2009 Şubat Anneleri

benimde tekmeler bir hafta önce azalmıştı eşin doğru söyleiş drum da aynı şeyi söyledi bana hem yerleri daralıyo hemde sürekli tekme atacak hali yok dedi :))
ama yinede takip etmelisin tekmelerini..
benim düzeldi şimdi eskisi gibi yerinde durmuyor..[/QUOT

Doğru canım tekmelerini en iyisi takip edeyim. Acaba benim kız şuanki durumu ters olduğundan mı rahat edemiyor. Ayy az önce bi tekme yedim demek ki beklemek gerekiyor. Saol canım içimi rahatlattın. Bişey sorucam şu ana kadar nts ye gireniniz var mı? Ben daha girmedim. Bunun hangi haftada olması gerekli bilgisi olan var mı? 6 ocakta gidicem dr a tekrar belki o zaman dr nts ye bakar...

canım benim gittiğim hastanede 30 haftanın üstündeki bütün gebeler doktor kontrolunden önce nstye giriyor.bende 3 defa girdim.

Canım nts ne amaçlı??? Bebişin kalp atımını mı kontrol ediyor yoksa sancı var mı yok mu diye mi bakılıyor??? Ocak anneleri arasındaki yazıda nts ile sancı var mı yok mu diye anlaşıldığını konuştular...

canım basit bir şekilde anlatayım karnına 2 kemer bağlanıyor.birisi bebeğin kalp atış ritmini ölçüyor.diğeride annede ağrı kasılma varmı onu ölçüyor.

bende iki gün önce girdim ilk defa nst ye normal çıktı bebişin kalp atışları ve kasılma içindi

selam kızlar verilmiş sadakam varmış dün banyo yaparken iskemle kaydı ve düştüm bugün doktora gittim şükürki bebeğime birşey olmamış ama pazartesi hastanye gel tahlil yapalım dedi LÜTFEN BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEYİN VE YALNIZKEN BANYO YAPMAYIN eşim satranç oynamaya gitmişti bir kaç gündür temizlikten sonra akşam 8buçuga kadar falan satranç oynuyordu arkadaşıyla onunla da küsüm dargın dargın konuşyorum bu arada bebeğim 30+6 ve 1800 gr olmuş doktor iyiy dedi şubatın ilk haftası 15 gün erken yapacakmış sezeryanımı kas hastalığım içinde bir ilaç verdi aslında kullanmaya çekiniyorum ama dayanılmaz ağrılarım var kendinize iyi bakın kızlar dediğimi de lütfen yabana atmayın

symslow canım senin doğumun sezeryanmı olucak yani . ne zaman belli oldu doğum şeklin. doktor bana henüz doğumumla ilgili bişey söylemedi de seninki niye erken belli oldu.bi rahatsızlığınmı vardı canım

beyazbulut cnm benım bebeğimde 32 haftalık ve 1740 grmdı bebeğim küçük benımde ama drum bunu sorun olarak yansıtmadı bana* daha once yazmıstım buraya bebeğimin doğum tarıhı 1 hafta daha uzadı dıye bu sorunla alakalı ama sağlık sorunu yoksa dert etme nts de hersey normaldı benımde cnm sıkıldı hatta ıkıncı bır uzmana gıtmek ıstıyorum kafama takıldı drum 3 kılo cıvarı ancak olucak ırı bır bebek dııl dedı ama ınsan ıster ıstemez kafaya takıyo

selam kızlar verilmiş sadakam varmış dün banyo yaparken iskemle kaydı ve düştüm bugün doktora gittim şükürki bebeğime birşey olmamış ama pazartesi hastanye gel tahlil yapalım dedi LÜTFEN BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEYİN VE YALNIZKEN BANYO YAPMAYIN eşim satranç oynamaya gitmişti bir kaç gündür temizlikten sonra akşam 8buçuga kadar falan satranç oynuyordu arkadaşıyla onunla da küsüm dargın dargın konuşyorum bu arada bebeğim 30+6 ve 1800 gr olmuş doktor iyiy dedi şubatın ilk haftası 15 gün erken yapacakmış sezeryanımı kas hastalığım içinde bir ilaç verdi aslında kullanmaya çekiniyorum ama dayanılmaz ağrılarım var kendinize iyi bakın kızlar dediğimi de lütfen yabana atmayın

aman canım dikkat et.çok geçmiş olsun. son aylar artık çok dikkatli olmamız lazım.banyoda falan ıslak zeminlerde özellikle kaymayan terlikler kullan. kendine iyi bak güzelim.

