2009 Şubat Anneleri

Ben sormuştum emla yı kullan birşey olmaz demişti dr.
Bu alet iğrenç gerçekten huni gibi huninin dar olan yeri açılıyor ay düşündükçe ellerim terliyor ....
Yok ya çırılçıplak soymazlar herhalde yok artık daha neler yaa rezillik yaa
Birde madem konular açıldı yüzümü kızartıp sorayım alt bölgenizin rengi değiştimi kızlar böyle bir koyulaşma falan varmı ?

değişti tabi çok koyulaştı rengi..

Bu alet iğrenç gerçekten huni gibi huninin dar olan yeri açılıyor ay düşündükçe ellerim terliyor ....
Birde madem konular açıldı yüzümü kızartıp sorayım alt bölgenizin rengi değiştimi kızlar böyle bir koyulaşma falan varmı ?

suda dogumlarda tamamen soyuyorlar cnm :eek: üstüne bi örtü havlu gibi bisey örtüyorlar okadar
normal dogumdaysa önlük veriyorlar

Koyulaşma var biraz bide şişmiş gibi sanki ya yolununca daha net belli oldu:))))))))

Koyulaşma var biraz bide şişmiş gibi sanki ya yolununca daha net belli oldu:))))))))

hehhee ilahi özlem delikafadulden ewet doğru söylüosun ama yolununca belli oluyo:))))))
normal doğumdada sezeryandada herşeyi çıkarıp önlük giyiliyor benim bildiğim.bi tek suda tamamen çıplak olunuyor galiba

ooo kızlar neler kaynatmışınız yahu oku oku bitiremedimhihoyyyt
cimcime nice mutlu senelere kocişinle çocuklarınla berabera.s.
kızlar ya bu vajinal muayene gerçekten başlıyomu ya arkadaşım geçende doğum yaptı bir hafta önce doktoru hiç muayene etmedi doğumda bakarız demiş inşallah benim doktorda öyle yapar ben açamam ya doktorumu bi görseniz 30 35 yaşlarında uzun saçlı bi adam genç yaşlı falan olsa neyse göbeğimi açmaya zor alıştım:roflol:
ağda konusuna gelince zamanı geldi bakalım bu akşam deniycem ama önümü göremiyorum geçen ay aynayla falan idare etmiştim ama şimdi önümü hiç göremiyorum umarım ayna işime yararda kurtulurum olmazsa kocişe söylerim kuaföre hiç yaptıramam şimdi yaparsam bi daha doğuma bi kere daha yaparım rahat olur.ağdanın acısını macısını geçtim yeterki kurtulayım hem acırken hep düşünüyorum sen nasıl normal doğumu düşünüyosun diye kendi kendimi hırslandırıyorum napıyım

canım yok rengi degişmedi de üstünde çatlamalar başladı kafamçokkarıştı tuhaff

ayy ewet açıldıı..bayılazaammm bakarken ama bi yandan da merak ediyorum..azcık azcık bakayım bari...
:eek:

9 numaraya kadar bakabildim içim götürmedi ne pis karılar var yaaaa iğrençler insan öle gidermi bide o kan değil heralde tentirtiyot gibi bişimi sürüyorlar etrafına bileniniz varmı????

hehhee ilahi özlem delikafadulden ewet doğru söylüosun ama yolununca belli oluyo:))))))
normal doğumdada sezeryandada herşeyi çıkarıp önlük giyiliyor benim bildiğim.bi tek suda tamamen çıplak olunuyor galiba

kaydirigubbakcemile3 cok ayip cok ayip siz neler konusuyorsunuz bakiyim :eek: kaydirigubbakcemile3 saka maka cnm gercekten bendede bi sisme oldu :eek: senağlama
ben suda dogum düsünüyorum yaaaa ama soyunmam gömlekle giricem suya eger izin verirlerde bebek icin bi sorun olmazsa :içelim:

ıyk geldi kızlar bi süreden sonra bakamadım valla resimlere.ya kızlar agda yaptınız ama bidaha cıkıcak o zamanda tekrar yapmaya kalmadan dogurursak nolcak.bunu ayarlayamamaktan korkuyorum :S

9 numaraya kadar bakabildim içim götürmedi ne pis karılar var yaaaa iğrençler insan öle gidermi bide o kan değil heralde tentirtiyot gibi bişimi sürüyorlar etrafına bileniniz varmı????

evet tentürdiyot bebek mikrop kapmasın diye heralde o görüntüde biraz daha hijyenik bir doğum olmuş diğerlerine göre ama türkiyede öyle kıllı doğurtmuyorlar ebeler traş ediyor pisse

ya kızlar madem çivimiz çıktı ben de bişey sorayım
vücut sıcaklığınızla ilgili
göbeğimi falan elliyorum normal fakat göğüsler ve alt bölge ateş gibi bende
sizde de öyle mi?

ben çok midesizimdir çay içiyorum bakarken ama yinede korkunçççç

ne kadar da pis kadınlar ya hiç mi bakım yapmıolar kendilerine..hadi utanmayı geçtim de yani..kendilerine de mi tuhaf gelmio ..gerçekten çok şaşırdım...:1no2:bi de bizim muhabbetlere bak yarım santimin hesabını yapıoruz şurda ..yok yok kurban olurum ben bizim terbiyemize..

ya kızlar madem çivimiz çıktı ben de bişey sorayım
vücut sıcaklığınızla ilgili
göbeğimi falan elliyorum normal fakat göğüsler ve alt bölge ateş gibi bende
sizde de öyle mi?

kız sen bu ateşle herifi uyutmuyorsundur heeee:roflol: :roflol:
ayy şaka canım.yok benim ısım her yanım aynı.ara sıra ateş basıyor heryerimi ama o ayrı bi mevzu:eek:

X