2009 Şubat Anneleri

spinali tavsiye etmedi doktorum hayatım...doğumdan yaklaşık 5 gün sonra başlayan ve birkaç gün süren çok şiddetli baş ağrıları oluyormuş..epidural de yan etki görülmüyor yüksek oranda dedi...ama malum hastanelerde sadece doktorunu tanıyabiliyorsun..anestezi ekibinde kimler var, ne kadar profesyoneldir tam bilemiyorsun...yoksa ağrı sızıdan ziyade benim derdim çocuk için ne daha iyiyse onu yapmak...ama iyice panikledim...bir taraftan da eksikleri tamamlamaya çalışıyorum...yok eşyalarını yıka, odasını temizle, aşure yap, doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalış, hastane detaylarını düşün, lohusalık detaylarına hazırlan, saç/baş / ağda filan derken valla leyla gibi oldum...2 saat günde uyuyorsam onla duruyorum işte...hepimiz öyleyizdir tahminen...allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah....

canım yenilerde biri dediyse bilmiyorum çünkü hasta olduğum için bir kaç gündür takip edemiyorum yazılanları fakat baya bir önce ben demiştim,bir arkadaşın ablası çalışabilir alıp son haftasında falan başka bir doktordan da istirahat almış kardeşi bana böyle anlatmıştı ben de 2 hafta önce çalışabilir raporu aldım doktorumun çalışma uyarısına aldırış etmeden amacım 2.döneme bebeğimle daha uzun ve rapor alma derdi olmadan vakit geçirmekti aklımca arkadaşın ablası gibi yapar son hafta da dayanamazsam başaka birinden mesela fizik tedaviden istirahat alırım 5 haftayı aktarırım diyordum ama doktorum kilon fazla kapalı yerlerde bulunmam riskli grip mesimi demişti raporu kafana takma dedi keşke dinleseyidim bebeğimin gelişmi etkilendi kendimin çektiği eziyet de cabası.doktor zaten ona olmaz dedi çünkü mevzuata göre tamamını çalışman gerekli.

arkadaşlar nasılsınız saslancım doğuma en erken sen gideceksin demek aramızda Allah kurtarsın canım mutlu ve güzel hikayeni bizlerle paylaşırsın inşallah sağsalim hepimiz kucaklarımıza alalım bebişlerimizi ben bu hafta çok üzüldüm gribim bebeğimi etkilemiş hiç kilo almamış kalp atışları da fazla çıkınca nst de.

sülaçtı aşureydi baya bir kaynatmişsınız kızlar inanın şimdi benim de canım istedi annem yanımda Allahtan şimdi ben de size şekerle ilgili birşey sorayım bu bebek şekeri yapan arkadaşlar varya cahilliğime verin lütfen ama bunu eve gelenlere mi yoksa hastaneye gelenlere mi veriyoruz anneme dedim şekere gerek yok çikolata yaptırırız dedi nasıl oluyor

Kızlar aşure deyip durdunuz canımızı isteddiniz be. Valla hazır aldık eşim yapıyor şimdi. Bu arada kolestrolu yine çok yükselmiş. Kilo da çok aldım aman boşver yiyeceğim.

hepinize iyi akşamlar kızlar.uzun bi aradan sonra girebildim nihayet.yazdıklarınızı okuyamadım tabiki bu kadar ara verince umarım hepiniz ve bebişler iyidir.
bende haberler kötü,cuma günü ben sizlere dua etmeniz için yazdığım sıralarda malesef bebeği kaybetmişiz,ben evde yalnızım diye kimse bana bişey söylememiş.
ben yolda giderken öğrendim,ağla ağla gözlerim şişti.4 gecedir oradayım annesi ,babası perişan.şaka gibi ya,1 gün önce kontrolde herşey normal 5 gün sonrasına sezeryan için gün veriliyor ama bir anda çok hafif sancılar hissediyor, ve bebek doğduğu zaman ciğerlerinin hep pislik dolduğunuu görüyorlar.doktor eğer ilk ağrılarda gelseydinz kurtulurdu demiş.allahım sabır versin,kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
böyle durumlar işte kızlar.. bu arada bende kontrole gittim.bizim oğlanın keyfi yerinde bi problem yok çok şükür nst de 1-2 kez sancı çıkmış ama ben hiç hissetmedim.normal olduğunu söyledi doktor.sadece kilomuz biraz geriden geliyor,gerçi doktor öyle bişiy demedi ama ben ultrason kağııdındaki günden dolayı diyorum normalde 4 şubattı ya doğum tarihi son iki gitmemde 8-9 şubat görülüyor.2560 gr olmuş

vidicim basınız saolsun allah kımseye yasatmasın zor bır durum gercekten ne denırkı bole bır durumda allah annesıne babasına sabır versın

canım benim vidi ya cok üzüldüm allah sabırlar versin inan çok zordur biliyorum.allah kimseye yasatmasın

vidicim başınız sağolsun canım allah kimseye böyle acı yaşatmasın

symslow greyfurt suyu iç mutlaka kordondan kan akışını düzenliyormuş ve bebişin iyi kilo almasını sağlıyormuş

Vidiciğim çok üzüldüm. Başınız saolsun. Ne olur kendini çok fazla üzme.Allah kimseye yaşatmasın

Canım başınız sağolsun ne denirki Allah sabır versin kimseyi b u acıyla sınamasın annenin acısı katkattır ama elden bişi gelmiyo

Vidicim başınız sağolsun canım allah sabır versin ailesine ve kimseyi evlat acısıyla sınamasın rabbim

kızlar hepinize çook teşekkür ederim,sizinde canınızı sıktım ama insan paylaşınca brz daha rahatlıyor.
yatmadan önce bi bakayım size dedim,çok uykum var ama yatak inanın beni korkutuyor artık,sabaha kadar 5-6 kere tuvalete kalkılırmı ya,ve artık ben vücudumu taşımakta zorlanıyorum hiç iç açıcı değil valla durumum.sürekli telkin ediyorum kendimi az kalı az kaldı diye

vidicim başınız sağolsun, böyle durumlarda kelimeler anlamsız kalıyor, Allah dayanma gücü ve sabırlar versin

VIDIMMM cnm benim basiniz saolsun ,sölyicek teselli edicek hic bir kelime bulamiyorum ...
sözün bittigi yer burasi olsa gerek ,cok üzüldüm rabbim annesine ve babasina peygamber sabri versin evlat acisi hic biseye benzemiyor :1no2: senağlama kiyamama ben annesine yaa canim benim mahvolmustur kadincagiz
dualarim o güzel melegin ailesiyle ins. en yakin zamanda acilari hafifler senağlama

rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin evlat acisi gibisi yok :çok üzgünüm:

bebisine massallah cnm kocaman olmus rabbim o melekleri bizlere bagislasin hic bir annenin kucagi bos kalmasin ins . kendine iyi bak bizi habersiz birakma hayatim :a015:

vidi cim basiniz sagolsun, cok uzucu , Allah ´im sabirlar versin ailesine.Allah ´im hepimizin bebislerini korusun.

günaydın kızlar.siftah gene herzamanki gibi benden kaydirigubbakcemile3
ay her sabah kocişle tartışıyoruz.akşam saat kaçta yatarsa yatsın sabah kalkmakta zorlanıyor.biliyorum cok yoruluyor ama sabahta beni yoruyor.kalkmıyorklava:
neyse olsun sağlık olsun.

ya kızlar ben su içerken hep boğazıma aldırıyorum ya kafamçokkarıştı öksüre öksüre bi hal oluyorum.bebeğimde korkuyo heralde toplanıyo bi kenara.kıyamamm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…