2009 Şubat Anneleri

Ben de lierac kullanıyorum. üstelik çokda düzenli değilim son zamanlarda...
Ama karnımda çatlak yok. Dün doktorum ''dilini ısır, son 2 günde çatlayanlar var.'' dedi...:1shok:

kız aynen walla bende hergün adamın beynini yiyom sen doğumdan sonra görürsün bak nasıl hatun olucam diye.oda ya ben bişey demiyorum hayatım niye kuruyosun kafanda faln diyor ama yok hırs oluyor içimde nedense

Muhtemelen eşin bebek için endişeleniyordur. Kendini üzme. Zaten az kaldı :)

üfff kızlar bizimde cinsel hayatımız bitti kocam bebeğe saygım var diyo yaa.bide hamilelikte normale göre daha istek oluyo ayyyy sapıktık tam bugün

Ben de lierac kullanıyorum. üstelik çokda düzenli değilim son zamanlarda...
Ama karnımda çatlak yok. Dün doktorum ''dilini ısır, son 2 günde çatlayanlar var.'' dedi...:1shok:

Lierac jelmi ampül mü ben üçüncü aydan 4.aya kadar jel kullandım o zamandan beride ampül kullanıyorum methini çok duydum ama bende işe yaramadı

Anam artık ben çıkıyorum işteyim ewe gidince ilk işim laptopu mutfağa alıp hem yemek yapcam hem kk yı takip etcem hahaha

Lierac jelmi ampül mü ben üçüncü aydan 4.aya kadar jel kullandım o zamandan beride ampül kullanıyorum methini çok duydum ama bende işe yaramadı

Jelini kullanıyorum canım ben. Doğumdan sonra da ampüllerine başlayacağım. Çatlaktan çok korkuyorum. Göğüslerimden yana çok endişeliyim çünkü feci kaşınıyor. Ama ondada öyle belirgin birşey yok. Umarım az hasarla atlatırız.

mart annelerininde bizimki gibi bir sohbeti olmuş vakti zamanında konuyu almışlar cinselliğe taşımışlar

Sapık şubat anaları hıııııııııııııı son aylar böle başa vuruyo demekki kızlar ewde kocalar kaçsın biz yakalayalım haha gerçekten çok tuhafıma gidiyor bu durum kırkımız çıktıktan sonra da biz protesto ederiz artık

ay belkide ikisini birlikte kullanmak en iyisi haftasonu gidiimde aliyim jelinden harita gibi oldum yaaa belki bu ısrarla doğumdan sonra devam edersem geçer oluşanlar

sizde de oluyo mu yaa bide kafamda sürekli beni istemiyo artık diye kurmaya başladım çok

Canım eğer beraber olmasaydık %100 bende senin gibi hissederdim. Çok moral bozucu aslında... Ama çoğu kadın bunu yaşıyor ve hamilelikten sonra herşey normale dönüyor. Sıkma canını. Bebeği için endişeleniyordur. Bence kadına hamilelik çok yakışıyor. Sen kendine küsme sakın.... Eşinle konuştun mu peki ?

üfff kızlar bizimde cinsel hayatımız bitti kocam bebeğe saygım var diyo yaa.bide hamilelikte normale göre daha istek oluyo ayyyy sapıktık tam bugün

kaydirigubbakcemile3 bizdede aynennnnn walla sekerim yaklasik 3 ay olmustur cinsel hayatimiz yok
gecen sabah alisverise gittik kizlar sabahin 8 i eve dönüyoruz ona ben camasir almak istiyorum dedim söyle güzel sexy bisey bana bakti bu göbeklemi dedi kaydirigubbakcemile3 ben yapamam sana bakinca aklima bebek geliyor dedi
YANINA YAKLASTIM YOLDA YÜRÜRKEN KULAGINA HICMI CANIN CEKMIYOR DEDIM
kaydirigubbakcemile3 yapamam bebis var dedi :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kocam asker ama aynı şehirdeyiz çok şükür hafta sonları geliyo. doktor bişi demedi ama karnım çok büyüdüğünden beri 1 aydır yapmıyoruz.. bu hafta sonu gellince nolur bilmiyorum :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…