2009 Şubat Anneleri

sen yapmadan uyanıyosun neyseki ben uyandığımda iş işten geçmiş oluyo acayip utanıyorum..inşallah farketmemiştir diyorum sonra dalıyorum yine uykuya ..malum sesle bi daha uyanıyorum :))

kısacası hayatım herşeylerimiz aynı burdaki herkesle..hiiç ben çok ilginç bi hamilelik geçiriyorum çok değiştim falan deme yani :))

ay çok güldüm çok yaşa emi ben önceden antrenmanlıyım bizimki bir gün işten geç geldi ben yatmıştım böyle bir soğukluk hissettim bizimki gelmiş camları açıyor öfleye öfleye benim kımıldadığımı gördü hatun ne çok yapıosun oda gaz odası gibi olmuş ölcem valla dedi ben uyku sersemi tepki veremedim uyudum gece kalktım bi baktım bizimki yok yanımda salonda uyumuş ay bir utandım bir utandım sorma ogünden beri korkuyorum şöyle rahatça yapmaya artık derin uykuda yapıyosam da duyuyorsa elimden birşey gelmez evet vidicim süt yoğurt ayran tüketimim çok ama ben hep içerdim zaten laktoz dokunmazdı ki

demircoolun işi zor valla yanılmıyorda gerçekten çatladıysa hadi göbek falan egzersizle sıkılaştırılır çatlak görüntüsü hafifletilir ama oraya nasıl egzersiz yaptırıcak

zor canım hemideee nasıl zorr :kızgın: herifim şimdilik olsun herşey kızımız için desede içim rahat etmiyor.gözü mözü kayar diye :1no2: ama allahtan kocam işte iyi o konularda

Canım bende 31 haftamı tamamladım bende bu hafta alacağım raporu calısabilir raporu.Benimde doktorum erken yazma konusunda kabul etmedi canım.Hayırlısı ne diyelim.

ya ben dopktor olsam 1 hafta erken yazardım nolcak ki hayır işlemiş olular işte :p

ya markete gitmem lazım ama şimdi gidip gelcem yine bi dünya yazmış olcanız:)) bizim topik açıldığından beri en yoğun gününü yaşıyor galiba tavan yaptı:sm_cool:

Gitme boşver şuan da 19 kişiyiz tavan yaptık gerçekten ben mesaj yazana kadar bile 4 - 5 mesaj yazılmış oluyor süper valla bugün :enbuyukkk:

Kızlar cinsel hayatınız ne durumda... Benim doktor 34. haftadab sonra durun dedi...yasakkelime senağlama

alemsin valla...yok be çaylamamıştır..hani koyulaşır kan dolaşımı garipleşir ya belki ondan dolayı değişik bi görünüm almıştır ben de ilk defa duydum oranın çatladığını...

kızlar ya tam olarak orası degil aslında da afedersiniz tüylenmeye baslayan yerin üstünde.işte anlayın ya benneyaptımki

ya kızlar benımde popom acaıp catladı resmen ıkı taraf catlak ıcınde :KK43::KK43: hemen poponun altından bacaklara ınmeye calısıyor sureklı kremlıyorum bakalım nekadar dayanıcaz gobegımde bısı yok sımdılık bıde goguslerımın altı catladı gorunmuyor onlar ama hemen altı oldugu ıcın

canım o dedigin yerler benim coooooktan catladı göğüslerimde öyleydi ama destekli büyük beden sütyen aldım inanırmısın catlaklar geçti şuan göğüslerimde bişey yok.kırmızı kırmızzıydı yani :1shok: ama işte bacaklarım ve göbeğim için de bi sütyen bulsam fena olmicak laelaelaelaelae

sırnaşık şey:roflol: Ay çok güldüm yaa bende tek kötü taraflarını ben mi görüyorum diyordum hamileliğin bende bir acaiplik var diyordum demek aynı daha 2 ay var işin kötüsü ne eşkillere giricez bakalım
Ama bende hiç çatlak yok :nazar::nazar:çekeyim de resmini koyayım göbeğimin bariii kaydirigubbakcemile3

Kız susss nazar değcek valla bende herkes sorunca sölüyom çatlamadım hiç diye ama ne yalan diim korkuyorum da çok dersek başımıza gelirdelikafaduldenyasakkelime

kızlar ya tam olarak orası degil aslında da afedersiniz tüylenmeye baslayan yerin üstünde.işte anlayın ya benneyaptımki

