- 30 Temmuz 2008
- 238
- 0
pelincikist aynı durumun 7 şubat için olanı bizde mevcut
yalnız bizim oğluş uyanık çıktı
ben doğumgünümü evlilik yıldönümü karambolüne getirmem diye mi düşünüyo nedir
o tarihe denk gelmeden olsun diye elinden geleni ardına koymuyor
küçük afacanım benim
Selam kızlar...
Dün 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım. Doktor muayenem vardı. Bebeğim kilo almış :) hihoyyyt Çatım genişmiş, normal doğuma uygun olduğumu söyledi doktorum.
Ama iyice tırsmaya başladım. :a015: Bu sabah mideme doğru şiddetli bir acı duydum. Sanki yırtılmış gibi... Bazen canımı yakıyor bebeğim. Sizde de oluyor mu bu sorunlar...
Normal doğum düşünen var mı aranızda ?
slm kızlar,ay sabahtam beri iyi kaynatmışınız biraz okumaya çalışayımda dönerim tekrar
Canım kaçıncı haftada alttan muayene edipte çatın geniş dedi benimki 35. haftada kontrol edicekte
canım umarım begenırsın..lınkı yoluyorum umarım olmustur dene olmazsa baska lınk verecem
http://ticker.7910.org/as1cCu30g410030MTAwMjU4OGJ8MDE1NjA3ZHxjYW5pbSBvZ2x1bW0.gif
şimdiye kadarki hamişliğimden hep keyif aldım bel ağrılarıma rağmen özel bir dönem olduğunu hep kendime hatırlattım ama bu kendi işimi kendim görememek konusu çok rahatsız ediyor bide minnet etmeyi sevmeyen biri olduğum için daha da zor şimdilik bir çok işim ertelenmiş yada kuaför temizlikçi gibi kişlere bırakılmış durumda eskisi kadar hareketli olmak istiyorum
Anladım canım güzel bişi olmadığı belli zaten ürkütücü ya bazısından duydum bütün elinimi sokuyo yaa şaşırdımmm
canım kusura bakma geç oldu işteyım dee o yuzden.yolluyorum lınkı umarım begenırsın...eskısının yerıne yapıstır bu lınkı
http://ticker.7910.org/an1cCu20g410030MTYyMDEyNWJ8MjM4OTI1ZGF8YWxwZXIgY2FuaW0gb2dsdW0.gif
Anladım canım güzel bişi olmadığı belli zaten ürkütücü ya bazısından duydum bütün elinimi sokuyo yaa şaşırdımmm
Bende seninle aynı hislerdeyim. İnsanın kendi işini yapamaması çok kötü. Geçenlerde fırınımı dolaptan indiremedim ve neredeyse sinirden ağlayacaktım.
Neyseki bu geçici bir olay, Allah elden ayaktan düşürmesin... Gerçi ben ağdamı hep kuaföre yaptırdım :) O ayrı:jeyyar:
Evi eşim silip süpürüyo, ayda bir de temizlikçi geliyor ama gözüme batan öyle çok yer var ki.. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım, evin altını üstüne getireceğim inşallah...
Bende seninle aynı hislerdeyim. İnsanın kendi işini yapamaması çok kötü. Geçenlerde fırınımı dolaptan indiremedim ve neredeyse sinirden ağlayacaktım.
Neyseki bu geçici bir olay, Allah elden ayaktan düşürmesin... Gerçi ben ağdamı hep kuaföre yaptırdım :) O ayrı:jeyyar:
Evi eşim silip süpürüyo, ayda bir de temizlikçi geliyor ama gözüme batan öyle çok yer var ki.. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım, evin altını üstüne getireceğim inşallah...