2009 Şubat Anneleri

sunseetcim çok çok geçmiş olsun canım. ilaçdan ziyadedoğal yollardan atlatmaya çalışsan daha iyi bence.iki defa soğuk algınlığı geçirdim. doktorun ilaç vermesine rağmen kullanmadım ben bol portakal limon ıhlamur ve gerçekten iyi bir istirahatle durumu idare ettim. ağır idrar yolları enfeksiyonu geçirdim lökositim 100.000 lerdeydi inan ama bol su içerek atlattım.ben pek ilaç taraftarı değilim.kendine çok iyi bak canım.

slm kızlar nasılsınız bakayım?
bugün hava yağmurlu sabah uyanmak istemedi canım :)
gece uykusu diye bişey kalmadığı için gündüzleri kestiriyorum artık ne yapayımmirmirmirmir
yemeğimi yaptım evi topladım anca oturabildim pc başına kocişte yokken değerlendireyim azcık dedim damlar 1 saat sonra:icecream:
geceleri çok uyanıyorum wc için sonrada tekrar uyamak için yarım saat kıvranıyorum her defasındabenneyaptımki
ve dün akşam ve sabaha kadar kasıklarımda ağrı vardı sizdede varmı bu tarz şeyler..
korktum önce biraz şiddetli vuuyodu çünkü ve bebek çok hareketliydi..
sonra geçtisabah uyandığımda ağrı sancı yoktu?

var güzelim yaa
bir de artık sağdan soldn yayılıp ittiriyo
en çok da kemiklerden itince kötü oluyo insanın nefesini kesiyor

hosgeldin bebisim bende yeni ayaklandim etrafi topluyorum kocisi daha yeni gönderdim ise :))
ben nedense basimi yastiga koydugum an uykuya daliyorum gündüzleri erken uyanmak zorunda oldugum icin sanirim neyse simdi 4 gündür baya bi tembellestim :)) saat 9-10 larda uyaniyorum :)))

kızlar özellikle ayaktayken bebiş bi dönmeye başlıyo o zaman içim bi tuhaf oluyo acıtıyoda yaramaz:emir_bebek:

Off ya elektrik faturası geldi anam bu ne yaaa battık valla bi yerden kısalım diyoz bi yerden gidiyo.. Uçuk ya fiyatlar..

Cimcime ohh valla şanslısın ben bi aydır böyleyim 3 kere wc ye kalkıyosam 2 kerede su içmeye kalkıyorum geceleri, YATAK ODAMIZDA KARANLIK OLUYO BİRAZ HAVADA KAPALI OLUNCA SAAT 12 DE SABAHIN 7 SİYMİŞ GİBİ OLUYOkafamçokkarıştı
DÜN BULAŞIKLARIMI ZOR YIKADIM GÖBEĞİM HERHANGİ BİR YERE DEYİNCE ÖYLE TAŞ GİBİ DİKİYO POPOSUNU KIPIRDAYAMIYORUM :uhm:

Cimcime ohh valla şanslısın ben bi aydır böyleyim 3 kere wc ye kalkıyosam 2 kerede su içmeye kalkıyorum geceleri, YATAK ODAMIZDA KARANLIK OLUYO BİRAZ HAVADA KAPALI OLUNCA SAAT 12 DE SABAHIN 7 SİYMİŞ GİBİ OLUYOkafamçokkarıştı
DÜN BULAŞIKLARIMI ZOR YIKADIM GÖBEĞİM HERHANGİ BİR YERE DEYİNCE ÖYLE TAŞ GİBİ DİKİYO POPOSUNU KIPIRDAYAMIYORUM :uhm:

bende bundan bir hafta öncesine kadar cok zor uyaniyordum cnm ama carsambadan beri raporluyum gitmiyorum okula iyi dinlendim ama genede aksamlari kafami koydugum an uykuya daliyorum gece uyansam bile hemen uyuyorum :sm_confused:

kizlarr ne anlaticam yaaa benim yas günüme cici kayinvalide geldi yaa
bizim mutfak dar biraz bana sisko kadin mutfakta yer kalmamis dedi :roflol: :roflol: sonra bunu esim duydu oda basladi artik siskokadin demeye :roflol: :roflol: hadi onuda biraktim gecen gün bizim oglanin kulagina söylemis bunu yavrusu oda bana sisko kadin dedi :mymeka:

