kızlar doğum fotoğrafçılarını araştırıyorum...400 ytl den aşağı fotoğrafçı yok onu anladım...yaklaşık 40 tane basılı fotoğraf veriyorlar...80-100 adet dvd içinde veriliyor...kapı posteri yapıyorlar...böyle işte...ortalama fiyatı da dediğim gibi 400 ytl...daha fazla fotoğraf isterseniz 500 - 600 gidiyor öyle...ben pelin körmükçü nün doğumunu çekenlerle anlaşacağım sanırım...ihtiyacı olan varsa doğum, bebek, hamile ve düğün fotoğrafları 0216 339 56 61 ....
ne guzel ..samsunda boyle bı olay yok heralde ,yada benım bı fıkrım yok
selam kızlar bende şubat annesi olacağım şuan 33+2 haftalığız az kaldı heyecan ve bitmeyen bekleyiş başladı umarım bebeklerimize sağsalim kavuşuruz herkese sevgiler
Kızlar birazdan doktora gideceğim içimde bir sıkıntı var. Sanki korkuyorum nedense. Eşimle gitmiyorum yanlız gidiyorum belki ondandır ama okuldan doğru gelecek inşallah yetişir. Bana dua edin ne olur doktor iyi şeyler söyler inşallah.
gelince hemen haber vereceğim size hepinizi öptüm. Oğlumda kızlarınızı öpüyormuş.kaydirigubbakcemile3
Birşeyler olduğunu hissetmiştim aslında ama bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim. Bebek sırt üstü yatıyor yayılmış heyfi yerinde. Aslında onun için hareketleri azalmış. Bebeğin sağlığı iyi dedi doktor ama bu durum sana zarar verir dedi. Daha da önemlisi böbreğimdeki stent yerinden kaymış ve böbreğim yıne açılmaya başlamış. Yarın tekrar gideceğim başka doktorda bakacak ne olacağı belli değil. Bol bol dinlen dedi bebek inşallah döner. bu arada 2411 gr olmuş benim oğluşum. Çok üzüldüm kızlar. Çok korkuyorum böbreğim ne olacak acaba