2009 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım sağolasın doktorum dün msj atmış rhinomer nasal sprey kullan diye eczanede yokmuş eczacı depoyu aradı devlet karşılamıyor 22 lira deniz suyuymuş deyince deniz suyu ne yaparki 22 lira vermeye gerek yok diye düşünmüştüm ama iyi mi geliyor demek o zaman alayım bari yavrumdan önemli mi dimi yani

bu arada hepinize günaydın kızlar vidicim başın sağolsun canım Allah kimseye vermesin ya ne kadar kötü sen 9 ay boyunca sağlıklı taşı doğum sırasında kah pisliğini yutsun kah oksijensiz kalsın kader işte elden gelen bi şey yok Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın

dersucum akşam rüyamda ne gördüm bak ikimizde aynı hastanede doğum yapmışız ayın 22siymiş ne hikmetse ama ocak veya şubat belli değil yalnız 22si diye hatırlıyorum sana diyorum bak seninki 2 gün gecikti benimki erken çıktı aynı güne denk geldiler çok kolay doğum yapıyoruz normal doğum oluyor öyle hiç acı falan da çekmiyorum hemencik çıkıveriyor oğluşlar hastane kapısına arkadaşlarım geliyor pijamalarla yanlarına iniyorum hemen zıpır zıpır sanki doğum yapmamış gibi onlara diyorum dersu da burda sanki onlar da seni tanıyormuş gibi anlatıyorum ama rüyamda daha önceden tanışık oluyoruz sanırımçok değişikti ya ama doğumların çok kolay oluşu çok hoşuma gitti acı falan yok hemen kalkıyoruz ayağa inşallah rüyalarım gerçek olur canım

Eflatuncumm,
Canım benim...
Senin kalbin temiz işallah dediğin gibi sağsalim atlatıp biran öncede ayağa kalkıveririz canım.
Benim normal doğum olursa şubat 20 si.Canım olabilir tabi aynı zamanada denk gelebilir
Bende rüyamda doğumumu değilde bebeğim olmuş minicik yeni emzirmişim yatıyor.
Ama hiç kucağıma almıyorum başka birinin çocuğu daha varmış onu kucağıma almışım seviyorum kısa bir rüyaydı.
Artık bu tür rüyalar çok sık görürüz canım doğumda yaklaştı yaa.

kızlar günaydın bakıyorumda bizim hanımlar uyuyor hatta rüyalar görüyor... bir benmi uyuyamıyorum yaaa uykusuz kalıncada sabah felaket başağrısı oluyor.
Vidi canım başın sağolsun. allah haklarında hayırlısını versin inşaallah diye dua etmiştim umarım öylesidir.
bu arada ben hem özele hem ask. hastaneye gidiyorum kontrole... ask. hastane kordon dolanmasının bir endikasyon olmadığını ve normal doğum yapabileceğimi söylüyor.ama doğum sırasında problem olursa(kalp atışı zayıflarsa ve oksijensiz kalma durumu olabiliyormuş) o zaman hemen sezaryene alırlarmış.
kafam karıştı uykularım kaçıyor dün kadın doğum doktoru bir akrabam var hatta bebişim09 un doktoru. bana sezaryen olmamı tavsiye etti haklı dediğini yapıcam neden riske atayımki .
anlamıyorum ask. hastanenin doktorunu riski göze alıyor ve normal doğum diyor.
siz olsaydınız ne yapardınız???

canlarım günaydın hepinize,bende sabaha kadar uyuyamayanlardanım yatakta dönememek deli ediyor,heryerim ağrıyor.
Şirincek canım bencede sen hiç riske atma bu durumu,ama şöylede bişey var doğum zamanına kadar kordon boynundan çıkabilirde,çünkü bizim veletler kordonla çok fzla oynuyorlarmış,yani son ana kadar hiçbirşey belli olmuyor.
bende dün doktoruma doğum şeklimi sordum,artık belli olması gerekmezmi,normal doğuma uygunmu diye oda bana hele bi sancıların başlasında o zaman bakarız şimdiden bakmaya gerek yok dedi.benimki biraz rahat bi adam,aslında benden şikayet gelmediği sürece NST ye bile gerek olmadığını söylüyor. bakalım artık hayırlısı

vidicim başınız sağolsun Allah minik yavrunun annesine babasına sabırlar versin Rabbim kimsye böyle acılar yaşatmasın inş.Çok üzüldüm yaaa kıyamam ben ona

şirincek bencede bebişini rıske atmana gerek yok sezeryan gerekıyosa olcaksın normal doğum yapıcam dıye o kadar acı cekcen bıde olmıcak sezeryana alcaklar olabılecek aksılıklerı goz onunde bulundur cnm

herkese merhaba vidi ne oldu geçmiş sayfaları okumadım ben.

