2009 Şubat Anneleri

Kızlar ben 5. Ayımdan beri doğru düzgün uyku nedir bilmiyorum...sadece sağ tarafıma yatabiliyordum..artık o tarafa da yatamıyorum...ağılığı hep sağ bacağa verdiğim için kasıktan dize öyle bir sızlıyor ki sormayın...sabır sabır ya sabır...bir de aklımda sürekli epidural mi genel anestezi mi sorusu var...31 ocak gelse artıkkkkkk

haklısın canım olumlu düşünüyorum zaten olumsuzunu aklıma getirmemeye çalışıyorum. bu arada dünden beri kk ya bağlanamıyordum yeni açıldı...

tarif ettiğin yeri anladım canım benim yıllarım oralarda geçti:) özledim orayı..

sağol canım benim allah nazardan korusun bizleri...dün eşime söylerken daha söyleyemeden başladım ağlamaya nasıl korktu kıyamam neoldu neoldu diye susabilsem söyleyeceğim zorla sakinleştim anlattım panik oldu birden oda..

İyi geceler kızlar; Uyumaya çalışacağım. Bu morellede nasıl uyunursa tabi. Yarın ne olcak doktor ne diyecek bakalım..Herkese tatlı rüyalar:)

iyigeceler kızlar dilekçim üzülme inşşalllah yarın hayırlı haberlerle dönersin bende uyku sorunu yok gece sürekli uyanıyorum ama tekrar uyuyabiliyorum ama artık oturmak yürümek çok zorlar oldu ayakkabı giymek resmen işkence hamileliğimin başlarında sürekli baş ağrısı ve miyde bulantısından yakınıyordum yeni doğum yapmış arkadaşım bugünlerinin kıymetini bil son aylar daha zor demişti gerçekten hakkı varmış

iyi geceler kızlar
Aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz yeni şubat anneleri :)))
DİLEKYAZAR canım geçmiş olsun SSsaslanında dediği gibi bu konuya çok yabancıyız ama eğer seni ciddi bir rahatsızlık bekliyorsa belki bebeği biraz daha erken alırlar umarım çok büyük sorunlara sebep olmaz .
Nestle sağol fotografçılar için
DERSU gördüm canım resimleri sade ve şirinm çok hoşuma gitti ne kadar tuttu bu şekerler bende yağmurdan fırsat bulabilsem çıkıp gezicem

iyi geceler annişler ve bebişler.eşimin arkadasları vardı gittiler eşim de uyudu kanepede.bende cıkıyorum artık.öptük sizleri

ay kızlar en son gece ben yazmışım şimdide ilk ben yazıyorum.
günaydın tatlı annişler delikafadulden
biz kahvaltımızı yaptık ve sıcacık çayımızı içiyoruz kızımla
siz hala uyuyormusunuz mirmirmirmir mirmirmirmir

Günaydın canlar,
Herkes ne kadar sabırsız yaa anne olmak için :) Bende bazen diyorum bebişimizi kucağıma alsam artık diye.
Son aylar zor geçermiş evet ama bebeği kucağına aldıktan sonraki dönemlerimiz de zor olacak.
Öyle yada böylee bir canlı dünyaya getirmek başlı başına zor canlar,
Allah bize kolaylık versin herkes nasıl büyütüyor bizde büyütürüz elbet.

elbette şekerim dünyaya gelen sağlıklı bi şekilde büyür inşallah.mühim olan şimdi düşünmemiz gereken şey dogurmak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yav arkadaşlar sizde benim gibi misiniz?gece sağıma soluma dönmekte zorlanıyorum son bir haftadır.ve karnım sürekli adet görecekmişim gibi ağrıyor (

Günaydın ciciler...
Dilek çok geçmiş olsun. Doktorun dediklerini yap ve bol bol dinlen...
Allah yardım edecektir.

Kızlar anlamsız bir şekilde boynum ve boynumun alt taraflarında kaşıntı var.:1no2:
Nedir bu anlamadım. Sanırım ilaçlardan birinin yan etkisi ama hangisi anlamadım.
Bugün doktorumu arayıp soracağım. Ayrıca aranızda doktoru ciğer iğnesi veren var mı?
Bana ciğer iğnesi verdi. Çalışan annelere tehlike olsun ya da olmasın önlem için verdiğini söyledi. Bugün o iğneleri olacağım. Artık eczanelerde iğne yapmıyor. İşyerime yakın bir poliklinikde yok. Neyse bulacağım bir çaresini...

Ben de sıcak sıcak çayımı içiyorum. Birazda magnezyum, arkasından da kan hapı alacağım... senağlama

yav arkadaşlar sizde benim gibi misiniz?gece sağıma soluma dönmekte zorlanıyorum son bir haftadır.ve karnım sürekli adet görecekmişim gibi ağrıyor (

Bendede var aynı durum. Sağa değil ama sola dönerken çok zorlanıyorum. Kalçamda ağrı var. Gerçi bu benim hamileliğimin başında beri vardı. Şimdi biraz daha fazlalaştı.
Dünden beri oğlum daha az hareket ediyor. Hareketli ama eskisi kadar değil. Normaldir diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız. Dilek adaşım çok geçmiş olsun doktorunun dediklerinin dışına çıkma çok tehlikeli bişey olsaydı seni hastaneye yatırırdı mutlaka, sen bol bol dinlen umarım bebğin de döner doğum pozisyonuna.
Kızlar benim de 2 gündür alt tarafım ağrıyor, nasıl tarif edeyim bilmiyorum, ama alttaki kemikler var ya, çatı kemiklerim çok acıyor!!! Sanki açılıyormuş gibi, yani biri bir tarafa biri bir tarafa çekiliyormuş gibi. (Tarif etme kabiliyetime tüküreyim )

bebek çıkmaya çalışıyor olmasın

Yok yok merak etme anladık biz seni :) en azından ben anladım seni.
Neden dersen bu dönemlerde herkesin yaşadığı bir durum bendede aynı durum var canım.
Oturup kalkarken yatarken çok acıyo ....

Yok yok merak etme anladık biz seni :) en azından ben anladım seni.
Neden dersen bu dönemlerde herkesin yaşadığı bir durum bendede aynı durum var canım.
Oturup kalkarken yatarken çok acıyo ....

Valla 2 gündür oluyor...tek umudum var o da bugünkü doktor kontrolümde doktorun bana bebek doğum kanalına inmiş iyice doğumun yakın demesi oluyor:)))) delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…