2009 Şubat Anneleri

günaydın kızlar herkese bol tekmeli günler diliyorum:emir_bebek:
senağlamatatoşcum çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifalar versin dualarım seninle..
kızlar geçmiş doğum gününüz kutlu olsuna.s.
ben feci grip olmuşum kızlar dünden beri burnum durmuyo ve kalbim çok hızlı atıyo zaten zor nefes alıyorum bide kalbim sıkıştırıyo gibi umarım en kısa zamanda geçer-tatlicadiarzu-
coraspin kullanan veya devam eden var mı aramızda ben coraspin ve demir hapı kullanıyorum. coraspin de son 3 ayda kullanmak kanama açısından zararlı diye okumuştum ve çocuğun kalbinde problem yaratabiliyomuş allah korusun, doktoruma geçen gittiğimde sormayı unuttum devam etmelimiyim diye sanki kalp çarpıntımın sebebininde o olduğunu düşünmeye başladım.haftaya gittiğimde sorucam ama bilgisi olan varsa yardımcı olabilir
bide kızlar oğlumun adına sonunda karar verdik TOPRAK,UTKU,BATUHAN, falan diye düşünürken ARDA ya karar verdik.Arda ismini internette sık duydum ama etrafımızda yok bakalım artık değişmez herhalde..:nazar:.

günaydın kızlar.ardanın ismi hayırlı olsun canım.ben corasprin değilde bebe asprini kullanıyorum şu pembe olanlardan ve doktorum 36.haftada bırakmamı söyledi demir hapı bende kullanıyorum.risk yarattığınıda sanmıyorum canım öyle olsa dr beni riske atmazdı inş düşündüğün gibi değildir.yalnız benim doktorum vitaminlerimi bıraktırdı 30+2 yim bugun gerek yok artık dedi.bol bol portakal ye canım grip içinde geçmiş olsun inş hemen iyileşirsin. delikafadulden

tatoşcum geçmiş olsun allah sabır versin sana dualarımız seninle inş tolgahan bebek iyi olucak o çok dayanıklı çıktı sanmıyorum seni yarıyolda bırakıcanı sende pozitif düşün pozitif şeyler olsun. :1rolleyes:

benimde sabahtan beri oğlanın hiç sesi çıkmıyor moralim bozuldu tatlı yiyom süt içiyorum banamısın demedi :KK43: umarım iyidir oğlum. :CüvCüv:

sunseet cnm gecmis olsun aman dikkatli ol eger cok kötü hissedersen kendini bi doktoruna git
kendine ve bebisine iyi bak tatlim en yakin zamanda iyilesirsin ins.

slm kızlar

beyazbulut iyi haberlerinizi bekliyoruz cnım

sunseet geçmiş olsun inş. en kısa zamanda atlatırsın

çok sıkıcı bir gün durmadan yağan yağmur bunalttı
zaten akşam tatoşdan haber aldığımızdan beri keyfim yok
bir de hava yağışlı olunca tüm kemiklerim sızlayıp ağrıyor
neyse en azından eşimin anneannesi bugün kızkardeşine kalmaya gidiyor
daha relax bir hayata döneceğim

hayaletorka ne derlerdi ya gazan mübarek olsun muydu neydi :)))
hoşgeldin

slm kızlar

beyazbulut iyi haberlerinizi bekliyoruz cnım

sunseet geçmiş olsun inş. en kısa zamanda atlatırsın

çok sıkıcı bir gün durmadan yağan yağmur bunalttı
zaten akşam tatoşdan haber aldığımızdan beri keyfim yok
bir de hava yağışlı olunca tüm kemiklerim sızlayıp ağrıyor
neyse en azından eşimin anneannesi bugün kızkardeşine kalmaya gidiyor
daha relax bir hayata döneceğim

hayaletorka ne derlerdi ya gazan mübarek olsun muydu neydi :)))
hoşgeldin

aynen cnm yaa baksana aksamdan beri kimsenin keyfi yok tatosum bize iyi haberler versinde baksa bisey istemiyorum simdilik :1no2:
sorma cnm bikac sey eksik evde cikip almam gerek ama disariya bakiyorumda hava yagmurlu ...karanlik soguk
hic icimden gelmiyor disari cikmak ..evimde oturup sicacik bi cay icicem sende dene cnm bu havada sicacik bi cay icmek beni cok mutlu ediyor nedenini bilmesemde :sm_confused:

beyazbulut cnm iyi haberlerini bekliyoruz gelince yaz olurmu

tatoşcum söylicek bişi bulamıyorum allah sabır versin sana kendini fazla üzmemeye çalış ki bebeğin senin pozitif enerjini hissedicektir cnm metanetli olmaya çalış

kizlar yaa esim dün tiramusi almis kücük bi parca yedikten sonra aklim basima geldi sonradan aldim alkolün tadini ,hemen icindekilere baktim icinde alkolde vardi :eek:klava: :çok üzgünüm: kendimi cok kötü hissediyorum cok kücük bi parcaydi kibrit kutusundan cok hafif büyüktü yedigim parca
bebege bisey olmamistir degilmi ? haraket ediyor bebisim :ecrin_bebek: gelecek ayin 2 sinde randevum var doktorda suan yaklasik iki hafta heryer kapali burda ,bebegimi hissetmedigim an hemen hastaneye gidicem ama bebegi etkilememistir degilmi :çok üzgünüm:

yok güzelim ya boşuna panik yapıp durma
şişeyle alkol yok ki içinde senin yediğindeki miktar etkilesin
koca bir dilim yeseydin de zararı olmazdı sen gönlünü ferah tut

kizlar yaa esim dün tiramusi almis kücük bi parca yedikten sonra aklim basima geldi sonradan aldim alkolün tadini ,hemen icindekilere baktim icinde alkolde vardi :eek:klava: :çok üzgünüm: kendimi cok kötü hissediyorum cok kücük bi parcaydi kibrit kutusundan cok hafif büyüktü yedigim parca
bebege bisey olmamistir degilmi ? haraket ediyor bebisim :ecrin_bebek: gelecek ayin 2 sinde randevum var doktorda suan yaklasik iki hafta heryer kapali burda ,bebegimi hissetmedigim an hemen hastaneye gidicem ama bebegi etkilememistir degilmi :çok üzgünüm:

Yok canım bişi olmaz koca pastayı bitirsen bile o kadar alkolün zararı olmaz

Tatoşcum herşey Allah tan hayatım tüm dualarımız seninle hayırlısıyla iyileşicek bebişimiz inş.
Cimcimecim sanmıyorum okadar az bi alkolden bişi olcağını içini ferah tut tatlım sizin oralarda alkolü ürünler daha fazla valla içindekileri okumadan hazır bişey yeme derim:))
Benim misafirler dün geldiler akşam işten geldim yemek falan derken baya vakit geçti arkadaşların bide bebişleri var 11 aylık çooook tatlı ama diş çıkarıyo huysuzdu biraz akşam ben we eşim baya yorulduk bebek sesinden karıştırmak istiyo bide herşeyimi kaldırdık ortadan annede peşinde yazık uyumadan kadın ne yediğinden nede oturduğundan anladı tabi bizde ayyyy eşimde gece yatarken ne zormuş hayatım diyo çocuk dedim kendi çocuğun bukadar zor olmaz onun sevgisi daha farklı olduğu için oyyyyyy bi doğsalarda kurban olurum ağlamasına
Aranızda rahimde ağrısı olan var mı kızlar ya acayip ağrıyo hareket ettğimde pek oturmuyorumda oyüzden mi oluyo bilemedim eşime de bişi diyemiyorum beni işe zaten zor gönderiyo gitme der diye korkuyorum yoksa rahimmi açılıyo yada bebişim yerleşmeyemi çalışıyo dr muayenemiz yılbaşından sonra ozamana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ya biz baktığımızda anlarmıyızki alttan açılmayı anlaşılmaz heraldde ben baktımda aynayı alıp normal görünüyo

saolun kizlar valla icim rahatladi esimde bisey olmaz demisti ama bi tanidigimiz doguma yakin bir bardak alkol icmis ve bebisi malesef ölü dogmus aklima o gelmistide ondan panikledim acaba kücük bi miktarda etkilermi diye .. a.s.