ben de doktorumla konuştum doğum şeklini normal doğumu düşündüğümü söyledim hevesle, ben destek beklerken doktorum bana gülerek yaklaştı, beni adeta normal doğumdan soğutmaya çalıştı, moralimi bozdu, işte alıştır kendini şimdiden sancılara, ağrılardan şikayet etme, 12 saat sancı çekeceksin falan filan dedi, çok güçlü ol dedi ama bunların hepsini gülerek söyledi öğüt vererek değil, canımı çok sıktı, o günden beri aklım çok karışık, beynimi sulandıurdı yaa

kızlar benim bir şikayetim var, biliyorsunuz ben hala çalışıyorum, saat 7 de kalkıp işe gidiyorum saat 12 ye kadar herşey yolunda oluyor fakat saat 12 den sonra kızım rahmimden çıkacak gibi baskı yapıyor, adeta beni yürtümüyor, uzanınca geçiyor ama ayağa kalktığımda inanılmaz bir ağırlık baskı hissediyorum rahmimin alt kısmında, vajinal bölgem de sızlıyor bu sebeple, hergünüm böyle ağrılı geçmeye başldı, sizler de de yaşanıyor mu bu? yoksa erken doğum falan olabilir mi yaa...

akşamları yürüyüşe çıkamıyorum korkumdan.. hareketsiz kaldım yaa

aman takma bir komplikasyon olmazsa mutlaka normal yapmak zorunda sende ona 12 saat sancı neymiş deseydin sezeryan olursa ömür boyu çekicen yok soğuk gelince ameliyat yerin ağriyacak yok bilmem ne zaten uzmanlar sezeryan doğum şekli değil ameliyattır diolar hiç aklını karıştırmasına müsaade etme onların işlerine sezeryan daha çok geldiği için öyle yapıolar a.s.

canim benim takma kafana
benim doktorumda bana cok seyler söylemisti normal dogum hakkinda iste senin ilk dogumun kesin 12 saatten fazla sürücek falan
ki düsün burda sen istesen bile sezeryan yapilmiyor sadece mecbur kalindiklarinda
biliyosunuz artik dogumum 8 dk sürmüstü
sen kendini cok yormadan yürüyüslerini ihmal etmeki dogumunda kolay olsun :1hug:
ins hepimiz basaricaz arkadasim tabii ben bu defasindada dogumdan kacmaya calismazsam :roflol:

canım geçen hafta yengemler sezeryan vaktine 5 gün kala anne karnında pislik yuttuğu için bebeği kaybettiler,3-4gündür onların yanındaydım.böyle işte (

bu arada aynı şikayetler bende de oluyor,doktor muayne etti normal dedi artık bebek aşağıya iniyor gitgide artacak bu şikayetler,artık bacaklarını kapatamaz hale geliceksin dedi.benimde biraz ayakata kalınca oğluş bi kolunu bacağını aşağı doğru uzatıyormuşta heran yırtacakmış gibi hissediyorum.

kizlar benimde 4 gündür cok hafif hafif karin agrilarim basladi
sizdede oluyor degilmi bu karin agrilari ?? gecen hafta kontrolümde nst de cok cok hafif sanci cikmisti yani ordaki asistan öyle demisti , 26-28 falandi bunlar sancimi sayiliyor kafam karisti degilse ,hangi numaradan itibaren sanci sayiliyor ? umarim anlatabilmisimdir
bebisimden bi haber varmi girmiyor hic bu aralar nete merak ettim

ben temizlik yapiyorum canlarim arada sirada gelip okurum yazdiklarinizi :))
bebisimin kiyafetlerini yikiyip ütülicem bide off ,camlar tuanin odasi ,mutfak dolaplari arkalari temizlencek ......

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de ilk çocukta kesinlikle normal istemiştim ama olmadı,hatta epidural diye imza atmıştım ameliyathaneye girerken.mecburen sezeryan oldum,denildiği gibi zor değil,çok şükür ki bir kaç günde iyileştim ve üşüyüpte dikiş yerlerimin ağrıdığını hatırlamıyorum.memnunum bide kolay doğum için ben o kadar çok yürüdüm ki,ama iyileşme sürecinde faydalı olmuştur belkide.normal doğum yapan annenin sancıları ile günahları dökülürmüş derler tek faydası o bence.ALLAH herkese hayırlı,kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.:CüvCüv:

hayatım o rakamları burda sancıdan bile saymıyorlar endişelenme...3 hafta önce nst ye girdiğimde 38/40 tı benim sancı...60 dan sonrası anlamlı sanırım doktorlar için...bunları önemsemiyorlar..endişe etme...

Vidicim başınız sağolsun. inan çok üzüldüm.
birde hamile olunca onları çok iyi anlıyorum. Allah anasına babasına sabır versin.
Rabbim kimseye yaşatmasın

cimcime dikkat et kendine dinlenerek yap işlerini.
bebegin kıyafetleri insanı çok yoruyo minik minik olunca. kolay gelsin sana.a.s.
bu arada un helvasını yapmışsın sonunda afiyet olsun. yazdıklarını okurken eşimde vardı ona söyledim arkadaşın canı un helvası istiyomuş oda diyo ayy benimde canım istedi şimdi olsada yesek demezmi sırnaşık şeyyani eşlerede bulaşıyo bu aşerme galibacokacimcoook

merhabalar nasılsınız kızlar vdicim başınız sağolsun ailesine sabır versin mevlam kızlar bende yavaş yavaş temizliğe başlamak istiyorum anca yaparım çünki koltukları yıkamak istiyorum makinayla ama kururlarmı sizce bu havada evim doğal gazlı değil off okadar çok iş varki nasıl olucak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…