Kızlar kocalarımızın tepkileri ile ilgili beklentilerimiz bence normal gebelerden biraz fazla hassas olduğumuz için farklı gelişiyor. Erkekler bizim gibi fikirler, olgular ya da ihtimaller üzerine düşüncelerini inşa etmezler, bunlar onlarda bir duygu oluşturmaz pek. Bebeklerimizi gözleriyle görmeden elleriyle hissetmeden kulaklarıyla duymadan onlar bizim gibi heyecan hissedemezler. Bir de bizim vücudumuzdaki değişiklikler bize bebeklerimizi her an hatırlatıyor, onlarda böyle bir durum yok. Erkekler bebeklerimizin hayatımızı ne kadar değiştireceği hakkında bile net bir fikir sahibi sayılmazlar. O yüzden fazlaca üzülmemek lazım derim ben. Bir de çoğumuzun uyguladığı cinsel perhiz konusu onları uzak dalgın ve donuk yapıyor, bizden biraz korkuyorlar, biraz çekiniyorlar. O yüzden biraz şaşkınlar. Bunu da çok dert etmemek lazım. Zamanla eşitleneceğiz.
Ayrıca kİlom 57 kg
günaydın hepinzeeeee:)
ben herkese söyledim gizemlicimm aslında söylememek gerek belki ama ne düşündüm bliomusunuz benim normal yolla hamile kalma şansım yoktu tüp bebekte bi riskti olmama ihtimali de yüksekti şimdi pozitif sonucu alan şanslı insanlardanım ama her an herşey olabilir Allahım korusun..belki hayatım boyunca bi daha hiç hamileyim die bi haber verme şansım olmayabilir şimdi fırsatım varken doya doya yaşamak istedimm..
Ben de söyledim valla, zaten benim iş çevremden tedavimi saklamak gibi bir şansım yoktu, tüm tedaviyi adım adım bildikleri için sonucu da söyledim. Kendi ailem de zaten biliyordu. Eşimin ailesinden tedaviyi saklamak istemiştim ama kayınbirader şehir dışından tam tedavi üstü gelince saklayamadım. Arkadaşlar filan niye söylemeyeyim diye düşündüm. Kısacası herkes biliyor yani:)))
canım benim gör bak bebişin nasıl da herşeyin çözümü olucak gör bak kanser manser bize vız gelir di mi şimdi karnında çok güzel bi bebişin var onu düşün o çıkarken kanseride çıkarıcak annesi ile birlikte çok uzun ve sağlıklı bir ömür geçirecek ...hem artık kötü düşünmek yooookkk....:CüvCüv:canım bende yumurtalık kanseriyim tek yumurtalığım alındı ama doktor ameliyatta içimde bir kitle bırakmış başka doktora gidiyorum artık yeni doktorum çok ii tanıdığımız zaten o ve diğer bi çok kadın doğumcu bu içimde kalan kitlenin ne olduğunu bilemedikleri için ameliyatla anlarız dediler benim doktorumda seni ameliyat edeceğimize tüp bebek yap ki bir an önce hamile kal doğumunda temizleriz içini dediler
ilk denemem yani....ama benim derdim canımla...sor yani
canım benim gör bak bebişin nasıl da herşeyin çözümü olucak gör bak kanser manser bize vız gelir di mi şimdi karnında çok güzel bi bebişin var onu düşün o çıkarken kanseride çıkarıcak annesi ile birlikte çok uzun ve sağlıklı bir ömür geçirecek ...hem artık kötü düşünmek yooookkk....:CüvCüv:
saol canım bende öle yapıorum hep konuşuyorum onlarla anne ii sizde ii olun diye
hayırlısı bakalım bak sen bi gittin biz neler kaynattık
kızlar biz ailelerimiz ve çok yakınımdaki tedaviyi bilen bir kaç arkadaşıma söyledim ama haykırmak herkesle mutluluğumu paylaşmakta istiyorum bir yandan ama malum hurafeler insan bu kadar zahmetten sonra ister istemez korkuyoooo
ii aman boşver sölemişsin kurtulmuşsun ii olmuş...
kaç haftalık şimdi minik
bence de şekercim. Bugün 6+0 olduk.
Bir de size oldu mu bilmiyorum, hani çevremizde bizden haber bekleyen samimi insanlar neyse de, böyle biraz daha alakasız insanlara söylerken utanıyorum sanki, böyle nasıl denir bilemiyorum filan:)))
sende benim gibi bsp daha keseyi görmedin dimi of ya nası geçicek zaman nasıl beklicez doktor kapısında keseyi görmekte iş değil içi dolcak mı boş mu kalcak diye kalbini göreceğimiz haftayı dahada beklicez
listeniz hayırlı olsun kızlar.....hepinizin gözü aydın...maşallah....inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız....bende tedavi aşamasındayım....lucrine başladım...bugün 5. gün adetimi bekliyorum progene başlayacağız....inşallah benide eklersiniz listeye.....
burdan sizleri takip edeceğim....güzel haberlerinizi bekliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?