ya kızlar madem çivimiz çıktı ben de bişey sorayım
vücut sıcaklığınızla ilgili
göbeğimi falan elliyorum normal fakat göğüsler ve alt bölge ateş gibi bende
sizde de öyle mi?
ne kadar da pis kadınlar ya hiç mi bakım yapmıolar kendilerine..hadi utanmayı geçtim de yani..kendilerine de mi tuhaf gelmio ..gerçekten çok şaşırdım...:1no2:bi de bizim muhabbetlere bak yarım santimin hesabını yapıoruz şurda ..yok yok kurban olurum ben bizim terbiyemize..
kız sen bu ateşle herifi uyutmuyorsundur heeee:roflol: :roflol:
ayy şaka canım.yok benim ısım her yanım aynı.ara sıra ateş basıyor heryerimi ama o ayrı bi mevzu
evet yaaa çatladı canım.elimde degil malesef.anlıyamadım gitti.hala hiç çatlamayanlar varken neden benim heryerim çatladı:çok üzgünüm:
ya kızlar madem çivimiz çıktı ben de bişey sorayım
vücut sıcaklığınızla ilgili
göbeğimi falan elliyorum normal fakat göğüsler ve alt bölge ateş gibi bende
sizde de öyle mi?
demircoolun işi zor valla yanılmıyorda gerçekten çatladıysa hadi göbek falan egzersizle sıkılaştırılır çatlak görüntüsü hafifletilir ama oraya nasıl egzersiz yaptırıcak
peki kızlar ben birşey sorucam bende felaket gaz oluyor akşamları sizde de oluyormu hatta öyle oluyorki uykumdan uyanıyorum gece eşim duyucak diye böyle sancılı sancılı utangaç
peki kızlar ben birşey sorucam bende felaket gaz oluyor akşamları sizde de oluyormu hatta öyle oluyorki uykumdan uyanıyorum gece eşim duyucak diye böyle sancılı sancılı utangaç
canım walla benim bütün vücut sıcak,evde askılıyla şortla duruyorum.adım zaten ateşli hatuna çıktı sormayın yani
ama göbiş biraz daha soğuk diğer taraflara göre
ay çok feci yaa tipi kaydı resmen bazen iyiki eşim burda değil diyorum(((hele demircool senin maşallah ne sıkı derin varmış kız :)))) sıcaklık dün gece farkettim bende göbekte var ama başka yerlerde yok
sen yapmadan uyanıyosun neyseki ben uyandığımda iş işten geçmiş oluyo acayip utanıyorum..inşallah farketmemiştir diyorum sonra dalıyorum yine uykuya ..malum sesle bi daha uyanıyorum :))
kısacası hayatım herşeylerimiz aynı burdaki herkesle..hiiç ben çok ilginç bi hamilelik geçiriyorum çok değiştim falan deme yani :))