2009 Şubat Anneleri

günaydın kızlar galiba gene siftah benden.delikafadulden
ya sabah haberlerinde falan hep gazzeyi gösteriyor o minicik çocukların cesetlerini gösteriyor.allahım ne kadar acı verici görüntüler onlar.çok üzülüyorum öyle o vahşeti görünce ağlıyorum dayanamıyorum.insafsız caniler kötükedihüso

kızlar bu bebeğimin yeni resmi.resim topiğini aradım ama bulamadım.gene her defasındaki gibi yüzünün yarısı görünüyor sag tarafı gözü agzı ve burnusu var.

günaydın kızlar ben felaket diş ağrısı çekiyorum daha önce konu yazılmıştı ama bulamadım çok geride kaldı galiba önerileriniz neler dişçiye gittim hiç bişi yok gebeliğe bağlı ağrıyodur diyor bide ağrı kesici günde kaç kere içilebilir bilgisi olan varmı

Kızlar günaydın.
Bu gece oğlumu rüyamda gördüm. Çok netti hatta onu emzirdim. Çok tatlıydı. Uyanmak istemedim hiç. Sabah eşim okula giderken uyandırdı. Tekrar uyuyp bir daha görebilmeye çalıştım ama göremedim. :roflol:Eşime anlattım. Oda rüyasında görmüş birde ikinci çocuğumuzun bile olduğunu görmüş, klava:
Kızlar dünden beri oğlum az hareket ediyor. Ben çok korkuyorum. Bugün doktora gideceğim bakalım.

günaydin güzel anneler
ben dün gece cok korktum rüyamda

rüyamda bir evliya kadin icin dua ediyordum evde tuanin odasindaydim

4 tane cuval vardi dördünüde biseylerle doldurdum ve ayni anda dua ettim
sen benim oglumu koruyorsun ama simdi daha fazla koru

birde 38 lafi gecti sanirim 38 defa daha fazla koru diye
bana bunlari bi kadin söyledi oda evimdeydi

doldurdum cuvallari sonra kadin beni tuanin odasina gönderdi ve onlarin hepsine 3 er defa üfle dedi
tam üflerken kadin yanimda belirdi pijamalariyla korktum ve uyandim
ne bu rüya simdiiii senağlama cok asiri korktum oglumu krese göndermedim bugün zaten burda suan hava -17 derece inanilmaz sogukk :1shok:

benim aldigim kiyafetler bebegi sicak tutmicak sanirim örgü yapmasini nasil ögrenebilirim bilsem hemen kalin biseyler örerdim cikip bakiyorum satilanlarda cok kalin degil yani suan bile -17 derece sonrasini düsünemiyorum :1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
dilekcim ne güsel oluyor dimi yaa onlari görmek bende görmüstüm gercekti sanki yüzü falan cok net göründü ,normaldir annesi az hareket etmesi benimkide az haraket ediyor
iyi haberlerle dön ins. doktordan cnm ..

benimde dişim çok ağrıyor canım günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi doktorum

demircool hadi gözün aydın 3.bebişimizde gelio yaşasııınnnnn
bu arada kilosu nasıl ben nası sabredicem daha çoooookkk varrrr geçen gün rüyamda gördüm oğlumu kuş gibi hafifti sıcacıktı misler gibi kokuyordu sabah uyandığımda o kadar mutluydum ki
Allah hepimizin bebeişlerini sağlıkla versin kucaklarımıza inş.

merhaba.. bende sizler şubat annesi olucam inşallah, aranıza bugün katıldım biraz geç oldu oğlumun tahmini doğum tarihi 15 şubat.. o kadar heyecanlıyım ki uyku tutmuyo bazen kaydirigubbakcemile3 Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

merhaba güzeller nasılsınız umarım herkes iyidir bebişlerde tabi :ecrin_bebek:bende iki üç gündür yirmilik diş acısı çekiyorum bir türlü çıkamadı benneyaptımki ağrı kesici almadım ama bende migren var ilk üç ayda çok fazla baş aprısı çektim ozaman doktorum günde 3 tane minoset içebilirsin demişti birazdan arkadaşım gelicek evi toparladım artık baya ağarlaştık ufacık işler bile çok yoruyor

kızlar günaydınn yenı katılan annelerımızede hosgeldın dedıkten sonra konumuza gelelım bu doğum hıkayelerıne bakım dedımde goremedım epıdurallı normal doğum yapan varmı hec gordunuzmu baslıktada yazmıyokı hepsını tek tek okusamda olmaz rastlarsanız haberımız olsun okuyalım

