Cimcime ohh valla şanslısın ben bi aydır böyleyim 3 kere wc ye kalkıyosam 2 kerede su içmeye kalkıyorum geceleri, YATAK ODAMIZDA KARANLIK OLUYO BİRAZ HAVADA KAPALI OLUNCA SAAT 12 DE SABAHIN 7 SİYMİŞ GİBİ OLUYOkafamçokkarıştı
DÜN BULAŞIKLARIMI ZOR YIKADIM GÖBEĞİM HERHANGİ BİR YERE DEYİNCE ÖYLE TAŞ GİBİ DİKİYO POPOSUNU KIPIRDAYAMIYORUM :uhm:
bende bundan bir hafta öncesine kadar cok zor uyaniyordum cnm ama carsambadan beri raporluyum gitmiyorum okula iyi dinlendim ama genede aksamlari kafami koydugum an uykuya daliyorum gece uyansam bile hemen uyuyorum
kizlarr ne anlaticam yaaa benim yas günüme cici kayinvalide geldi yaa
bizim mutfak dar biraz bana sisko kadin mutfakta yer kalmamis dedi :roflol: :roflol: sonra bunu esim duydu oda basladi artik siskokadin demeye :roflol: :roflol: hadi onuda biraktim gecen gün bizim oglanin kulagina söylemis bunu yavrusu oda bana sisko kadin dedi
önceden askim mankenim derdi simdi siskokadinim diyo
sizinkilerdede varmi böyle bi degisme bide bana cok yeme az ye dermis gibi eski zayif olan bi fotografimi bilgisayara ekran resmi yapmis
Off ya elektrik faturası geldi anam bu ne yaaa battık valla bi yerden kısalım diyoz bi yerden gidiyo.. Uçuk ya fiyatlar..
kızlar şu ağrılar bendede oluyo özellikle geceleri çok korkutuyor yaa erken değilmi yalancı kasılmalar
:1shok: bana öyle deseler oyarım valla gözlerinidelikafadulden
ama öyle diyemiyolar çünkübi tek höbüşüm var önümde arkadan kimsede anlamıyo zaten hamile olduğumusırnaşık şey
benim ki arada eserse ikimizin resmini koyuyor ama genelde arabasının resmi ekranda:mymeka:
cimcimecim biz elektrikle ısınıyoruz ama yazın klima sabaha kadar çalışıyodu en fazla 80 ytl geldi, daha havalar çok soğuk değil burda arada açıyoruz ısınsın biraz oda diye şimdi 110 ytl gelmiş annemede 130 beyaz eşyaların hepsi a sınıfı az enerji tüketiyor..
ampulde wc de bile beyaz ampul var tasarruf ampulu resim 2 de olandan :)
bebek olunca yandık sürekli açmak zorundayız içerisi sıcak olsun diye ayda 200 gelir o zaman herhalde en az
kafamçokkarıştı