- 30 Temmuz 2008
- 238
- 0
Kızlar,
Çok fena öksürmeye başladım ilerlemesinden korkuyorum.
Bu nefes darlığındandamı oluyor üşütüyormuyum bilmem havalarda soğuk ama sıkı giyiniyorum
İşe gidip gelirken,
Boğazı ciğeri ne yumuşatır kızlar en kolaydan...
dersucum geçmiş olsun canım ben de çok hastayım ya ne olacak biz hamilelerin bu hali eşimden bulaştı bana da gribim ama sinüzit olduğumdan akmıyor başım ağrıyor boğazım yanıyor öksürüğüm ve ateşim var biraz önce doktorumu aradım tamol kullan dedi boğaz için pastil kullan ayrıca öksürük için de bol sıvı al sinüzitin akması lazım biraz sonra burun damlası ismi vereyim dedi ateşin düşmez bi iyileşme olmazsa gel göreyim dedi bekliyorum bakalım gece yandım ateşten boğazım da cayır cayır yandı resmen ballı karabiber yedim iyi gelip gelmediğini de bilmiyorim ama ne yapacağımı şaşırdım pekmez ictim olmadı ben de ballı karabiber yedim biraz rahatladım sanki
Canımm geçmiş olsun sanada.Havalar soğuk dikkat edemiyoruz galiba birazda kendimize bide işe gidip geliyoruz erkenden kalkıp işe gitmek bu soğukta zor oluyo valla.mirmirmirmirAklımdan şu aldığımız çalısabilir raporu bitmeden tekrar rapor düzenlettirip evde dinlenesim geliyo.Eğer geçmezse öyle yapmayı düsünüyorum canım.Önümüzdeki p teside zaten doktor kontrolüm var.
kızlar aşureden sütlaç tan sizi biraz alıkoyacağım kusura bakmayın...aranızda gönül rahatlığıyla epidural sezeryana karar veren var mı? 3 hafta sonra doğurucam hala ne yapacağıma karar veremedim...içim daralıyor valla düşündükçe...hiç doğuramayacakmışım ya da doğumda bir aksilik çıkacakmış gibi geliyor hep...psikolojim bozuldu herhalde günler azaldıkça...habire eşime soruyorum..o da hayatım hiç doğurmadım ki ne bileyim diyor çıkıyor işin içinden...ay şiştimmm valla...epidural sezeryan yapacaklar bir el atıverin bana allah rızası için yahu...
canım tekrar rapor düzenletsem derken kendi kadın doğum doktorundan çalışamaz raporu mu alacaksın yoksa başka bir doktordan bir kaç günlük mü rapor alacaksın yarın 2 günlük rapor almayı ben de düşünüyorum ama bir yandan da çalışabilir raporumuz etkilenir mi diye merak ediyorum bilen var mı arkadaşlar sanki bi ara burada bi arkadaş çalıbşabilir raporlu iken başka bir doktordan istirahat raporu alabiliyoruz demişti ama emin değilim bilen var mı kızlarrr alabiliyor muyuz????
Ya kızlar sabah sabah sinirlerim oynadı, şakır şakır yağmur yağarken okuldan çıktım eve dönücem saat 10 gibi 15 dk otobüs bekledim 25 dk ayakta sarsıla sarsıla yol gittim ve bu halimle otobüste 1 kişi bile yer vermedi eve geldiğimde bitmiş durumdaydım ve otobüs gencecik delikanlı doluydu, bu kadar mı dejenere olmuş bi toplumu olduk ya
kızlar aşureden sütlaç tan sizi biraz alıkoyacağım kusura bakmayın...aranızda gönül rahatlığıyla epidural sezeryana karar veren var mı? 3 hafta sonra doğurucam hala ne yapacağıma karar veremedim...içim daralıyor valla düşündükçe...hiç doğuramayacakmışım ya da doğumda bir aksilik çıkacakmış gibi geliyor hep...psikolojim bozuldu herhalde günler azaldıkça...habire eşime soruyorum..o da hayatım hiç doğurmadım ki ne bileyim diyor çıkıyor işin içinden...ay şiştimmm valla...epidural sezeryan yapacaklar bir el atıverin bana allah rızası için yahu...
dersucum geçmiş olsun canım ben de çok hastayım ya ne olacak biz hamilelerin bu hali eşimden bulaştı bana da gribim ama sinüzit olduğumdan akmıyor başım ağrıyor boğazım yanıyor öksürüğüm ve ateşim var biraz önce doktorumu aradım tamol kullan dedi boğaz için pastil kullan ayrıca öksürük için de bol sıvı al sinüzitin akması lazım biraz sonra burun damlası ismi vereyim dedi ateşin düşmez bi iyileşme olmazsa gel göreyim dedi bekliyorum bakalım gece yandım ateşten boğazım da cayır cayır yandı resmen ballı karabiber yedim iyi gelip gelmediğini de bilmiyorim ama ne yapacağımı şaşırdım pekmez ictim olmadı ben de ballı karabiber yedim biraz rahatladım sanki