heee bişi dicem acaba biz şubattayızda haberimizmi yok yawlaelaelaelaelae teker teker doğuruyoz da heralde atladık bız ocak ayını allan işi işte :1shok:-tatlicadiarzu-delikafadulden

didemkader aramıza hoşgeldin canım
bakıyorum da herkes teker teker dökülüyor demircoolcum hakkında hayırlısı olur inşallah berru hanımı aşağılarda mı hissediyorsun canım indi mi yani doğuma yakın iyice kasığa iniyorlarmış ya ondan sordum benim tarih 25 şubat gözüküyor ama içimde marta bile kalabilecekmiş gibi bir his var bir de burada ilk erkek bebekler doğumu verilen tarihi geçer falan diyolar ondan da etkilendim nedir oğluşum da daha yukarılarda hatta midemin oralarda çoğu zaman rabbim hepimizi bir solukta kurtarsın inşallah dün bir bayanla konuştum geçen yıl doğum yapmış o da doğum esnasında bebeği oksijensiz kalmış sonra da havale geçirmiş ilk günler geçirilen havaleler daha tehlikeliymiş zaten hastanedekiler çok oyalandılar o yüzden oksijensiz kaldı diyordu bir de özel hastanede yapmış doğumu düşünün artık yazık yavrumda probleler oluşmuş hala da devam ediyormuş sen 9 ay boyunca sağlıklı bir hamilelik geçir sonra da doğum esnasında olanlara bak Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıcakla gelişir, sağlıcakla doğar, sağlıcakla büyürler inşallah

kızlar benden de günaydın...mirmirmirmir

kabus gibi geceler geçiriyorum artık. sabaha kadar gram uyku yok genelde. dün de sabah 7 falandı ancak uyuyabildiğim. deli gibi ayaklarımın altı yanıyor üstlerine ıslak havlu bağlayıp öyle yatıyorum bu sefer de yatak sabaha kadar ıslanıyor. ne yapacağımı şaşırdım. 100 kere dönüyorum heralde sabaha kadar oğlum heralde ne yapacağını şaşırıyor benim yüzümden.:1shok::1shok:
kızların daha şimdiden doğum sırasına girmeleri hepimizi heyecanlandırdı galiba. sanki ben de yavaş yavaş panik olmaya başladım. daha evde hiçbişey yok bana çok var gibi geliyordu ama hazırlıkları hızlandırsak mı napsak?? batıl inanç ama belli bir aya kadar hiçbişey almadık hatta bakmadık bile ama insan şimdi de şaşırıyor ne yapacağını.-tatlicadiarzu-
DERİNZLM güzelim sen de erken davran koy bebişinin adını deniz bence. hiç düşünmemiştim ama hakikaten bu ismi siz çok hakediyosunuz. ya da iki tane olsun yanına bi ikinci isimle halledersiniz..kaydirigubbakcemile3

ay ne çok yazdım ya sabah sabah. neyse kızlar bakalım bugün nasıl bigün olacak ve kimden nasıl haberler alacağız. hepinize şimdiden kolay gelsin a.s.a.s.

benim burada komşum 2 kez epidural normal doğum yapmış. şiddetle tavsiye ediyor. beni de normal doğuma o ikna etmişti. yeni bebeği oldu ama taş gibi hem de hareketleri çok rahat. yalnız anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyormuş epidural için.

Kızlar evde boş durdukça karnım çok acıkıyor. Ne bulursam yiyorum. eşimde obur diye dalga geçiyor offf ne yapacağım ben nasıl zayıflayacam.

çok sağolun canım

derinzlm'in dediği gibi hepimiz aile gibi olduk

haberler merakla bekleniyor :)

günaydın kızlar bende uzun zamandır girmiyordum izine ayrıldıgımdan beri geceleri ayaktayım bütün gün uyuyorum sizler nasılsınız umarım kötü birşey yoktur kimselerde.

Bugünde anlaşılan yaşadığımız sıkıntıları anlatma günü...
Bi tanede ben ekleyim.Dün aksamdan beridir nefes darlığı çekiyorum.Bazen nefesim kesilir gibi oluyor...Birde öksürme eklendi buna...Bebeklerin içerde büyümesi ve diyaframa baskı yapması sonucu oluşuyormuş kızlar, derin derin nefes alıyorum nefesimi dengelemeye calısıyorum artık.Sizlerde de olan varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…