ay bilmiyorum canım biraz gaza getirmeniz gerekecek sanırım
cimcime canım allah mutlulugunuzu artırsın.nice nice mutlu yıllara.
ay kızlar nasıl acıyorsunuz şeyinizi elin önünde nolur banada anlatın
sen çok yaşa emi..ne güldüm valla :dance::dance::dance:
yatıosun yatağa..zaten hamile olduğun için muhabbet falan açılır..öle biraz samimi bi ortam olur..
o sırada pudranı sürer cart cart bitti..sen ayy dedikçe o seni dinlendirir zaten..daha hassas oluolar...ama sonra bi rahatlıcaksın hep yapıcam diyip durcaksın..ben de çok utanmıştım ilkinde..çamaşırımı çıkarmadan azcık azcık açmıştım..sonra gider gitmez indiriyorum alıo çıkıorum..
yüzsüzleşiyosun yani zaman geçtikçe ..şimdi gülüyorum ilk zamanları hatırlayınca :teytey:
Allah iyiliğini versin kız nasıl açılır açıyon işte ama kocişler bezerebilirlerse onlara da yaptırabilirsiniz ben bikere yaptırdım ama çok uzun sürüyo offfffffff dayanamadım valla işin ehli birine yaptırman daha güzelll zaten incitmiyolar hamiş olduğumuzdan dolayı nazik davranıyorlar ayrıcalığımız oluyo herzamanki gibilaelaelaelaelaesırnaşık şey
cimcime canım allah mutlulugunuzu artırsın.nice nice mutlu yıllara.
ay kızlar nasıl acıyorsunuz şeyinizi elin önünde nolur banada anlatın
size de çok geçmiş olsun kızlar.
aranızda çalışan var mı? ben şimdi 31+4 teyim yarın gidicem doktora ve çalışabilir raporu alıcam. önceden doktora rica etmiştim benim doğumu biraz erken göstersinde erken doğarsa ya da sezeryann olursa izinlerim yanmasın diye .. ama kabul etmedi. yarın gittiğimde tam zamanı oluyo sanırım yani bu hafta alamamız gerekiyo değil mi?
aaaaa kocama hayatta yaptırmam gider başkasına açarım ama kocaya yaptırmam tiksinir miksinir adam neyime lazım eldeki kocadan da olmayalım kıl tüy derken
Bu arada ağdayı da Cuma akşamı hallettim. Ben kendim alamam, feci yeteneksizim bu konuda :) Ayrıca okadar acımıyor kızlar ya... Alışkın bir insan içinse gerçekten dert edilecek birşey değil. Ben aniden doğuma giderim diye doğru düzgün çıkmadan gittim bu defa :) İyikide gitmişi, doktorum dün alttan muayene etti... 1 ay rahatım artık.
Bez ile olanı daha çok acıtır. Elle çekildiğine okadar acıtmaz, kuaförünüze bunu söyleyin, yapabiliyorsa eliyle çeksin...
ezgicim bana yapabilirmisin ben de hafta gözükmüyo gıcık oluyorum sadece ay oluyunca zaman geçmiyo sanki :))
sat tarihim 18 mayıs
ismi Alper kısmetse..ona göre yaparsan sewinirim...teşekkürler şimdiden...