Bencede orada çatlak yoktur... Benim göğüslerde çatlak olacak sanırım. Göbeğimde birşey yok. Ama göğüslerim çok feci kaşınıyor.:1no2:

ay çok güldüm çok yaşa emi ben önceden antrenmanlıyım bizimki bir gün işten geç geldi ben yatmıştım böyle bir soğukluk hissettim bizimki gelmiş camları açıyor öfleye öfleye benim kımıldadığımı gördü hatun ne çok yapıosun oda gaz odası gibi olmuş ölcem valla dedi ben uyku sersemi tepki veremedim uyudum gece kalktım bi baktım bizimki yok yanımda salonda uyumuş ay bir utandım bir utandım sorma ogünden beri korkuyorum şöyle rahatça yapmaya artık derin uykuda yapıyosam da duyuyorsa elimden birşey gelmez evet vidicim süt yoğurt ayran tüketimim çok ama ben hep içerdim zaten laktoz dokunmazdı ki

:dance::dance::sm_cool::sm_cool:
oofff kasıklarım ağrıdı gülmekten....ay aman napalım oluyo işte...sanki onlar yapmıolar..benim bi kere de markette bi rafa eğilince olmuştu allahtan kimse yoktu etrafta çok utanmıştım..artık tutamıyoruz ondan sanırım..hapşurunca falan altıma da kaçıyorum azcık..çocuk gibiyiz valla ya...

Kızlar cinsel hayatınız ne durumda... Benim doktor 34. haftadab sonra durun dedi...yasakkelime senağlama

biz bebeği yaptık sora tertip olduk anacım yalan söylemiyim en baştan bu yana 2 yada 3 kere o konuda çok hassas eşim kıyamıyorum diyor Allah razı olsun bende karnımda bebek kıpırdarken ilişkiye giremem heralde saygısızlık gibi geliyor bebeğe

hayatım walla yapacak bişiy yok genetik oluyomuş birazda bu işler.dediğin gibi diğer doğumlardan sonra lazer tabi işe yararsa.bende kısmet olursa 2.doğum sonrasında herbi tarafımı yaptırırım diomhihoyyyt

bize daha bişiy demedi,demesin diyede ben sormuyorum hiç dewaaaammmm yani kaydirigubbakcemile3:asigim::asigim: tabi kociş mesafeli duruyor bu olaya ama ısrarlarıma dayanamıyorsırnaşık şey

22 kullanıcı okuyor diyooooooooo :1shok: :1shok::1shok: ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum burayı.kalkmam gerek yemek yapıcam kalkamıyorum.sizi bırakamıyorum :teselli:

bende çatlamıyorum Lierac alın dedim bilmiş bilmiş bi baktım kıpkırmızı olmuş karnım şimdi nasıl engellicem diye dönüyorum susam yağı kakao yağı ve çilek yağı aldım akşam oturduğum yerde onları sürüyorum yatmadan önce yine lierac ampül sürüyorum duştan sonra bebe yağı artık fazla yağdan karnımda minik minik sivilceler çıktı banamısın demiyor kısaca çatlak kaderde varsa yaşanıyor arkadaşlar ama ısrarla yağlanmaya devam edicem

22 kullanıcı okuyor diyooooooooo :1shok: :1shok::1shok: ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum burayı.kalkmam gerek yemek yapıcam kalkamıyorum.sizi bırakamıyorum :teselli:

demekki neymişş derin mevzular olunca kimse ayrılamıyomuşnaniknanik:dance: aynen canım bende çıkamıom

ewet ben de kzııyodum başlarda benimi beğenmiyo acaba diye ama sonra anladım ki içi gidiyo fakat kesinlikle iradesine sahip ve kıyamıyo..o zaman dah açok aşık oldum kocişime...

ya benim de yemek yapmam lazıımmm...ama bırakamıyorum..yoksa akşama bu yazdıklarımızı mı göstercem..zaten ne yemek yapcağımı da bilmiyorum..ne yapsam ki...kışın hiç bişi bulamıyoruumm..

benım kocam bana dokunmak istemiyor..bebek için endişeleniyor

aslında bu benı bıraz uzuyor ..bende olup bıtmıyorum onu denemek istıyorum benı hala cekıcı buluyor mu dıye ama tık yok..için için uzuluyorum hırslanıyorum ben bır gun zayıflıycam taş gıbı hatun olucam dıyorum içimden benı gordukce kıskanclıktan catlasın istıyorum cok cok guzel ve havalı olmak ıstıyorum eskısınden bıle daha havalı....

X