2009 Şubat Anneleri

selam arkadaslar...bırazdan dr gıdıcem eşimi bekliyorum.bakalım oglum ne durumda..dun sınır mı musterı geldı ben onlara fırsatcı dıyorum urunu yanlış yıkamış suclusu bız oluyoruz kadın yerıne nısanlısı benımle matam oldu ama nasıl kaba nasıl kavgacı bı tıp normalde cok sakın yaklasırım cozum bulmaya calışırım ama adamın kabalıgı karsısında kendımı kaybettım basbas bagrındım elım ayagım tıtredı magzadan kovdum ..ama eve gıttıgımde koltuk altım sırılsıklam olmuş nasıl bı ter gıcık adam yuzunden cocugumuda strese soktum..artık musterılerin de kalıtesı degıstı efendı ,kıbar ınsanlar o kadar azaldı kı bızlerd o ınsnalarla muhatap olmak zorunda kalıyoruz.

didemkader hoşgeldin aramıza

sibellas anestezi uzmanı çok önemli ama en nihayetinde biraz da şans işi
önceden test etme şansımız yok ne de olsa
gerçi ben serklaj yapıldığında test ettim genel anestezi konusunda hiç bir problem yaşamadım ama
epidural çok farklı
doğru uygulanmadığı takdirde bazı yerlerde hissiz bölgeler kalabiliyormuş

artık kısmette ne varsa

bu arada herkesin söylediğine bende de var diye atlıyor gibi oldum ama nefes konusu aynı durumda
nefes biraz rahatladığında mutlaka nefes egzersizi yapın
burundan derin nefes alıyorsunuz en az 4e kadar sayarak ve ağzınızdan veriyorsunuz uzun süreli ve kuvvetlice vücudunuzda hiç nefes kalmamacasına ve en azından 6 saniye boyunca

kısmet konusuna katılıyorum ben de. herkes de farklı bir durum oluşabilir ve zaman daraldıkça benim başıma ne gelecek diye düşünüp heyecanlanıyorum.
artık senin deneyimlerinden faydalanacağız SASLAN

kızlar doğum fotoğrafçılarını araştırıyorum...400 ytl den aşağı fotoğrafçı yok onu anladım...yaklaşık 40 tane basılı fotoğraf veriyorlar...80-100 adet dvd içinde veriliyor...kapı posteri yapıyorlar...böyle işte...ortalama fiyatı da dediğim gibi 400 ytl...daha fazla fotoğraf isterseniz 500 - 600 gidiyor öyle...ben pelin körmükçü nün doğumunu çekenlerle anlaşacağım sanırım...ihtiyacı olan varsa Doğum, bebek, hamile ve düğün fotoğrafları 0216 339 56 61 ....

kızlar,
Gebeliğin ilerleyen haftalarında olmamıza rağmen halen arada sırada bulantısı olanlar için zencefilin zencefilli yiyeceklerin çok iyi geldiğini söylüyorlar haberiniz olsun.

kızlar doğum fotoğrafçılarını araştırıyorum...400 ytl den aşağı fotoğrafçı yok onu anladım...yaklaşık 40 tane basılı fotoğraf veriyorlar...80-100 adet dvd içinde veriliyor...kapı posteri yapıyorlar...böyle işte...ortalama fiyatı da dediğim gibi 400 ytl...daha fazla fotoğraf isterseniz 500 - 600 gidiyor öyle...ben pelin körmükçü nün doğumunu çekenlerle anlaşacağım sanırım...ihtiyacı olan varsa doğum, bebek, hamile ve düğün fotoğrafları 0216 339 56 61 ....

ne guzel ..samsunda boyle bı olay yok heralde ,yada benım bı fıkrım yok

selam kızlar bende şubat annesi olacağım şuan 33+2 haftalığız az kaldı heyecan ve bitmeyen bekleyiş başladı umarım bebeklerimize sağsalim kavuşuruz herkese sevgiler

Kızlar birazdan doktora gideceğim içimde bir sıkıntı var. Sanki korkuyorum nedense. Eşimle gitmiyorum yanlız gidiyorum belki ondandır ama okuldan doğru gelecek inşallah yetişir. Bana dua edin ne olur doktor iyi şeyler söyler inşallah.
gelince hemen haber vereceğim size hepinizi öptüm. Oğlumda kızlarınızı öpüyormuş.kaydirigubbakcemile3

derinzlm,
Canım dün aksam bebek şekerlerinin resmini,
"bebişlerimize neler aldık" topiğine ekledim canım.

