hiç hamileyim die bi haber verme şansım olmayabilir şimdi fırsatım varken doya doya yaşamak istedimm..

günaydın hepinzeeeee:)
ben herkese söyledim gizemlicimm aslında söylememek gerek belki ama ne düşündüm bliomusunuz benim normal yolla hamile kalma şansım yoktu tüp bebekte bi riskti olmama ihtimali de yüksekti şimdi pozitif sonucu alan şanslı insanlardanım ama her an herşey olabilir Allahım korusun..belki hayatım boyunca bi daha hiç hamileyim die bi haber verme şansım olmayabilir şimdi fırsatım varken doya doya yaşamak istedimm..

ii yapmışsın insan içinden nasıl geliyorsa öle yapmalı zaten
ama böle karamsar düşünme ben tüple hamile kalanların peşine doğal yolla hamile kalacağına inanıyorum hep nedense içimde hep böle bir his var

ayrıca nie böle karamsarsın neden anne olma ihtimalin olmasın...

Ben de söyledim valla, zaten benim iş çevremden tedavimi saklamak gibi bir şansım yoktu, tüm tedaviyi adım adım bildikleri için sonucu da söyledim. Kendi ailem de zaten biliyordu. Eşimin ailesinden tedaviyi saklamak istemiştim ama kayınbirader şehir dışından tam tedavi üstü gelince saklayamadım. Arkadaşlar filan niye söylemeyeyim diye düşündüm. Kısacası herkes biliyor yani:)))

Ben de söyledim valla, zaten benim iş çevremden tedavimi saklamak gibi bir şansım yoktu, tüm tedaviyi adım adım bildikleri için sonucu da söyledim. Kendi ailem de zaten biliyordu. Eşimin ailesinden tedaviyi saklamak istemiştim ama kayınbirader şehir dışından tam tedavi üstü gelince saklayamadım. Arkadaşlar filan niye söylemeyeyim diye düşündüm. Kısacası herkes biliyor yani:)))

ii aman boşver sölemişsin kurtulmuşsun ii olmuş...

kaç haftalık şimdi minik

canım bende yumurtalık kanseriyim tek yumurtalığım alındı ama doktor ameliyatta içimde bir kitle bırakmış başka doktora gidiyorum artık yeni doktorum çok ii tanıdığımız zaten o ve diğer bi çok kadın doğumcu bu içimde kalan kitlenin ne olduğunu bilemedikleri için ameliyatla anlarız dediler benim doktorumda seni ameliyat edeceğimize tüp bebek yap ki bir an önce hamile kal doğumunda temizleriz içini dediler

ilk denemem yani....ama benim derdim canımla...sor yani
canım benim gör bak bebişin nasıl da herşeyin çözümü olucak gör bak kanser manser bize vız gelir di mi şimdi karnında çok güzel bi bebişin var onu düşün o çıkarken kanseride çıkarıcak annesi ile birlikte çok uzun ve sağlıklı bir ömür geçirecek ...hem artık kötü düşünmek yooookkk....:CüvCüv::emir_bebek:

canım benim gör bak bebişin nasıl da herşeyin çözümü olucak gör bak kanser manser bize vız gelir di mi şimdi karnında çok güzel bi bebişin var onu düşün o çıkarken kanseride çıkarıcak annesi ile birlikte çok uzun ve sağlıklı bir ömür geçirecek ...hem artık kötü düşünmek yooookkk....:CüvCüv::emir_bebek:

saol canım bende öle yapıorum hep konuşuyorum onlarla anne ii sizde ii olun diye

hayırlısı bakalım bak sen bi gittin biz neler kaynattık

kızlar biz ailelerimiz ve çok yakınımdaki tedaviyi bilen bir kaç arkadaşıma söyledim ama haykırmak herkesle mutluluğumu paylaşmakta istiyorum bir yandan ama malum hurafeler insan bu kadar zahmetten sonra ister istemez korkuyoooo

