hepinize iyi akşamlar kızlar.uzun bi aradan sonra girebildim nihayet.yazdıklarınızı okuyamadım tabiki bu kadar ara verince umarım hepiniz ve bebişler iyidir.
bende haberler kötü,cuma günü ben sizlere dua etmeniz için yazdığım sıralarda malesef bebeği kaybetmişiz,ben evde yalnızım diye kimse bana bişey söylememiş.
ben yolda giderken öğrendim,ağla ağla gözlerim şişti.4 gecedir oradayım annesi ,babası perişan.şaka gibi ya,1 gün önce kontrolde herşey normal 5 gün sonrasına sezeryan için gün veriliyor ama bir anda çok hafif sancılar hissediyor, ve bebek doğduğu zaman ciğerlerinin hep pislik dolduğunuu görüyorlar.doktor eğer ilk ağrılarda gelseydinz kurtulurdu demiş.allahım sabır versin,kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
böyle durumlar işte kızlar.. bu arada bende kontrole gittim.bizim oğlanın keyfi yerinde bi problem yok çok şükür nst de 1-2 kez sancı çıkmış ama ben hiç hissetmedim.normal olduğunu söyledi doktor.sadece kilomuz biraz geriden geliyor,gerçi doktor öyle bişiy demedi ama ben ultrason kağııdındaki günden dolayı diyorum normalde 4 şubattı ya doğum tarihi son iki gitmemde 8-9 şubat görülüyor.2560 gr olmuş