2009 Şubat Anneleri

büyük oglunada cok büyük gecmis olsun tatosum
rabbim ikisine ve tüm sifa arayan hastalara acil sifa versin

büyük oğlumunda bademcik ve geniz eti problemi nedeniyle ameliyat olması gerekiyor ama ben hep erteliyordum bakalım haftaya büyük ihtimalle gün verecekler...

canım bak büyüğününde nasıl ihtiyacı var sana,umarım oda tez zamanda iyileşir.biliyorum şuan kim ne söylesede sana teselli değil ama Allahım hayırlısını versin,dualarımızı kabul etsin demekten başka çaremiz yok.Sen çok güçlü bi bayansın yavrularında eminim senin kadar güçlülerdir hayatım.Hadi biraz dinlenmeye çalış canım.Biz hep seninleyiz:1hug:

tatoşcum duruma çok üzüldüm ama kendini bırakma arkadaşlar haklı diğer oğlununda sana ihtiyacı var. rabbim her acıyı sıkıntıyı çekebileceğimiz kadar veriyor. herşeyde bir hayır vardır. kıyamam sana ben. ne kadar teselli etsek boş. senin içindeki acıyı anlıyorum.rabbim sabrını şifasını versin inşallah...

tatoş çok üzüldüm canım benim ne denir bilmiyorum gercekten.sadece dua edelim ve güçlü olmaya çalış

canım allah sabır versin çok zor günlerden geçiyorsunuz
tolgahanın olması gereken ameliyatları söyleyen dr lar konunun uzmanı mı yoksa genel çocuk dru mu acaba
bir uzman drla görüşüp durumu açıklığa kavuşturun
tıp çok ilerledi nakil bile yapıyorlar artık o derece

abisine gelince onun da sana ihtiyacı olduğunu unutma canım
onun operasyonunu gözünde büyütme ben 2,5 yaşındayken bademciklerim ve geniz etim alınmış o zamanlarda bile yapılan bir operasyon
en kolay şekilde atlatacak inşallah

güçlü ol demesi dile çok kolay ama her zaman burada bizimle dertleşebileceğini unutma canım
güçlü olmak kolay değil ama onlar için elinden gelenin en iyisini yapmak zorundasın

hep yanındayız bunu unutma :teselli::teselli:

Tatoscum cok uzuldum canim, bende agliyorum kucuk minigin icinsenağlamasenağlamasenağlama,Sorunun bukadar oldugunu hic birimiz tahmin edemezdik, ama yinede Allah´tan umit kesilmez canim, moralini yuksek tutmaya calis.Unutmaki senin bir tane daha cocugun var, en azindan onun icin ayakta dur, ve umitsiz kalma, inan dualarim hep seninle, insallah bebeginin saglikli haberlerini duyarda bir rahatlariz hepberaber.Unutma senin oglun bizim yigenimiz.Guclu olmaya calis, dua ediyorum minik oglun icin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tatoşcum çok üzüldüm şimdi her teselli sana boş gelecek ama Allah sana sabır bebişine tez zamanda şifa versin

canım ne desek boş biliyorum ama lütfen güçlü olmaya çalış.şuan sınavların en zoruyla sınanıyorsun.içimden bir ses miniğimizin bunu atlatacağını bu mücadeleyi kazanacağını söylüyor. dik olmak zorundasın hem miniğin hem de diğer yavrun için. lütfen kendini koyverme.canım inan bana şuan ne kadar üzgün olduğumu ve ve senin için ne kadar dua ettiğimi kelimelerle anlatamam.bizler hepimiz yanındayız. hepimizin pozitif elektriği birleşip inşallah miniğimizi bize bağışlıyacak. ünlü kalp profesörlerini falan araştırın canım,sadece bir doktora bağımlı kalmayın derim ben. bu işlerde çok iyi dünyaca ünlü türk doktorlarımız var. inşallah zafer senin olucak canım. sabrın sonu selamettir inşallah.sabrın ve duaların sonucu allah inşallah yavrunu sana bağışlar canım.rabbim kimsenin yüreğini yakmasın.. :Saruboceq:

iyiki varsınız arkadaşlar...inanın kardeştende öte oldunuz benim için...
ben ailemden bile gözyaşlarımı saklarken sizlerle paylaşıyorum acımı..iyiki burdayım canlarım..
rabbim yavrunuzu sağlıklı bir şekilde kollarınıza almanızı nasip etsin...
hiçbir zaman rabbim sizi bu şekilde sınamasın...

