E
EU2
Ziyaretçi
silmek zorunda kaldım 12 tane olunca silmek gerekiyo ya
gözündende bişey kaçmıyo heee:roflol:
:roflol: güldürmeyin beniiiiii güldükce dis etim aciyo sengözlerimebaksanab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silmek zorunda kaldım 12 tane olunca silmek gerekiyo ya
gözündende bişey kaçmıyo heee:roflol:
ilahi cimcime ya :)
benim kociş de koca göbüş deyip duruyo
hmm anladim cnm elektirikle isiniyorsaniz durum farkli zaten
ne diyim allah yardimciniz olsun ...ins, daha fazla elektirige gaza zam gelmez bu insanlar cok acimazis hadi bizler zar zor ödüyebiliyoruz ama hic ödeyemeyenlerde var bari onlari düsünsünler zam yaparken
ayyy üzüldüm simdi kista kapida rabbi o imkani olmayan ,disarda yasiyanlarin yardimcisi olsun :Saruboceq:
:roflol: güldürmeyin beniiiiii güldükce dis etim aciyo sengözlerimebaksanab
amin canım.. eşim dükkanını kapattı iş değiştiricek o yüzden kasıldık biraz bide taşınma işi baya pahalıya mal oldu bize bi eve uyan diğer eve uymuyo bazı şeyleri değiştirmek zorunda kaldık bide bebeğin masrafları iyice açıldık eşim araba alıp satıyo bide ondada düştü satışlar iyice.. allah herkezin yardımcısı olsun:Saruboceq:
drumlada konuştuk nst içinde ücret alınıyomuş gittiğimde 10 gün sonra geliceksin tekrar nst için dedi durumu anlattık sağolsun anlayışla karşıladı, ücret almayacak nst için gittiğimde, bide muayene ücretini 100 dü 80 aldı..
Selam kızlar nasılsınız? Yazılarınızı okudum da benim kocam gibi sizinkiler göbişinizle dalga geçmiyodur herhalde. Beyefendi bana Fil Yavrusu diyo... Ben de buna sebep sensin diyip susturuyom:) Ya kızlar benim kızın tekmelerini önceki gibi şiddetli hisstemiyom yattığım yerde 2-3 tekme atıyo o kadar ayktayken de iş yaptığımdan belki de tekmelerini az hissediyom. Bu sizde de oluyor mu? Kocam da hep kızı rahat bırak uyuyodur belki diyor hep tekme atcak değil yaa diyip beni sakinleştiriyor...
benimde tekmeler bir hafta önce azalmıştı eşin doğru söyleiş drum da aynı şeyi söyledi bana hem yerleri daralıyo hemde sürekli tekme atacak hali yok dedi :))
ama yinede takip etmelisin tekmelerini..
benim düzeldi şimdi eskisi gibi yerinde durmuyor..[/QUOT
Doğru canım tekmelerini en iyisi takip edeyim. Acaba benim kız şuanki durumu ters olduğundan mı rahat edemiyor. Ayy az önce bi tekme yedim demek ki beklemek gerekiyor. Saol canım içimi rahatlattın. Bişey sorucam şu ana kadar nts ye gireniniz var mı? Ben daha girmedim. Bunun hangi haftada olması gerekli bilgisi olan var mı? 6 ocakta gidicem dr a tekrar belki o zaman dr nts ye bakar...
Selam kızlar nasılsınız? Yazılarınızı okudum da benim kocam gibi sizinkiler göbişinizle dalga geçmiyodur herhalde. Beyefendi bana Fil Yavrusu diyo... Ben de buna sebep sensin diyip susturuyom:) Ya kızlar benim kızın tekmelerini önceki gibi şiddetli hisstemiyom yattığım yerde 2-3 tekme atıyo o kadar ayktayken de iş yaptığımdan belki de tekmelerini az hissediyom. Bu sizde de oluyor mu? Kocam da hep kızı rahat bırak uyuyodur belki diyor hep tekme atcak değil yaa diyip beni sakinleştiriyor...
üffff kızlarrr ben geldimmm ama çok kötü bir gündü kadıköye anneme gideyim dedim sabah gitmez olaydımm miting varmış otobüsler çok uzak bi yerde indirdi ve tam 40 dakika o yağmurda yürüdüm yürümek bişey değilde ayakkabılarım spordu hep su aldı ve anneme kendimi zor attım tabi ağlıya ağlıya gözlerim kan çanağı oldu sinirden dedim gene üşütücem bişye olucak diye zavallı kadıncağız o bile beni böle görünce korktu .üfff çok hassaslaştım ben ya herşeyi kafaya takmaya başladım şu aralar .
Doğru canım tekmelerini en iyisi takip edeyim. Acaba benim kız şuanki durumu ters olduğundan mı rahat edemiyor. Ayy az önce bi tekme yedim demek ki beklemek gerekiyor. Saol canım içimi rahatlattın. Bişey sorucam şu ana kadar nts ye gireniniz var mı? Ben daha girmedim. Bunun hangi haftada olması gerekli bilgisi olan var mı? 6 ocakta gidicem dr a tekrar belki o zaman dr nts ye bakar...
Canım nts ne amaçlı??? Bebişin kalp atımını mı kontrol ediyor yoksa sancı var mı yok mu diye mi bakılıyor??? Ocak anneleri arasındaki yazıda nts ile sancı var mı yok mu diye anlaşıldığını konuştular...