ne guzel ..samsunda boyle bı olay yok heralde ,yada benım bı fıkrım yok

hayatım bazı fotoğrafçılar türkiye geneli çalışıyor...eğer sezaryan olacaksan o tarihte yanında olabiliyorlar...çok özel anların fotoğraflanması hoş oluyor tabi...arzu edersen www.dogumfotofunda.com a bakabilirsin....ordaki fotoğrafçı her ile gidiyor...konuşur fiyat öğrenirsin....

hoşgeldin aramıza radyalog

dilekçim inş. iyi haberlerle döneceksin canım
hemen haber ver

selam kızlar bende şubat annesi olacağım şuan 33+2 haftalığız az kaldı heyecan ve bitmeyen bekleyiş başladı umarım bebeklerimize sağsalim kavuşuruz herkese sevgiler

hoşgeldin canım. evet gerçekten herkeste bir heycan var.delikafadulden sabırsızlıkla bekliyoruz bebişlerimizi:ecrin_bebek:

Kızlar birazdan doktora gideceğim içimde bir sıkıntı var. Sanki korkuyorum nedense. Eşimle gitmiyorum yanlız gidiyorum belki ondandır ama okuldan doğru gelecek inşallah yetişir. Bana dua edin ne olur doktor iyi şeyler söyler inşallah.
gelince hemen haber vereceğim size hepinizi öptüm. Oğlumda kızlarınızı öpüyormuş.kaydirigubbakcemile3

canım daha dönmedinmi. inşallh herşey yolundadır.a.s.
Oğlunda amma çapkınmış.şimdiden öpücük gönderiyor kızlara.:jeyyar:
kız anneleri dikkatli olun aramızda bir çapkın var:dance:

Birşeyler olduğunu hissetmiştim aslında ama bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim. Bebek sırt üstü yatıyor yayılmış heyfi yerinde. Aslında onun için hareketleri azalmış. Bebeğin sağlığı iyi dedi doktor ama bu durum sana zarar verir dedi. Daha da önemlisi böbreğimdeki stent yerinden kaymış ve böbreğim yıne açılmaya başlamış. Yarın tekrar gideceğim başka doktorda bakacak ne olacağı belli değil. Bol bol dinlen dedi bebek inşallah döner. bu arada 2411 gr olmuş benim oğluşum. Çok üzüldüm kızlar. Çok korkuyorum böbreğim ne olacak acaba

Birşeyler olduğunu hissetmiştim aslında ama bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim. Bebek sırt üstü yatıyor yayılmış heyfi yerinde. Aslında onun için hareketleri azalmış. Bebeğin sağlığı iyi dedi doktor ama bu durum sana zarar verir dedi. Daha da önemlisi böbreğimdeki stent yerinden kaymış ve böbreğim yıne açılmaya başlamış. Yarın tekrar gideceğim başka doktorda bakacak ne olacağı belli değil. Bol bol dinlen dedi bebek inşallah döner. bu arada 2411 gr olmuş benim oğluşum. Çok üzüldüm kızlar. Çok korkuyorum böbreğim ne olacak acaba

canım çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin. bebişinin iyi olmasına sevindim. dikkat et kendinea.s.

canım bu konu çok yabancı olduğumuz bir nokta
drunun dediklerini harfiyen yerine getirip ona güvenmek zorundasın

ya kızlar allahın gucune gıtmesın ama benım kız benı pek bı zorlar oldu ya bır ay nsl gecer bole hıcbır fıkrım yok ne gece uyutur oldu nede oturtuyo bu yaw ne ıstıyor onuda anlamıyorum sabaha kadar yatakta donemıyorum bıle kılolu olsam ona yorcam belkı ama bende kıloda yok ağlıcam nerdeyse hırsımdan

ben de çok rahatsızım ya.. dizi izliyorum ama 10 kere kalkıyorum yerimden. maşallah çok sıkıştırıyor oğlum.. az kaldı ama gerçekten son ay zormuş

X