2009 Şubat Anneleri

ssaslan verdiğin siteye bakamadım hemen kapattım ama ordaki kadın küvette doğuruyor galiba yaaaa

Az kaldı bakalım muayenelerde kimin doktoru parmak kiminki eliyle girecek belli olacak kızlarrrr

kızlarr ,nasıl zayıflayacagız bız...tonton oldum.benım butıgım var kendıme yılbası için birtane şey bulamadım..bı magzada bı kıyafet denedım gormelıydınız benı zeytınyaglı bıber dolması gıbıydım..

ben kendime içli köfte diyorum içimde var kaydirigubbakcemile3 verecez elbet çünkü ben bu şişkoluğu hiç sevmedim doğurur doğurmaz vericem kilo

ohh bitti sonunda tabi ben bunu yazana kadar tekrar yazmazsanız:)
CİMCİME canım Allah daha nice mutlu yıldönümleri yaşatsın bebişlerinizle nazrlardan korusun ailenizi

Kızlar bizim her ay belli bi haftada bu ağda muhabbetleri tekrar ediyo farkındamısınızsırnaşık şey walla ben geçen ay yaptırdığımda çok canım yandı ve bu ay mutlaka şu emla denen kremden kullanıcam,dün ablama sordum gerçekten işe yarıyormuş o kullanmış.kendi doktoruna soracak ben utandım doktoruma sormaya yrn falan hbr verir ,kullansın derse ilk işim kremi almak olacak

demircool canım eliyle yani parmaklarıyla kontrolü öp de başına koy
yoksa muayene için normalde kullanılan aparat çok daha iğrenç

ayy sus canım yaa.böyle birşeyleri bile bile gitmek zor ama orda bakıcam dediginde bakma dicek halimiz yok ya 2 dakkada olur biter.heee bi de bakıyormu yoksa örtümü oluyor görüyormu yani.görmesin bence.doktorum erkek utanırım yaaaa.
aslında dogumu memleketimde yapıcam ama 3 hafta kala gitmeyi düşünüyorum ama ordaki doktorumda erkek olacak.:mymeka:

anneciiiiiiimm ben vazgeçtim doğurmicam korktum bu arada burdaki kadınlarında maşallahı var heee onlara bakince ben tığ gibiyim valla ya bizide böyle çırılçıplak soyacaklarmı

Az kaldı bakalım muayenelerde kimin doktoru parmak kiminki eliyle girecek belli olacak kızlarrrr

ilahi güzelim çok güldüm
:roflol::roflol::roflol:

s. ozozel birçok doğum resmi var aralarında midelerin kaldıramayacağı türden olanlarda

ilahi güzelim çok güldüm
:roflol::roflol::roflol:

s. ozozel birçok doğum resmi var aralarında midelerin kaldıramayacağı türden olanlarda

ay Allahım başımıza vermesin ne pis kadınlar kılları saçım kadar olmuş ıyk bu kadar iğrenç bir olayın meyvesi bu kadar güzel olabilirmi akıl sır ermiyor Allahın işine valla

kizlar hepinize tesekkür ederim :1hug:
rabbim hepimize kocislerimizle saglikli huzurlu mutlu yillar nasip etsin

anneciiiiiiimm ben vazgeçtim doğurmicam korktum bu arada burdaki kadınlarında maşallahı var heee onlara bakince ben tığ gibiyim valla ya bizide böyle çırılçıplak soyacaklarmı

kaydirigubbakcemile3 cnm benim yaa Allah iyiligini versin emi kaydirigubbakcemile3
bende suda dogum yapmayi düsünüyordum yaaa ama bazi fotograflara bakinca kafan karisiyor :sm_confused: bu defa kocis girmicek doguma oyüzden daha rahat olucam sanirim kaydirigubbakcemile2
bende sana katiliyorum cnm hayatta kocise yaptiramam agdayi falan tiksinir miksinir yok Allah korusun

Hamilelik insanı güzelleştiriyor bence... Kıyafet seçimlerimde de gidip hamile elbiseleri almak yerine, normal ama göğüs altından bol gelen kıyafetleri tercih ettim.
Hamile pantolonu aldım 2 tane de...Hamiş olmayan arkadaşlarım tüm kıyafetlerime şimdiden el koydu. Hamile olduklarında benden alacaklarmış. Oysa hiçbiri hamiş kıyafeti değil...delikafadulden
Sen kendine önyargısız bak arkadaşım, eminim çok güzel, çok tatlı gözüküyorsundur...
Yakışan bir dolu şey olduğundan eminim :)

Şu anda bana herkes hiç kilo almamışsın v.s. diyor.Oysa şimşişim. Bebeğim çok güzel idare ediyor annesini. Akıllı oğlum benim. Bütün kiloları saklıyor. Sadece göbişim var. Ama asıl durumu doğum yaptıktan sonra göreceğiz. Şimdi kilolarımızı çocuklar saklıyor. Ama ne yapıp edip, hmaileliğimden önceki halime döneceğim...:lepi: Yoksa depresyona girerim ben...:1shok:

Ben sormuştum emla yı kullan birşey olmaz demişti dr.
Bu alet iğrenç gerçekten huni gibi huninin dar olan yeri açılıyor ay düşündükçe ellerim terliyor ....
Yok ya çırılçıplak soymazlar herhalde yok artık daha neler yaa rezillik yaa
Birde madem konular açıldı yüzümü kızartıp sorayım alt bölgenizin rengi değiştimi kızlar böyle bir koyulaşma falan varmı ?

vaginal births yazan yere tıkla aşağı doğru in numaraların üstüne gel tıkla açılıyor

Ya ben mi çok bezeriksizim bbu dediğin sayfadan bi resim bulamıyorum ssaslan

bende biraz koyulaşma var kan akışımızın hızlanmasından kaynaklanıyor heralde geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…