didemkader aramıza hoşgeldin canım
bakıyorum da herkes teker teker dökülüyor demircoolcum hakkında hayırlısı olur inşallah berru hanımı aşağılarda mı hissediyorsun canım indi mi yani doğuma yakın iyice kasığa iniyorlarmış ya ondan sordum benim tarih 25 şubat gözüküyor ama içimde marta bile kalabilecekmiş gibi bir his var bir de burada ilk erkek bebekler doğumu verilen tarihi geçer falan diyolar ondan da etkilendim nedir oğluşum da daha yukarılarda hatta midemin oralarda çoğu zaman rabbim hepimizi bir solukta kurtarsın inşallah dün bir bayanla konuştum geçen yıl doğum yapmış o da doğum esnasında bebeği oksijensiz kalmış sonra da havale geçirmiş ilk günler geçirilen havaleler daha tehlikeliymiş zaten hastanedekiler çok oyalandılar o yüzden oksijensiz kaldı diyordu bir de özel hastanede yapmış doğumu düşünün artık yazık yavrumda probleler oluşmuş hala da devam ediyormuş sen 9 ay boyunca sağlıklı bir hamilelik geçir sonra da doğum esnasında olanlara bak Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıcakla gelişir, sağlıcakla doğar, sağlıcakla büyürler inşallah