sen yapmadan uyanıyosun neyseki ben uyandığımda iş işten geçmiş oluyo acayip utanıyorum..inşallah farketmemiştir diyorum sonra dalıyorum yine uykuya ..malum sesle bi daha uyanıyorum :))
kısacası hayatım herşeylerimiz aynı burdaki herkesle..hiiç ben çok ilginç bi hamilelik geçiriyorum çok değiştim falan deme yani :))
demircoolun işi zor valla yanılmıyorda gerçekten çatladıysa hadi göbek falan egzersizle sıkılaştırılır çatlak görüntüsü hafifletilir ama oraya nasıl egzersiz yaptırıcak
Canım bende 31 haftamı tamamladım bende bu hafta alacağım raporu calısabilir raporu.Benimde doktorum erken yazma konusunda kabul etmedi canım.Hayırlısı ne diyelim.
ya markete gitmem lazım ama şimdi gidip gelcem yine bi dünya yazmış olcanız:)) bizim topik açıldığından beri en yoğun gününü yaşıyor galiba tavan yaptı:sm_cool:
alemsin valla...yok be çaylamamıştır..hani koyulaşır kan dolaşımı garipleşir ya belki ondan dolayı değişik bi görünüm almıştır ben de ilk defa duydum oranın çatladığını...
ya kızlar benımde popom acaıp catladı resmen ıkı taraf catlak ıcındehemen poponun altından bacaklara ınmeye calısıyor sureklı kremlıyorum bakalım nekadar dayanıcaz gobegımde bısı yok sımdılık bıde goguslerımın altı catladı gorunmuyor onlar ama hemen altı oldugu ıcın
sırnaşık şey:roflol: Ay çok güldüm yaa bende tek kötü taraflarını ben mi görüyorum diyordum hamileliğin bende bir acaiplik var diyordum demek aynı daha 2 ay var işin kötüsü ne eşkillere giricez bakalım
Ama bende hiç çatlak yokçekeyim de resmini koyayım göbeğimin bariii kaydirigubbakcemile3
kızlar ya tam olarak orası degil aslında da afedersiniz tüylenmeye baslayan yerin üstünde.işte anlayın ya benneyaptımki
Kızlar cinsel hayatınız ne durumda... Benim doktor 34. haftadab sonra durun dedi...yasakkelime senağlama
ay çok güldüm çok yaşa emi ben önceden antrenmanlıyım bizimki bir gün işten geç geldi ben yatmıştım böyle bir soğukluk hissettim bizimki gelmiş camları açıyor öfleye öfleye benim kımıldadığımı gördü hatun ne çok yapıosun oda gaz odası gibi olmuş ölcem valla dedi ben uyku sersemi tepki veremedim uyudum gece kalktım bi baktım bizimki yok yanımda salonda uyumuş ay bir utandım bir utandım sorma ogünden beri korkuyorum şöyle rahatça yapmaya artık derin uykuda yapıyosam da duyuyorsa elimden birşey gelmez evet vidicim süt yoğurt ayran tüketimim çok ama ben hep içerdim zaten laktoz dokunmazdı ki
Kızlar cinsel hayatınız ne durumda... Benim doktor 34. haftadab sonra durun dedi...yasakkelime senağlama
kızlar ya tam olarak orası degil aslında da afedersiniz tüylenmeye baslayan yerin üstünde.işte anlayın ya benneyaptımki
22 kullanıcı okuyor diyooooooooo :1shok: :1shok::1shok: ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum burayı.kalkmam gerek yemek yapıcam kalkamıyorum.sizi bırakamıyorum :teselli:
benım kocam bana dokunmak istemiyor..bebek için endişeleniyor