benimde tekmeler bir hafta önce azalmıştı eşin doğru söyleiş drum da aynı şeyi söyledi bana hem yerleri daralıyo hemde sürekli tekme atacak hali yok dedi :))
ama yinede takip etmelisin tekmelerini..
benim düzeldi şimdi eskisi gibi yerinde durmuyor..[/QUOT
Doğru canım tekmelerini en iyisi takip edeyim. Acaba benim kız şuanki durumu ters olduğundan mı rahat edemiyor. Ayy az önce bi tekme yedim demek ki beklemek gerekiyor. Saol canım içimi rahatlattın. Bişey sorucam şu ana kadar nts ye gireniniz var mı? Ben daha girmedim. Bunun hangi haftada olması gerekli bilgisi olan var mı? 6 ocakta gidicem dr a tekrar belki o zaman dr nts ye bakar...
canım benim gittiğim hastanede 30 haftanın üstündeki bütün gebeler doktor kontrolunden önce nstye giriyor.bende 3 defa girdim.
Canım nts ne amaçlı??? Bebişin kalp atımını mı kontrol ediyor yoksa sancı var mı yok mu diye mi bakılıyor??? Ocak anneleri arasındaki yazıda nts ile sancı var mı yok mu diye anlaşıldığını konuştular...
beyaz bulut ne kadar kilosu
1700 filan dedi haftasına göre zayıfmış
selam kızlar verilmiş sadakam varmış dün banyo yaparken iskemle kaydı ve düştüm bugün doktora gittim şükürki bebeğime birşey olmamış ama pazartesi hastanye gel tahlil yapalım dedi LÜTFEN BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEYİN VE YALNIZKEN BANYO YAPMAYIN eşim satranç oynamaya gitmişti bir kaç gündür temizlikten sonra akşam 8buçuga kadar falan satranç oynuyordu arkadaşıyla onunla da küsüm dargın dargın konuşyorum bu arada bebeğim 30+6 ve 1800 gr olmuş doktor iyiy dedi şubatın ilk haftası 15 gün erken yapacakmış sezeryanımı kas hastalığım içinde bir ilaç verdi aslında kullanmaya çekiniyorum ama dayanılmaz ağrılarım var kendinize iyi bakın kızlar dediğimi de lütfen yabana atmayın
teşşekkürler kızlar bakalım 15 gün sonra nedicek hiçbir sağlık sorunu yokmuş çok şükür sadece zayıf oyüzden yakından izlemek istiyo doktor cimcime fotoraf makinası yok canım malesef koyamıyorum fotoyu kardeşimde var yarın alırsam koyarım ozaman
CANIM BENCE ZAYIF DEĞİL ÇOĞU SENİN HAFTANDA OLAN ARKADALARIN BEBİŞLERİYLE KİLOSU AYNI SAYILIR..
BENİM 32+3 TÜ SANIRIM GİTTİĞİMDE 2 KİLOYDU ÇOK Bİ FARK YOK ARADA SIKMA CANINI..:1hug:
Kızlar bu mide yanması beni mahvediyor, sizde varmı? nasıl üstesinden geliyorsunuz beni uykumdan uyandıracak kadar kötü.