2009 Şubat Anneleri

pelincikist aynı durumun 7 şubat için olanı bizde mevcut
yalnız bizim oğluş uyanık çıktı
ben doğumgünümü evlilik yıldönümü karambolüne getirmem diye mi düşünüyo nedir
o tarihe denk gelmeden olsun diye elinden geleni ardına koymuyor
küçük afacanım benim

ay ewet walla haklı oğluşun yani ben de istemiyorum açıkcası hem bebeişin d.günü hem bizim yıldönümümüz aynı gün karambol resmen yani :))

bi de büyüdüğünü düşünüyorum o bizim kutlamamızı bekler biz onun kutlamasını ..e bi de ewlendiği zaman..yok anam anam ben de oğlun gibi düşünüyorum mümkünse aynı gün olmasın aralıklı olsun :)))

şaka bi yana hayırlısı olsunlar sağlıklı olsunlar da da nasıl oluosa olsun...

Selam kızlar...
Dün 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım. Doktor muayenem vardı. Bebeğim kilo almış :) hihoyyyt Çatım genişmiş, normal doğuma uygun olduğumu söyledi doktorum.
Ama iyice tırsmaya başladım. :a015: Bu sabah mideme doğru şiddetli bir acı duydum. Sanki yırtılmış gibi... Bazen canımı yakıyor bebeğim. Sizde de oluyor mu bu sorunlar...
Normal doğum düşünen var mı aranızda ?

Canım kaçıncı haftada alttan muayene edipte çatın geniş dedi benimki 35. haftada kontrol edicekte

Şubat anneleri maşallah bize yaaaaa bugün rekor kırcaz bu ne yoğunluk dimi eee mevzu derin konular olunca

şimdiye kadarki hamişliğimden hep keyif aldım bel ağrılarıma rağmen özel bir dönem olduğunu hep kendime hatırlattım ama bu kendi işimi kendim görememek konusu çok rahatsız ediyor bide minnet etmeyi sevmeyen biri olduğum için daha da zor şimdilik bir çok işim ertelenmiş yada kuaför temizlikçi gibi kişlere bırakılmış durumda eskisi kadar hareketli olmak istiyorum

Canım kaçıncı haftada alttan muayene edipte çatın geniş dedi benimki 35. haftada kontrol edicekte

32. hafta bitti. 33. haftadayım ben şu anda..2 haftada bir çağırıyor artık. Muhtemelen 35 te yine kontrol eder.:1shok: Nefret ediyorum alttan muayeneden... Benim gebelik çizelgem hatalı. :)

şimdiye kadarki hamişliğimden hep keyif aldım bel ağrılarıma rağmen özel bir dönem olduğunu hep kendime hatırlattım ama bu kendi işimi kendim görememek konusu çok rahatsız ediyor bide minnet etmeyi sevmeyen biri olduğum için daha da zor şimdilik bir çok işim ertelenmiş yada kuaför temizlikçi gibi kişlere bırakılmış durumda eskisi kadar hareketli olmak istiyorum

Bende seninle aynı hislerdeyim. İnsanın kendi işini yapamaması çok kötü. Geçenlerde fırınımı dolaptan indiremedim ve neredeyse sinirden ağlayacaktım.
Neyseki bu geçici bir olay, Allah elden ayaktan düşürmesin... Gerçi ben ağdamı hep kuaföre yaptırdım :) O ayrı:jeyyar:

Evi eşim silip süpürüyo, ayda bir de temizlikçi geliyor ama gözüme batan öyle çok yer var ki.. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım, evin altını üstüne getireceğim inşallah...

Anladım canım güzel bişi olmadığı belli zaten ürkütücü ya bazısından duydum bütün elinimi sokuyo yaa şaşırdımmm

Maşallah kızlar bugün herkes nette galiba.Ama bu kadar kişiye yinede az yazan var öyle değilmi.

Anladım canım güzel bişi olmadığı belli zaten ürkütücü ya bazısından duydum bütün elinimi sokuyo yaa şaşırdımmm

Yok yaw... Elini sokmuyor, parmak senağlama Ama hiç hoş bir tecrübe değil doğrusu. Tek iyi tarafı çok kısa bir durum. 30saniye bile sürmüyor....:teselli:

Ben geldim valla gözlerim yaşardı okurken yazdıklarınızı yetişeyim konuya diye hızlı hızlı okudum .
CİMİCME nice yıllara bizde hiç hidiye almayız eşimle normal zamanlarda alırız özel günler yerinehediye nedir ki ? Mutluluğunuz daim olsun canım .
Ya ben geçen aya kadar ne kadar ağda yaptırıyordum acısına dayanamayınca bıraktım ama jiletle çok daha zor aynayla telef oldum resmen eşim burda olsa yardımını alırdım sinirimden ağladım banyoda eskiden kardeşimden falan yardım alırdım ama şimdi daha da utanıyorum doğumdan sonra ilk işim epilasyon kökten çözüm ...........

Bende seninle aynı hislerdeyim. İnsanın kendi işini yapamaması çok kötü. Geçenlerde fırınımı dolaptan indiremedim ve neredeyse sinirden ağlayacaktım.
Neyseki bu geçici bir olay, Allah elden ayaktan düşürmesin... Gerçi ben ağdamı hep kuaföre yaptırdım :) O ayrı:jeyyar:

Evi eşim silip süpürüyo, ayda bir de temizlikçi geliyor ama gözüme batan öyle çok yer var ki.. Hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım, evin altını üstüne getireceğim inşallah...

amin tatlımmmmmm benimde kötü emellerim var yapmayı beklediğim beyaz bir köşe koltuk takımı alıp yatak odasıyla salonun yerini değiştiricem temizlik konusunu hiç sorma camları falan köpek yalasa doyardı neyseki bir temizlikçi buldum sonunda yarın gelicek eve geldiğimde mis gibi bir evle karşılaşırım inş.yada duvarlar ve camlar silinmiş olsun oda çooooookkkk makbule geçer valla

ayyy evet gerçekten ben de kendimi tuhaf hissediyorum öyle durumlarda...temizlik için ya annem ya kayınvalidem ya eşim ya kadın gelir ama ben sadece toz alırım :))

bulaşık makinesini dizerken en üste koyduğum tabakları bardakları ayırırım çünkü ben koyarsam eşim kızar koy bi kenara akşam ben dizerim sen uzanma der...ben hiç bi işe yaramıyorum gibi gelio..ama düşününce bazen de kendimi çok özel hissediyorum....olsun yine de geçici ve güzel günler diyelim biz...

çünkü sonunda çooook güzel bi hediyemiz olcak..

ay unutuyordum bu arada symslow senmi düştün canım banyoda geçmiş olsun allahtan başını falan çarpmamışsın kaydırmaz almak lazım banyoya

demircool canım eliyle yani parmaklarıyla kontrolü öp de başına koy
yoksa muayene için normalde kullanılan aparat çok daha iğrenç

X