canım geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribim bana da eşimden bulaştı doktora gittim bebeğimin hareketlerinde azalma vardı NST ye bağladı yavrum etkilenmiş ben nefes almada zorluk yaşadığım için onun kalp atışalrı fazlalaşmış ayrıca bu hafta sadece 50 gr almış geçen hafta 300 gr almıştı doktor deniz suyu antibiyotik c vitamini bir de ağrı kesici verdi.idrar yollarımdaki ilihap için olanı daha yeni bitirmiştim zaten bebeğim sarhoş gibi oluyor bu ilaçlardan ama doktor iltihap ve grip bebeği ilaçlardan daha çok etkiler korkma ilaçlardan dedi bir de kivi ve potakal suyu iç iyi geliyor,sinüzit için de deniz suyu çok iyi,
herkese merhaba vidi ne oldu geçmiş sayfaları okumadım ben.
ben de doktorumla konuştum doğum şeklini normal doğumu düşündüğümü söyledim hevesle, ben destek beklerken doktorum bana gülerek yaklaştı, beni adeta normal doğumdan soğutmaya çalıştı, moralimi bozdu, işte alıştır kendini şimdiden sancılara, ağrılardan şikayet etme, 12 saat sancı çekeceksin falan filan dedi, çok güçlü ol dedi ama bunların hepsini gülerek söyledi öğüt vererek değil, canımı çok sıktı, o günden beri aklım çok karışık, beynimi sulandıurdı yaa
ben de doktorumla konuştum doğum şeklini normal doğumu düşündüğümü söyledim hevesle, ben destek beklerken doktorum bana gülerek yaklaştı, beni adeta normal doğumdan soğutmaya çalıştı, moralimi bozdu, işte alıştır kendini şimdiden sancılara, ağrılardan şikayet etme, 12 saat sancı çekeceksin falan filan dedi, çok güçlü ol dedi ama bunların hepsini gülerek söyledi öğüt vererek değil, canımı çok sıktı, o günden beri aklım çok karışık, beynimi sulandıurdı yaa
kızlar benim bir şikayetim var, biliyorsunuz ben hala çalışıyorum, saat 7 de kalkıp işe gidiyorum saat 12 ye kadar herşey yolunda oluyor fakat saat 12 den sonra kızım rahmimden çıkacak gibi baskı yapıyor, adeta beni yürtümüyor, uzanınca geçiyor ama ayağa kalktığımda inanılmaz bir ağırlık baskı hissediyorum rahmimin alt kısmında, vajinal bölgem de sızlıyor bu sebeple, hergünüm böyle ağrılı geçmeye başldı, sizler de de yaşanıyor mu bu? yoksa erken doğum falan olabilir mi yaa...
akşamları yürüyüşe çıkamıyorum korkumdan.. hareketsiz kaldım yaa
kizlar benimde 4 gündür cok hafif hafif karin agrilarim basladi
sizdede oluyor degilmi bu karin agrilari ?? gecen hafta kontrolümde nst de cok cok hafif sanci cikmisti yani ordaki asistan öyle demisti , 26-28 falandi bunlar sancimi sayiliyor kafam karisti degilse ,hangi numaradan itibaren sanci sayiliyor ? umarim anlatabilmisimdir
bebisimden bi haber varmi girmiyor hic bu aralar nete merak ettim
ben temizlik yapiyorum canlarim arada sirada gelip okurum yazdiklarinizi :))
bebisimin kiyafetlerini yikiyip ütülicem bide off ,camlar tuanin odasi ,mutfak dolaplari arkalari temizlencek ......