Tatoşcum canım meleğine acil şifalar diliyorum, inşallah hayırlı haberler verirsin bize. gideceğiniz hastanenin kalp üzerine çok iyi bir hastane olduğunu biliyorum, umarım her şey sonunda güzel olur, dualarımız sizinle:Saruboceq:a.s.

teşşekkürler kızlar bakalım 15 gün sonra nedicek hiçbir sağlık sorunu yokmuş çok şükür sadece zayıf oyüzden yakından izlemek istiyo doktor cimcime fotoraf makinası yok canım malesef koyamıyorum fotoyu kardeşimde var yarın alırsam koyarım ozaman

Slm kızlar ben geldim kimse yok herhalde bugün?
Kayınvalideler geldiakşam tam yemek hazırlıyodum :)))
çay falan filan derken kalktılar onlar gelince kendi anneme msj attım gel diye az otururlar annem olunca diye :)))
karnımda sancılar geziyo yaaa geceleri yine başladı..
Karnımı sıkacak hiçbişey giymiyorum niye oluyo anlamış değilim..

teşşekkürler kızlar bakalım 15 gün sonra nedicek hiçbir sağlık sorunu yokmuş çok şükür sadece zayıf oyüzden yakından izlemek istiyo doktor cimcime fotoraf makinası yok canım malesef koyamıyorum fotoyu kardeşimde var yarın alırsam koyarım ozaman

CANIM BENCE ZAYIF DEĞİL ÇOĞU SENİN HAFTANDA OLAN ARKADALARIN BEBİŞLERİYLE KİLOSU AYNI SAYILIR..
BENİM 32+3 TÜ SANIRIM GİTTİĞİMDE 2 KİLOYDU ÇOK Bİ FARK YOK ARADA SIKMA CANINI..:1hug:

slm kızlar,bugün hiç yazamadım,bi ara girip okumaya çalıştım ama malum hafta sonu kocişte evde pek pc başında vakit geçirmek istemiyoruz.umarım hepiniz iyisinizdir.yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama..
symslow canım geçmiş olsun,ucuz atlatmışın.
beyazbulut bence bebişin çokta zayıf değil için rahat olsun.aman sağlıkları yerinde olsunda zayıf doğsunlar,sonra kilo alırlar nasılsa

CANIM BENCE ZAYIF DEĞİL ÇOĞU SENİN HAFTANDA OLAN ARKADALARIN BEBİŞLERİYLE KİLOSU AYNI SAYILIR..
BENİM 32+3 TÜ SANIRIM GİTTİĞİMDE 2 KİLOYDU ÇOK Bİ FARK YOK ARADA SIKMA CANINI..:1hug:

yok canımı sıkmıyorumda nebilim doktor çok ilgili heralde benide o kastı yoksa sağlığı çok iyi dedi üstüne basa basa benim kız şimdiden formuna dikkat ediyo-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu mide yanması beni mahvediyor, sizde varmı? nasıl üstesinden geliyorsunuz beni uykumdan uyandıracak kadar kötü.

Kızlar bu mide yanması beni mahvediyor, sizde varmı? nasıl üstesinden geliyorsunuz beni uykumdan uyandıracak kadar kötü.

CANIM BENDEDE AYNI PROBLEM OLUYO AMA SÜREKLİ DEĞİL..
RENİNE EMME HAPI BİRE BİR GELİYOR HEM TADIDAGÜZEL NANELİ ŞEKER GİBİ-tatlicadiarzu-

miyde yanması felaket bir şekilde hele bugün ölüyorum sandım renninenin şurubunu kullanıyorum ben içer içmez geçiriyor mucize gibi bir şişe bitti ikinciside bitmek üzere çok fazlalaştı bu günlerde

X