önceden askim mankenim derdi simdi siskokadinim diyo :mymeka:

sizinkilerdede varmi böyle bi degisme bide bana cok yeme az ye dermis gibi eski zayif olan bi fotografimi bilgisayara ekran resmi yapmis :nazar:

kızlar şu ağrılar bendede oluyo özellikle geceleri çok korkutuyor yaa erken değilmi yalancı kasılmalar

bende bundan bir hafta öncesine kadar cok zor uyaniyordum cnm ama carsambadan beri raporluyum gitmiyorum okula iyi dinlendim ama genede aksamlari kafami koydugum an uykuya daliyorum gece uyansam bile hemen uyuyorum

kizlarr ne anlaticam yaaa benim yas günüme cici kayinvalide geldi yaa
bizim mutfak dar biraz bana sisko kadin mutfakta yer kalmamis dedi :roflol: :roflol: sonra bunu esim duydu oda basladi artik siskokadin demeye :roflol: :roflol: hadi onuda biraktim gecen gün bizim oglanin kulagina söylemis bunu yavrusu oda bana sisko kadin dedi

önceden askim mankenim derdi simdi siskokadinim diyo

sizinkilerdede varmi böyle bi degisme bide bana cok yeme az ye dermis gibi eski zayif olan bi fotografimi bilgisayara ekran resmi yapmis :nazar:

:1shok: bana öyle deseler oyarım valla gözlerinidelikafadulden
ama öyle diyemiyolar çünkübi tek höbüşüm var önümde arkadan kimsede anlamıyo zaten hamile olduğumusırnaşık şey
benim ki arada eserse ikimizin resmini koyuyor ama genelde arabasının resmi ekranda:mymeka:

Off ya elektrik faturası geldi anam bu ne yaaa battık valla bi yerden kısalım diyoz bi yerden gidiyo.. Uçuk ya fiyatlar..

bilmezmiyim hep haberlerde geliyordu ayda bir zam yapiyorlar elektirige gaza .... :kızgın:
bizde kaziklandik cnm 4 ay icin yaklasik 800 ytl elektrik parasi ödedik :1shok:
ki düsün bizde öyle cok elektirik yakan bisey yok tüm beyaz esyalar A klasse
bide ne dicem cnm ampulleriniz nasil ?

eger bunlardansa bu ampuller cok fazla elektirik yakiyor

biz bunlardan kullaniyoruz heryere böylecelikle daha az elektirik parasi ödüyoruz

türkcesini bilmiyorum :eek: oyüzden resimle anlatmaya calistim şutarafagitti

kızlar şu ağrılar bendede oluyo özellikle geceleri çok korkutuyor yaa erken değilmi yalancı kasılmalar

canım bi arkadaşım ocağın ilk haftası doğuracak nasipse aradım onu onlar hastaneye bile gitmişler doğum başladı sanıp bizim haftamızdayken hepimizde olduğuna göre normal sanırım bide bebek baskı yapıyo artık sonuçta 2 kiloyu devirdiler :nazar:ağırlaştık artık..

cimcimecim biz elektrikle ısınıyoruz ama yazın klima sabaha kadar çalışıyodu en fazla 80 ytl geldi, daha havalar çok soğuk değil burda arada açıyoruz ısınsın biraz oda diye şimdi 110 ytl gelmiş annemede 130 beyaz eşyaların hepsi a sınıfı az enerji tüketiyor..
ampulde wc de bile beyaz ampul var tasarruf ampulu resim 2 de olandan :)
bebek olunca yandık sürekli açmak zorundayız içerisi sıcak olsun diye ayda 200 gelir o zaman herhalde en az
kafamçokkarıştı

:1shok: bana öyle deseler oyarım valla gözlerinidelikafadulden
ama öyle diyemiyolar çünkübi tek höbüşüm var önümde arkadan kimsede anlamıyo zaten hamile olduğumusırnaşık şey
benim ki arada eserse ikimizin resmini koyuyor ama genelde arabasının resmi ekranda:mymeka:

seni gidi seniiii :mymeka: delikafadulden
benim smiley`lerimden iki tanesini silmissin farkt etmedim sanma :roflol:

cimcimecim biz elektrikle ısınıyoruz ama yazın klima sabaha kadar çalışıyodu en fazla 80 ytl geldi, daha havalar çok soğuk değil burda arada açıyoruz ısınsın biraz oda diye şimdi 110 ytl gelmiş annemede 130 beyaz eşyaların hepsi a sınıfı az enerji tüketiyor..
ampulde wc de bile beyaz ampul var tasarruf ampulu resim 2 de olandan :)
bebek olunca yandık sürekli açmak zorundayız içerisi sıcak olsun diye ayda 200 gelir o zaman herhalde en az
kafamçokkarıştı

hmm anladim cnm elektirikle isiniyorsaniz durum farkli zaten
ne diyim allah yardimciniz olsun ...ins, daha fazla elektirige gaza zam gelmez bu insanlar cok acimazis hadi bizler zar zor ödüyebiliyoruz ama hic ödeyemeyenlerde var bari onlari düsünsünler zam yaparken
ayyy üzüldüm simdi kista kapida rabbi o imkani olmayan ,disarda yasiyanlarin yardimcisi olsun :Saruboceq:

X