saol canım bende öle yapıorum hep konuşuyorum onlarla anne ii sizde ii olun diye

hayırlısı bakalım bak sen bi gittin biz neler kaynattık

canım sorma işler yoğunlaşınca nete giremiyorum şimdi yemekten döndüm çay keyfi yapıyorum başıma üşüşen olmadığı takdirde burdayım,zaten şimdi havalardayım ya iş yapmıyımda sadece nette kalayım sevincimi paylaşayım istiyorum:dance:

kızlar biz ailelerimiz ve çok yakınımdaki tedaviyi bilen bir kaç arkadaşıma söyledim ama haykırmak herkesle mutluluğumu paylaşmakta istiyorum bir yandan ama malum hurafeler insan bu kadar zahmetten sonra ister istemez korkuyoooo

ay gerçekten öle şimdilik benim annem ve babam biliyo başkada iştekiler yani 4 kişi

kalp atışını duyalım herkese o zaman sölicez

aynı duygu bende de var bende yolda yürürken sonunda ben hamileyim demek istiyorum haykırmak bağırmak istiyorum

sende benim gibi bsp daha keseyi görmedin dimi of ya nası geçicek zaman nasıl beklicez doktor kapısında keseyi görmekte iş değil içi dolcak mı boş mu kalcak diye kalbini göreceğimiz haftayı dahada beklicez

ii aman boşver sölemişsin kurtulmuşsun ii olmuş...

kaç haftalık şimdi minik

bence de şekercim. Bugün 6+0 olduk.

Bir de size oldu mu bilmiyorum, hani çevremizde bizden haber bekleyen samimi insanlar neyse de, böyle biraz daha alakasız insanlara söylerken utanıyorum sanki, böyle nasıl denir bilemiyorum filan:)))

bence de şekercim. Bugün 6+0 olduk.

Bir de size oldu mu bilmiyorum, hani çevremizde bizden haber bekleyen samimi insanlar neyse de, böyle biraz daha alakasız insanlara söylerken utanıyorum sanki, böyle nasıl denir bilemiyorum filan:)))

ben kimseye söyleyemediğim için bilemiyorum canım ama bende çocuk için uğraşan arkadaşlarım var onlara nasıl sölicem hem nazardan korkuyorum hemde üzülmelerinden ben bazen hamile haberi alınca ne kadar sevindemde bir o kadarda imreniyodum ama hep nas felak okuyodum insanlara nası dicek ya kızlara

listeniz hayırlı olsun kızlar.....hepinizin gözü aydın...maşallah....inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız....bende tedavi aşamasındayım....lucrine başladım...bugün 5. gün adetimi bekliyorum progene başlayacağız....inşallah benide eklersiniz listeye.....

burdan sizleri takip edeceğim....güzel haberlerinizi bekliyorum.....

sende benim gibi bsp daha keseyi görmedin dimi of ya nası geçicek zaman nasıl beklicez doktor kapısında keseyi görmekte iş değil içi dolcak mı boş mu kalcak diye kalbini göreceğimiz haftayı dahada beklicez

canım sorma keseyi görüp bi de kalp atışını duysam en azından inanıcam eşimle anne babacılık oynuyoruz şimdi ..ben onu arayınca babacık napıyoo diye soruyorum o bana annecik napıyo diye soruyooo...bide bebişleri daha şimdiden kullanmaya başladım ben yaaa çok ayıp di mi :utangac:

listeniz hayırlı olsun kızlar.....hepinizin gözü aydın...maşallah....inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız....bende tedavi aşamasındayım....lucrine başladım...bugün 5. gün adetimi bekliyorum progene başlayacağız....inşallah benide eklersiniz listeye.....

burdan sizleri takip edeceğim....güzel haberlerinizi bekliyorum.....

amiin canım tez zaman da gel olur mu bekliyoruz...hep iyiyi düşün olur mu?:Saruboceq:

Back