2009 Şubat Anneleri

ilahi cimcime ya :)
benim kociş de koca göbüş deyip duruyo

canım benim kocada görmüyo sanki koca göbüşü önümde durmadan göbüş nerde diyo, burda diyom sonrada bizim tız nerde diyo, içinde diyom :roflol:
günde 50kere soruyodur herhaldeklava:
bide her sabah uyandığımızda çıkarda sevelim artık diyo..

amin canım.. eşim dükkanını kapattı iş değiştiricek o yüzden kasıldık biraz bide taşınma işi baya pahalıya mal oldu bize bi eve uyan diğer eve uymuyo bazı şeyleri değiştirmek zorunda kaldık bide bebeğin masrafları iyice açıldık eşim araba alıp satıyo bide ondada düştü satışlar iyice.. allah herkezin yardımcısı olsun:Saruboceq:
drumlada konuştuk nst içinde ücret alınıyomuş gittiğimde 10 gün sonra geliceksin tekrar nst için dedi durumu anlattık sağolsun anlayışla karşıladı, ücret almayacak nst için gittiğimde, bide muayene ücretini 100 dü 80 aldı..

sasslanim tek degilsin gene cnm benimkinin siskokadin dedigi yetmezmis gibi bige koca göbek diyor
durup durduk yere demiyorda ayyy askim baksana nekadar kücük göbegim var dedikce agzini bi karis aciyor evet evet cok kücük sana öyle geliyor diyor :))

Selam kızlar nasılsınız? Yazılarınızı okudum da benim kocam gibi sizinkiler göbişinizle dalga geçmiyodur herhalde. Beyefendi bana Fil Yavrusu diyo... Ben de buna sebep sensin diyip susturuyom:) Ya kızlar benim kızın tekmelerini önceki gibi şiddetli hisstemiyom yattığım yerde 2-3 tekme atıyo o kadar ayktayken de iş yaptığımdan belki de tekmelerini az hissediyom. Bu sizde de oluyor mu? Kocam da hep kızı rahat bırak uyuyodur belki diyor hep tekme atcak değil yaa diyip beni sakinleştiriyor...

:roflol: güldürmeyin beniiiiii güldükce dis etim aciyo sengözlerimebaksanab

en kısa zamanda geçer canım inşallah ben çok çektim valla bu diş çıkarmalardan bide diş eti iltihaplanmasından balon dibi şişip iltihaplanıyodu diş etim acısını bilirim hamileyken çok zormuş valla eğrı kesicide içemiyosun minosette bi işe yaramıyo daha doğrusu diş ağrısında işe yaramıyo..

aminnnnn aminnn
cnm benim ne anlayisli doktorun varmis
ben alisveris yapiyorum mesela 1€ degil 1 cent eksik olsun vermiyorlar heryer öyle degil ama cogu yerler böyle

benimde tekmeler bir hafta önce azalmıştı eşin doğru söyleiş drum da aynı şeyi söyledi bana hem yerleri daralıyo hemde sürekli tekme atacak hali yok dedi :))
ama yinede takip etmelisin tekmelerini..
benim düzeldi şimdi eskisi gibi yerinde durmuyor..

üffff kızlarrr ben geldimmm ama çok kötü bir gündü kadıköye anneme gideyim dedim sabah gitmez olaydımm miting varmış otobüsler çok uzak bi yerde indirdi ve tam 40 dakika o yağmurda yürüdüm yürümek bişey değilde ayakkabılarım spordu hep su aldı ve anneme kendimi zor attım tabi ağlıya ağlıya gözlerim kan çanağı oldu sinirden dedim gene üşütücem bişye olucak diye zavallı kadıncağız o bile beni böle görünce korktu .üfff çok hassaslaştım ben ya herşeyi kafaya takmaya başladım şu aralar .

iyi lafmis cnm yaaa bende öyle dicem artikim bizim sucumuz degil onlari sucu tabiiki bizim böyle olmamiz

cnm ben ayaktayken hic yok derecede az hissediyorum cogu zaman hissetmiyorum bile
mesela bugün bir kac defa tekmeledi okadar , hem size yaziyorum hemde gidip gelip islerimi bitirmeye calisiyorum
iyidir o annesi devamli hareket etmiyorlar

ahh cnm yaa ins. üsütmezsin hemen kurulandiysan belki hastalanma ihtimalin düsük olur
sicak biseyler ic cnm hemen kendini sicak tut :teselli:
cok hassas bi dönem geciriyoruz cnm bende cok hassas oldum su hamilelikten dolayi :teselli: a.s.

cnm ben ilk defa 28+3 günlükken girdim nts ye simdi ayin 2 sinde gene randevumm var ordada giricem sonrada her iki haftada bir

Canım nts ne amaçlı??? Bebişin kalp atımını mı kontrol ediyor yoksa sancı var mı yok mu diye mi bakılıyor??? Ocak anneleri arasındaki yazıda nts ile sancı var mı yok mu diye anlaşıldığını konuştular...

bebegin kap atislarin düzenini
bebegin hareketlerini ve senin sancilarini takip ediyorlar tatlim
benim bildiklerim bukadar a.s.

huuuuu huuu herkez var kimse yok niye yazmiyorsunuz güzel hamisler şutarafagitti
siz yoksaniz bende yokum :1closedeyes:
saka maka bende kalkiyim biraz islerim var onlari yapiyim bari kocis gelmeden

ben geldim kızlar sabah doktor kontrolümüz vardı bu yağmurda gittik geldik ama öldüm bebiş gayet iyi bi sorunu yok sadece kilo almıyor normalde 3 hafta sonra çağıracaktım seni ama bu kilo sorunu olduğu için yine 15 gün sonra gel dedi doktor yakından izlenicekmiş detaylı inceledi gayet iyi diyor ama zayıflığı neden anlamadım çalışabilir raporunuda aldım 5 hafta daha çalışıcam zor olucak ama kızım için yapmak zorundayım ben 2 kilo almışım toplam 10 kilo oldu iki üçgündür kzım sağ tarafıma toplanıyordu kasılıyordu onuda sordum normal dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım ozaman nedicek

buarada bebeğim başıyla geliyormuş doğum yolların kapalı erken doğum riskin düşük dedi yalnız güzel bir poz yakalayamıyoruz bir türlü eli hep ağzında son iki aydır öyle bugün yine yüzünü çekerken elini kocaman açtı çok tatlıydı:asigim::asigim:

slm kızlar nslsınız tatosun bebeğinin durumunu yenı okudum gercekten cok uzucu ağlamamak ıcın kendımı zor tuttum allah sabır versın ıns duzelır kısa zamanda az kaldı valla bızımkılerle kavusmamıza ama heyecanda bı yandan artıyo bazen cok korkutuyo gözumu bu doğum ısı nası olcak dıye hakkımızda hayırlısı olur ıns en onemlısıde sağlıklı olmalrı allah nasıp eder ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…