cimcime yaptın mı yemeğini
Ben sormuştum emla yı kullan birşey olmaz demişti dr.
Bu alet iğrenç gerçekten huni gibi huninin dar olan yeri açılıyor ay düşündükçe ellerim terliyor ....
Yok ya çırılçıplak soymazlar herhalde yok artık daha neler yaa rezillik yaa
Birde madem konular açıldı yüzümü kızartıp sorayım alt bölgenizin rengi değiştimi kızlar böyle bir koyulaşma falan varmı ?
Bu alet iğrenç gerçekten huni gibi huninin dar olan yeri açılıyor ay düşündükçe ellerim terliyor ....
Birde madem konular açıldı yüzümü kızartıp sorayım alt bölgenizin rengi değiştimi kızlar böyle bir koyulaşma falan varmı ?
vaginal births yazan yere tıkla aşağı doğru in numaraların üstüne gel tıkla açılıyor
Koyulaşma var biraz bide şişmiş gibi sanki ya yolununca daha net belli oldu:))))))))
ayy ewet açıldıı..bayılazaammm bakarken ama bi yandan da merak ediyorum..azcık azcık bakayım bari...
ayy ewet açıldıı..bayılazaammm bakarken ama bi yandan da merak ediyorum..azcık azcık bakayım bari...
hehhee ilahi özlem delikafadulden ewet doğru söylüosun ama yolununca belli oluyo:))))))
normal doğumdada sezeryandada herşeyi çıkarıp önlük giyiliyor benim bildiğim.bi tek suda tamamen çıplak olunuyor galiba
canım yok rengi degişmedi de üstünde çatlamalar başladı kafamçokkarıştı tuhaff
9 numaraya kadar bakabildim içim götürmedi ne pis karılar var yaaaa iğrençler insan öle gidermi bide o kan değil heralde tentirtiyot gibi bişimi sürüyorlar etrafına bileniniz varmı????
Kız oranda mı çatladı anaaa daha neler göstercek bize bu veletler bakalımklava:
ben çok midesizimdir çay içiyorum bakarken ama yinede korkunçççç
ya kızlar madem çivimiz çıktı ben de bişey sorayım
vücut sıcaklığınızla ilgili
göbeğimi falan elliyorum normal fakat göğüsler ve alt bölge ateş gibi bende
sizde de öyle mi?