saol güzelim..
canım zeynep kamil hastanesinin çocuk kalp doktorları sadece bir doktor incelemedi 3 tane doktor inceledi..:çok üzgünüm:
şuan bebek küvezde olduğundan dolayı başka bir doktor inceleyemez yalnız bu hastaneden taburcu olduğunda direk olarak eve değil siyami hersek kalp hastanesine gidecek ordada kalp incelemesi yapılacak ve olması gereken ameliyatlar konuşulacak..:çok üzgünüm:
miniğimin durumundan dolayıdır ki abisinin sorununu erteliyorum..
buğün doktorla randevumuz vardı bebeğin kalp sorunuyla ilğili eko uzayınca marmara üniversitesi hastanesine geç kaldık..yoksa büyük ihtimalle gün alacaktık..
basit bir ameliyat olsada artık bundan bile korkar oldum inan bana..:çok üzgünüm:

beni yalnız bırakmadığınız için rabbim hepinizden razı olsun...

ay TAtoşcum ancak girebildim nete ve yeni gördüm yazını. inan okuduğumda tüylerim diken diken oldu. cok üzüldüm ya. ne diyeceğimi bile bilmyiorum. bol bol dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok herhalde. dualarımız minik yavrun icin canım. bence o minik melek bunu da atlatıcak ve sen artık ağlamayacaksın. Allahtan sakın ümidini kesme güzelim...

Canım ne diyebilirim bilmiyorum çok büyük bir sınavdan geçiyorsun yorgunsun seni anlamam imkansız biraz daha dayan elimizden tek şey senin ve bebeğin için dua etmek ne mucizeler duyuyoruz hergün senin bebeğin de kurtulacak bu durumdan anne karnında kalp ameliyatı yapıyorlar artık metin ve güçlü ol .Yanlış anlamazsan birşey sorucam ben çok bilgili değilim bu konularda ama kalp sorunu 4 boyutlu USG de anlaşılamamış mı ?
Büyük oğlunun ki çok korkulacak bir ameliyat değil daha yeni komsumuzun torunu ( 3.5 yaşında )oldu 3.günü sokaktaydı tabii birkaç gün birşey yemekten korktu şimdi çok daha iyi senin oğlun birkaç güne ayaklanır hiç korkma . :1hug:a.s.

kızlar sanırım tatoşun hbrnden sonra hiç birimiz doğru düzgün yazacak bişiy bulamadık(
Allahım en kısa sürede acil şifalar versin,bol bol dua edelim hepimiz lütfen...
Bu arada bende hala uyuyamdım ya,öğlenden beri aynı koltukta hiç birşey yapmadan uzanıyorum.iyce miskinleştim(

iyigeceler kızlar tatoş şimdi okudum canım ve çok üzüldüm ALLAH en kısa zamanda şifasını verir inşşallah dualarımız seninle ve minik kuzunla ümidini sakın yitirme

kızlar yarın doktora gidiyorum inşşallah kuzum iyidir sabah erken kalkıcam ama bir türlü uyuyamadım:1closedeyes:

kızlar yarın doktora gidiyorum inşşallah kuzum iyidir sabah erken kalkıcam ama bir türlü uyuyamadım:1closedeyes:

yarın güzel haberlerle gelirsin umarım canım

bu arada bende hala uyumadım,biraz snr denicem artık yatmayı bu kadar oturmakt aiyi değil sonra öğlene kadar uyuyorum:1closedeyes::1closedeyes:

günaydın kızlar herkese bol tekmeli günler diliyorum
senağlamatatoşcum çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifalar versin dualarım seninle..
kızlar geçmiş doğum gününüz kutlu olsuna.s.
ben feci grip olmuşum kızlar dünden beri burnum durmuyo ve kalbim çok hızlı atıyo zaten zor nefes alıyorum bide kalbim sıkıştırıyo gibi umarım en kısa zamanda geçer-tatlicadiarzu-
coraspin kullanan veya devam eden var mı aramızda ben coraspin ve demir hapı kullanıyorum. coraspin de son 3 ayda kullanmak kanama açısından zararlı diye okumuştum ve çocuğun kalbinde problem yaratabiliyomuş allah korusun, doktoruma geçen gittiğimde sormayı unuttum devam etmelimiyim diye sanki kalp çarpıntımın sebebininde o olduğunu düşünmeye başladım.haftaya gittiğimde sorucam ama bilgisi olan varsa yardımcı olabilir
bide kızlar oğlumun adına sonunda karar verdik TOPRAK,UTKU,BATUHAN, falan diye düşünürken ARDA ya karar verdik.Arda ismini internette sık duydum ama etrafımızda yok bakalım artık değişmez herhalde...

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldimmmmm ama pekte sevinemedim tatoşa çok üüzldüm canım allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…