Günaydın kızlar nasılsınız. Dilek adaşım çok geçmiş olsun doktorunun dediklerinin dışına çıkma çok tehlikeli bişey olsaydı seni hastaneye yatırırdı mutlaka, sen bol bol dinlen umarım bebğin de döner doğum pozisyonuna.
Kızlar benim de 2 gündür alt tarafım ağrıyor, nasıl tarif edeyim bilmiyorum, ama alttaki kemikler var ya, çatı kemiklerim çok acıyor!!! Sanki açılıyormuş gibi, yani biri bir tarafa biri bir tarafa çekiliyormuş gibi. (Tarif etme kabiliyetime tüküreyim)
Günaydın kızlar nasılsınız. Dilek adaşım çok geçmiş olsun doktorunun dediklerinin dışına çıkma çok tehlikeli bişey olsaydı seni hastaneye yatırırdı mutlaka, sen bol bol dinlen umarım bebğin de döner doğum pozisyonuna.
Kızlar benim de 2 gündür alt tarafım ağrıyor, nasıl tarif edeyim bilmiyorum, ama alttaki kemikler var ya, çatı kemiklerim çok acıyor!!! Sanki açılıyormuş gibi, yani biri bir tarafa biri bir tarafa çekiliyormuş gibi. (Tarif etme kabiliyetime tüküreyim)
slm arkadaşlar 2-3 gündür giremiyorum nete..dilekcim geçmiş olsun öncelikle sadece bir kaç sayfa okuyabildim..
oturduğumuz odayı değiştirdik, sürekli yağan yağmur günde en az 7-8 kere elektrik kesintilerine yol açtı, ufo ve klima bebeğimizi ısıtmaya yetmicek bide böyle kesintiler olursa donarız diye düşündük ve soba kurduk kömür pek kullanmıcaz korkuyoruz çünkü odunla idare edicez genelde, bebişimin odasını işgal ettik :))
ne rahatmış soba oram buram ısındı valla :))
bu arada kızlar 2-3 gündür fenayım, hele dün çok zor zaman geçirdim bebeğim iyice aşağıya inmiş durumda markete zor gidip geldim yürürken sancımı anlatamam doğurucam sandım :) resmen kasıklarımda toplanmış şekilde sanki otururken bacaklarıma değiyomuş gibi geliyo göbiş, ve genelde kasık ve belimde sancı var kısa kısa oluyo ama şiddetli,
oturup kalkmak yada yattığım yerden kalkmak sağa sola dönmek ölüm geliyo bana, kociş tutuyo elimden, kolumdan anca öyle kalkıyorum.. 30 günümüz var tam takvim geriden gidiyor bu haftadan itibaren doğsada sorun olmuyomuş kuvöze gerek kalmıyomuş bakalım ilk doğuran şubat annesi kim olacak :))) bu arada benim bebiş 1 hafta önden gidiyor..
Günaydın ciciler...
Dilek çok geçmiş olsun. Doktorun dediklerini yap ve bol bol dinlen...
Allah yardım edecektir.
Kızlar anlamsız bir şekilde boynum ve boynumun alt taraflarında kaşıntı var.:1no2:
Nedir bu anlamadım. Sanırım ilaçlardan birinin yan etkisi ama hangisi anlamadım.
Bugün doktorumu arayıp soracağım. Ayrıca aranızda doktoru ciğer iğnesi veren var mı?
Bana ciğer iğnesi verdi. Çalışan annelere tehlike olsun ya da olmasın önlem için verdiğini söyledi. Bugün o iğneleri olacağım. Artık eczanelerde iğne yapmıyor. İşyerime yakın bir poliklinikde yok. Neyse bulacağım bir çaresini...
Ben de sıcak sıcak çayımı içiyorum. Birazda magnezyum, arkasından da kan hapı alacağım... senağlama
ayy hiç güleceğim yoktu cimcimem ne helvasını yapamadı acaba diye düşünürken sende yaptım diye yazmışsın :)) ohhh afiyet olsun şişmemiştir inşallah bi yerlerin dün yemedin diye:roflol:
bende kaynanaya yaptırttım 2 gün önce :roflol:
bitmedi hala var ama sıcakken güzel oluyo yawww
bende gecenlerde dutlac gordum ruyamda annem nısasta yada pırınc unu koymaz hıc nette baktım hepsınde bunlar var annemı aradım tarıf ettı tabıı el ayarıcokacimcoook benım sutlac oldu şekerlaç:roflol: