büyük oğlumunda bademcik ve geniz eti problemi nedeniyle ameliyat olması gerekiyor ama ben hep erteliyordum bakalım haftaya büyük ihtimalle gün verecekler...
slm arkadaşlar..
güzel haberler vermek isterdim size ama miniğimin durumu çok ciddi..
bana asd demişlerdi daha önce ama keşke asd olsaydı da bu na bile şükrederdim..
ağlamakdan artık gözler şiş bir hale geldi buğün..
maalesef oğlumun kalbindeki sorun öyle delikle ilgili değilmiş..
kısaca söyleyeyim kalbinin yarısı yokmuş...yani kalpde iki karıncık ve iki kulakçık varya bizimkiler sadece tek miş..
bu durumda en fazla 4 üncü aya kadar böyle gidebileceğini ondan sonrada acil ameliyat olması gerektiğini yalnız ameliyat olsa bile yaşama şansını az gördüklerini anlattılar..
en az 2 3 ameliyat olması gerektiğini ve bizim siyami hersekde tadavisini orada yaptırmamız gerektiğinden bahsettiler..
dün gece morarmaya başlaması sebebiyle acil yoğun bakıma kaldırdıklarını söylediler..
çok üzgün olduklarını söylediler..doktor cahide hanım bile seninle beraber ağlıyorum dedi..
inanamadım duyduklarıma..hastane başıma yıkıldı...
artık kaldıramıyorum..taşıyamıyorum böyle bir ağır yükü..
o kadar küçük ve savunmasız ki...
bilemiyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı çok çaresiz hissediyorum kendimi...
canım allah sabır versin çok zor günlerden geçiyorsunuz
tolgahanın olması gereken ameliyatları söyleyen dr lar konunun uzmanı mı yoksa genel çocuk dru mu acaba
bir uzman drla görüşüp durumu açıklığa kavuşturun
tıp çok ilerledi nakil bile yapıyorlar artık o derece
abisine gelince onun da sana ihtiyacı olduğunu unutma canım
onun operasyonunu gözünde büyütme ben 2,5 yaşındayken bademciklerim ve geniz etim alınmış o zamanlarda bile yapılan bir operasyon
en kolay şekilde atlatacak inşallah
güçlü ol demesi dile çok kolay ama her zaman burada bizimle dertleşebileceğini unutma canım
güçlü olmak kolay değil ama onlar için elinden gelenin en iyisini yapmak zorundasın
hep yanındayız bunu unutma :teselli::teselli:
Canım ne diyebilirim bilmiyorum çok büyük bir sınavdan geçiyorsun yorgunsun seni anlamam imkansız biraz daha dayan elimizden tek şey senin ve bebeğin için dua etmek ne mucizeler duyuyoruz hergün senin bebeğin de kurtulacak bu durumdan anne karnında kalp ameliyatı yapıyorlar artık metin ve güçlü ol .Yanlış anlamazsan birşey sorucam ben çok bilgili değilim bu konularda ama kalp sorunu 4 boyutlu USG de anlaşılamamış mı ?saol güzelim..
canım zeynep kamil hastanesinin çocuk kalp doktorları sadece bir doktor incelemedi 3 tane doktor inceledi..:çok üzgünüm:
beni yalnız bırakmadığınız için rabbim hepinizden razı olsun...
kızlar yarın doktora gidiyorum inşşallah kuzum iyidir sabah erken kalkıcam ama bir türlü uyuyamadım:1closedeyes: