2009 Şubat Anneleri

ay bilmiyorum canım biraz gaza getirmeniz gerekecek sanırım

Hayatım ağda yapana açamıcan ama doktorlar hep görcek yaa doğumda muayene falan işi utanma bence sonra öbür türlü daha çok utanırsın sonuçta jiletle falan yapsan ertesi gün çıkıcak sonuçta anacımm sen yüzünü kızart git yanına da bi arkadaşını al destek için :))

cimcime canım allah mutlulugunuzu artırsın.nice nice mutlu yıllara.
ay kızlar nasıl acıyorsunuz şeyinizi elin önünde nolur banada anlatın

ezgicim bana yapabilirmisin ben de hafta gözükmüyo gıcık oluyorum sadece ay oluyunca zaman geçmiyo sanki :))

sat tarihim 18 mayıs

ismi Alper kısmetse..ona göre yaparsan sewinirim...teşekkürler şimdiden...

ay başka ne yazacaktım diye düşünüp duruyorum
bu gebişlik bizim aklımızı aldı yaaaa
cimcimecim inş. 50. seneni de böyle heyecanla kutlarsın
eşin ve yavrularınla çok güzel bir hayatı paylaşman dileğiyle
mutluluk sağlık ve sevgi yaşamınızdan hiç eksik olmasın

Allah iyiliğini versin kız nasıl açılır açıyon işte ama kocişler bezerebilirlerse onlara da yaptırabilirsiniz ben bikere yaptırdım ama çok uzun sürüyo offfffffff dayanamadım valla işin ehli birine yaptırman daha güzelll zaten incitmiyolar hamiş olduğumuzdan dolayı nazik davranıyorlar ayrıcalığımız oluyo herzamanki gibilaelaelaelaelaesırnaşık şey

pelincikist aynı durumun 7 şubat için olanı bizde mevcut
yalnız bizim oğluş uyanık çıktı
ben doğumgünümü evlilik yıldönümü karambolüne getirmem diye mi düşünüyo nedir
o tarihe denk gelmeden olsun diye elinden geleni ardına koymuyor
küçük afacanım benim

çözmüşsün valla işi bi bakalım o zaman bu pazar gideyim kaçmazsam yorum yazarım pazartesiye çok uzun diiler zaten çabuk biter heralde

Selam kızlar...
Dün 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım. Doktor muayenem vardı. Bebeğim kilo almış :) hihoyyyt Çatım genişmiş, normal doğuma uygun olduğumu söyledi doktorum.
Ama iyice tırsmaya başladım. :a015: Bu sabah mideme doğru şiddetli bir acı duydum. Sanki yırtılmış gibi... Bazen canımı yakıyor bebeğim. Sizde de oluyor mu bu sorunlar...
Normal doğum düşünen var mı aranızda ?

ya kocam yapar mecbur kalınca ama kıyamaz ben bagırırsam senağlama bende bagırıcama göre.yapamaz yani heralde galiba.ama ben gidipte baskasına acamam heralde.aslında her an hazırlıklı olmamıs gerek heran gelebilirler bu yaramazlar:1hug:

pazar günü açıcam ben ikinciye zaten yüzsüzleşiomuşsun pazartesi anlatırım kaydirigubbakcemile3

Canım bende 31 haftamı tamamladım bende bu hafta alacağım raporu calısabilir raporu.Benimde doktorum erken yazma konusunda kabul etmedi canım.Hayırlısı ne diyelim.

aaaaa kocama hayatta yaptırmam gider başkasına açarım ama kocaya yaptırmam tiksinir miksinir adam neyime lazım eldeki kocadan da olmayalım kıl tüy derken

Bu arada ağdayı da Cuma akşamı hallettim. Ben kendim alamam, feci yeteneksizim bu konuda :) Ayrıca okadar acımıyor kızlar ya... Alışkın bir insan içinse gerçekten dert edilecek birşey değil. Ben aniden doğuma giderim diye doğru düzgün çıkmadan gittim bu defa :) İyikide gitmişi, doktorum dün alttan muayene etti... 1 ay rahatım artık.

Bez ile olanı daha çok acıtır. Elle çekildiğine okadar acıtmaz, kuaförünüze bunu söyleyin, yapabiliyorsa eliyle çeksin...

ya ben kendm alabiliyodum ne güzel ama şimdi eğlemiyorumki bu sefer ayna yardımıyla yapmaya çalıştım ama yinede zor olmadı istediğm gibi

cimcimecim nice mutlu uzuuuuun yıllara daha inşallah. allah yavrularınızla ağzınızın tadını bozmadan çok daha güzel yıllar geçirmenizi nasip eder inşallah canım. tebrik ederim.

slm kızlar,ay sabahtam beri iyi kaynatmışınız biraz okumaya çalışayımda dönerim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…