2009 Şubat Anneleri

ay kadın erkek pisler yaaa annem söylerdi yabancıların kollarının altındaki kıllardan örgü örülür derdi şimdi durum ne bilemem ama çirkin birşey ya o yüzden aids falan oluyorlar ıyk

kız sen bu ateşle herifi uyutmuyorsundur heeee:roflol: :roflol:
ayy şaka canım.yok benim ısım her yanım aynı.ara sıra ateş basıyor heryerimi ama o ayrı bi mevzu

benim de göbeğim soğuk..dediğin gibi alt tarafım ve göğüslerimin altı diğer yerlerime oranla ateş gibi..bayağı sıcak...hatta elimi göğüslerimin altına koyuyorum gece ısıtıyorum

kızlar ateş konusu bende de öle yaa yazın eşim dokunamıyodu ama kışın soba görevi yapıyorum ii oluyo.8.aya girdim zaten bu saatten sonra ateşlensekte bişiy olmaz :)))

evet yaaa çatladı canım.elimde degil malesef.anlıyamadım gitti.hala hiç çatlamayanlar varken neden benim heryerim çatladı:çok üzgünüm:

allah allah ilginç çatlamamıştır oran yaaa zaten yumuşak deri orası nasıl çatlıcak kızlar bişe söliim mi bizim topici bugün kapatmazlarsa iyidir heee

ya kızlar madem çivimiz çıktı ben de bişey sorayım
vücut sıcaklığınızla ilgili
göbeğimi falan elliyorum normal fakat göğüsler ve alt bölge ateş gibi bende
sizde de öyle mi?

canım walla benim bütün vücut sıcak,evde askılıyla şortla duruyorum.adım zaten ateşli hatuna çıktı sormayın yani
ama göbiş biraz daha soğuk diğer taraflara göre

benimde heryerim sıcak ateş basıyor yanıyorum iyiki yaza denk gelmedi hamişliğimizin bu dönemi öfff cayır cayır

ay çok feci yaa tipi kaydı resmen bazen iyiki eşim burda değil diyorum (((hele demircool senin maşallah ne sıkı derin varmış kız :)))) sıcaklık dün gece farkettim bende göbekte var ama başka yerlerde yok

demircoolun işi zor valla yanılmıyorda gerçekten çatladıysa hadi göbek falan egzersizle sıkılaştırılır çatlak görüntüsü hafifletilir ama oraya nasıl egzersiz yaptırıcak

peki kızlar ben birşey sorucam bende felaket gaz oluyor akşamları sizde de oluyormu hatta öyle oluyorki uykumdan uyanıyorum gece eşim duyucak diye böyle sancılı sancılı utangaç

demircoolun işi zor valla yanılmıyorda gerçekten çatladıysa hadi göbek falan egzersizle sıkılaştırılır çatlak görüntüsü hafifletilir ama oraya nasıl egzersiz yaptırıcak

alemsin valla...yok be çaylamamıştır..hani koyulaşır kan dolaşımı garipleşir ya belki ondan dolayı değişik bi görünüm almıştır ben de ilk defa duydum oranın çatladığını...

ya kızlar benımde popom acaıp catladı resmen ıkı taraf catlak ıcınde hemen poponun altından bacaklara ınmeye calısıyor sureklı kremlıyorum bakalım nekadar dayanıcaz gobegımde bısı yok sımdılık bıde goguslerımın altı catladı gorunmuyor onlar ama hemen altı oldugu ıcın

peki kızlar ben birşey sorucam bende felaket gaz oluyor akşamları sizde de oluyormu hatta öyle oluyorki uykumdan uyanıyorum gece eşim duyucak diye böyle sancılı sancılı utangaç

sen yapmadan uyanıyosun neyseki ben uyandığımda iş işten geçmiş oluyo acayip utanıyorum..inşallah farketmemiştir diyorum sonra dalıyorum yine uykuya ..malum sesle bi daha uyanıyorum :))

kısacası hayatım herşeylerimiz aynı burdaki herkesle..hiiç ben çok ilginç bi hamilelik geçiriyorum çok değiştim falan deme yani :))

canım yediklerinle alaklı olmasın? bende nadir oluyor(nadir oluyo dedimya şimdi akşama başlar bendede) ,bide süt içiyorsun dimi bazılarında süt çok gaz yapıyor laktoz yüzünden

canım walla benim bütün vücut sıcak,evde askılıyla şortla duruyorum.adım zaten ateşli hatuna çıktı sormayın yani
ama göbiş biraz daha soğuk diğer taraflara göre

Al benden de okadar ya eşim kızıyo o örtmeye çalışyo gece falan ben açıyorum kan şurubundan da kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünüyorum eskiden elim ayağım yaz kış buz tutardı

bendede oluyor canım agrılı sekılde bırkac defa oldu uykumdan uyandım dolasmasam cıkaramıyodum gazı ıgrenc bısı -tatlicadiarzu- ama ben vala hıc umursamıyorum ayıptır solemesı salıyorum napım yoksa karnım gerılıyor gerılıyor berbat bsı oluyor hatta aglıyorum acıdan..esımde anlayıslı o konuda rahat ol dıyor herzaman..hihoyyythihoyyyt

ay hiç sormayın benimde hafif hafif sağ ve soldan kasıklardan çatlamaya başlamış ben göremiyorum diye çatlak matlak yok sanıyodum eşime gösterdim o yok bişi dedi ama arkadaşım baktı çatlamaya başlamısın dedi kaşınıyo oralar ve acıyo azıcık..

gaz bendede oluo ama her zaman değil oldumuda çok rahatsız ediyo.gece şu kasıktaki kemiklerim çok acıyo sağa sola dönerken birde..

ya markete gitmem lazım ama şimdi gidip gelcem yine bi dünya yazmış olcanız:)) bizim topik açıldığından beri en yoğun gününü yaşıyor galiba tavan yaptı:sm_cool:

ay çok feci yaa tipi kaydı resmen bazen iyiki eşim burda değil diyorum (((hele demircool senin maşallah ne sıkı derin varmış kız :)))) sıcaklık dün gece farkettim bende göbekte var ama başka yerlerde yok

canım derim aslında sıkı degildir cok yumuşaktır aslında.ama hayırlısı olsun artık.bebeğim dogsun sonra 2. ve 3. den sonra lazerle düzelttiririm napiyim.bunda catlamasa digerlerinde catlardı

sırnaşık şey:roflol: Ay çok güldüm yaa bende tek kötü taraflarını ben mi görüyorum diyordum hamileliğin bende bir acaiplik var diyordum demek aynı daha 2 ay var işin kötüsü ne eşkillere giricez bakalım
Ama bende hiç çatlak yok çekeyim de resmini koyayım göbeğimin bariii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…