Ben giriyorum ama misafirler yookkk bi akrabaları varmış Avrupa yakasında onları ziyarete gitti akşama doğru gelcekler gezmeye gidicez akşama kadar da iyice dinlenmiş oluruz yemek derdim de olmıcak ışarda halederiz kocişe kalsa hiç yemek yapma hep dışarda yedirelim diyo dedim yuhhh okadarda değil ayıp bişi yatmıyorum sonuçta ewde yapabilirim:))))

özlemimmm o bebisin yaptiklari gene iyi bak benim oglan bir bucuk yasinda bile yoktu mutfaktaki cekmeceleri acip cekmecelerin üstüne cikip ordanda bangoya cikiyordu
ocagimiz bizim elektirikli cam seklinde olanlarlardan ,onun üstündede camdan bi koruma vardi cizilmesin diye
ben icerdeydim benim oglan gitmis ocaklari acmis sonuna kadar sonra yanima geldi bi patlama oldu evde hemen mutfaga firladim heryer cam icinde ocak isininca ocagin üstündeki camdan koruma paramparca olmus bütün mutfak camdi heryere sicramis
allahim korumus oglumu o günden beri ne yatak odasina nede mutfaga giriyor oglum koruma yaptik
cok anlattim konustum olmadi care onun ulasabilcegi yerlerde hayla ne camdan bisey var nede kirilcak bisey

Son düzenleyen: Moderatör:
sunseet cnm gecmis olsun aman dikkatli ol eger cok kötü hissedersen kendini bi doktoruna git
kendine ve bebisine iyi bak tatlim en yakin zamanda iyilesirsin ins.

çok teşekkür ederim canım eşim doktoru aradı tylol hot la burun spreyi alın demiş burun spreyi alıcak gelirken tylol alma dedim bi ara piyasadan toplatıldı çok bilmiş diyip kızıcak bana eşim ama napıyım hatta evde yokmuydu dedi dedim yok oysaki toplatıldığını duyduğumda atmıştım diyemedim:sm_confused:

allah korumuş tuanını canım ya
ne büyük korku atlatmışsındır
ben de evlenirken çocuk olayını hiç düşünmemişim sanki
hem salon ve yemek odası hem yatak odasında her yer cam kaynıyor
artık bir çaresine bakacağız bızdık hareketlendikçe

özlemim ben de de şu 3-4 gündür özellikle bahsettiğin gibi ağrılar var
insanlardan rahim ağrısı diye duyunca o nasıl şeymiş ya falan derdim ama
şu zaman içinde iyice anladım
fakat sanırım sadece haftamızdan kaynaklanıyor
senin de dediğin gibi rahim büyüdüğünden oluyor herhalde
yoksa dün kontrolde bir anormallik çıkardı
insanı çok huzursuz ediyor oğluşum da arada bir bir gerilip toplanıyor orta kısımda -ki sanırım bu braxton hicks kasılması - onun yer değiştirmesinden sonraa ufak ufak sızlıyor
ama her an aklım orada oldu mu yine mi olacak en son ne zaman olmuştu diye

bizi gittikçe daha zor günler bekliyor gibi ya
hayırlısı bakalım
sanki yılbaşını geçiremeyecekmiş gibi hissediyorum
doğum yapmaktan değil de
kasılmaların zorlamasıyla dikişlerin rahim ağzını parçalamasından çok korkuyorum
çünkü böyle bir durum sonraki olası gebelikler için risk oluşturuyor

çok teşekkür ederim canım eşim doktoru aradı tylol hot la burun spreyi alın demiş burun spreyi alıcak gelirken tylol alma dedim bi ara piyasadan toplatıldı çok bilmiş diyip kızıcak bana eşim ama napıyım hatta evde yokmuydu dedi dedim yok oysaki toplatıldığını duyduğumda atmıştım diyemedim:sm_confused:

olsun cnm söylersin niye attigini bisey söylicegini sanmiyorum hatta oda sana hak verir
bende atiyorum cok dolapta duran ilaclari falan ... zaten sen atmasaydin bile onun zamai gecmis olucakti belki cnm :1hug: erkekler anlamiyor iste bazen bu konulari benimkide cok söyleniyor cogu zaman ,napalim alttan alicaz artik a.s.

yok canım gönlünü ferah tut hiç bişiycik olmaz. hatta hamilelikte arasıra alınan kırmızı şarabın faydası var diye bile duymuştum ben. ama tabi yapmamak lazım bence. senin durumun ise çok çok farklı bitanem.tiramisudaki alkolden nolucakki. tüm porsiyonu yeseydin bile hiiiç bişey olmazdı.endişelenme bence.bu arada canım tiramisu çekticokacimcoook:roflol:

X