- 5 Ağustos 2008
- 3.283
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar.
Herkes ii dir inş.öle umuyorum.doğum yapmayanlar canlarını sıkmasınlar.elbet doğacaklar.herşeyin hayırlısı olsun.
Doğumdan sonra sıkıntılar inanınki dahada büyüyor.herkese kolay doğumlar nasip olsun inş.
Bizde bugün 16 günlük olduk.göbişimiz düşmedi daha bende ona sıkılıyorummm.
kızlar nasılsınız....
çok yorgun ve uykusuzum ben...
çisem kuzum canın sıkılmış galiba..
sen doğumdan sonrada böle yaparsan olmaz ama bak sütün gelmez sakın sıkıntı etmeböle şeyleri emi... öpüyorum nanakdan :)
çisemmmm yarınmı giricen sezeryana kuzum...?
Oyyy maşallaah! Öperiz yavruyu kocaman. :) maşallah yaa..
dorukcum allaha şükür mutluyum evliliğim süper kocam 1 tane ama benim
annem böyle maalesef doğumuma gelmeyeckmiş.sebep ben babannemi de
getirin gelirken dedim diye..nasıl kafasına takmaz insan bunu gelmiycem işim var benim
diyor bana yaa işe giricem ben doğuracaksan doğur diyor böyle bi anne olabilir mi?
yarın doktorda randevum var sabahtan 9 gibi aç gel dedi.zaten sez.olabilir diye.
bugün itibariyle sez.a karar verdim zaten açılmama bile baktırmayacağım.
dreksezeryana giricem...
canım benim.. inan bana doğumdan sonra diyceksinki kimse olmasın yanımda herkafadan bi ses çıkacak herşeye müdahale edilecek.. ben bile bazen anneme tahammül edemedim..benim annemde 15 günlükdük gidicem dedi dedim anne ben nasıl idare edicem ikizleri banane banmı güvendinde doğurdun dedi baya ciddi ciddi.. napim çok gücendim ama üzülsem sütüm gidecek o yüzden varsa tırnağın kaşırsın kelini:)
ohhh çıkmış ameliyattan allahıma şükür
annem bitmiştir benim için asla ama asla istemiyorum doğumda ve sonrasında.
yeter artık ilgisizliği gamsızlığı bencilliği günlerdeir kalbim kırılıyro telefonda.hep atıyorum
içime bitti istemiyorum ve de gelmeyecek...hiçbir şekilde...
evet hülyacım yarın sabah direk doktorumla konusucam sez istiyorum diye.
Alltan maueyeye bile girmiycem...dayanamıycam bu kadar sıkıntı stres bu kadar
anlayışsızlık kimseyi çekemiycem artık...
merhaba güzel annişer anlaşılan bu gün herkeste bir patlama söz konusu çisemcim üzeme tatlı canını hayatım herşey yoluna girer inşallahh sen doruk paşayı düşün rahatlamana bak bu arada aspirincim geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah baban çıkar ameliyattan canım
neyse mert bebek bu gün 20 günlük oldu bizde anneanneye gldik canımız çok sıkıldı evde dur dur
Defnecim , böyle konuşma canım ya. Benim de annem anlayışsızmış gibi geliyor ama işte bizim psikolojimizi anlayamıyorlar, kendileri yaşadıysa da unutuyorlar işte... Sakın büyük konuşma.. Kendini de sakın böyle strese sokta. Üzülme. Gerçekten değmez hiç birine.
Ban ben 3 gündür gece gündüz Bursa'da yapayalnız kalıyorum. Annemi çapırdım, teyzem yanında dye gelemedi, mırın kırın etti. Eşim de işleri yüzünden gelemiyor. Erken doğum riskim var ama kimsenin umrunda değilmişim gibi.. yine de kafama takmıyorum artık. Yavrumu hayal ediyorum.. Stres sana ve bebeğe zarar başka kimseyi etkilemiyor...
canım benim.. inan bana doğumdan sonra diyceksinki kimse olmasın yanımda herkafadan bi ses çıkacak herşeye müdahale edilecek.. ben bile bazen anneme tahammül edemedim..benim annemde 15 günlükdük gidicem dedi dedim anne ben nasıl idare edicem ikizleri banane banmı güvendinde doğurdun dedi baya ciddi ciddi.. napim çok gücendim ama üzülsem sütüm gidecek o yüzden varsa tırnağın kaşırsın kelini:)