slm kızlar ben geldimmmmm ama pekte sevinemedim tatoşa çok üüzldüm canım allah yardımcın olsun.
günaydın kızlar herkese bol tekmeli günler diliyorum
senağlamatatoşcum çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifalar versin dualarım seninle..
kızlar geçmiş doğum gününüz kutlu olsuna.s.
ben feci grip olmuşum kızlar dünden beri burnum durmuyo ve kalbim çok hızlı atıyo zaten zor nefes alıyorum bide kalbim sıkıştırıyo gibi umarım en kısa zamanda geçer-tatlicadiarzu-
coraspin kullanan veya devam eden var mı aramızda ben coraspin ve demir hapı kullanıyorum. coraspin de son 3 ayda kullanmak kanama açısından zararlı diye okumuştum ve çocuğun kalbinde problem yaratabiliyomuş allah korusun, doktoruma geçen gittiğimde sormayı unuttum devam etmelimiyim diye sanki kalp çarpıntımın sebebininde o olduğunu düşünmeye başladım.haftaya gittiğimde sorucam ama bilgisi olan varsa yardımcı olabilir
bide kızlar oğlumun adına sonunda karar verdik TOPRAK,UTKU,BATUHAN, falan diye düşünürken ARDA ya karar verdik.Arda ismini internette sık duydum ama etrafımızda yok bakalım artık değişmez herhalde...
slm kızlar
beyazbulut iyi haberlerinizi bekliyoruz cnım
sunseet geçmiş olsun inş. en kısa zamanda atlatırsın
çok sıkıcı bir gün durmadan yağan yağmur bunalttı
zaten akşam tatoşdan haber aldığımızdan beri keyfim yok
bir de hava yağışlı olunca tüm kemiklerim sızlayıp ağrıyor
neyse en azından eşimin anneannesi bugün kızkardeşine kalmaya gidiyor
daha relax bir hayata döneceğim
hayaletorka ne derlerdi ya gazan mübarek olsun muydu neydi :)))
hoşgeldin
kizlar yaa esim dün tiramusi almis kücük bi parca yedikten sonra aklim basima geldi sonradan aldim alkolün tadini ,hemen icindekilere baktim icinde alkolde vardiklava: :çok üzgünüm: kendimi cok kötü hissediyorum cok kücük bi parcaydi kibrit kutusundan cok hafif büyüktü yedigim parca
bebege bisey olmamistir degilmi ? haraket ediyor bebisim :ecrin_bebek: gelecek ayin 2 sinde randevum var doktorda suan yaklasik iki hafta heryer kapali burda ,bebegimi hissetmedigim an hemen hastaneye gidicem ama bebegi etkilememistir degilmi :çok üzgünüm:
sunseet cnm gecmis olsun aman dikkatli ol eger cok kötü hissedersen kendini bi doktoruna git
kendine ve bebisine iyi bak tatlim en yakin zamanda iyilesirsin ins.
çok teşekkür ederim canım eşim doktoru aradı tylol hot la burun spreyi alın demiş burun spreyi alıcak gelirken tylol alma dedim bi ara piyasadan toplatıldı çok bilmiş diyip kızıcak bana eşim ama napıyım hatta evde yokmuydu dedi dedim yok oysaki toplatıldığını duyduğumda atmıştım diyemedim:sm_confused:
kizlar yaa esim dün tiramusi almis kücük bi parca yedikten sonra aklim basima geldi sonradan aldim alkolün tadini ,hemen icindekilere baktim icinde alkolde vardiklava: :çok üzgünüm: kendimi cok kötü hissediyorum cok kücük bi parcaydi kibrit kutusundan cok hafif büyüktü yedigim parca
bebege bisey olmamistir degilmi ? haraket ediyor bebisim :ecrin_bebek: gelecek ayin 2 sinde randevum var doktorda suan yaklasik iki hafta heryer kapali burda ,bebegimi hissetmedigim an hemen hastaneye gidicem ama bebegi etkilememistir degilmi :çok üzgünüm: