hastayım biliyorsunuz dün işten geldim bir iki lokma bişeyler yedim koltukta uyuya kalmışım eşim geldi evde yemek yok tabi gördü halimi zaten ne kalkıp sofra hazırladı nede bir bardak çay koydu inanırmısınız eşim kalktı kendi birşeyler yaptı bende sofrayı hazırladım oda utanmadan oturdu yedi yaşlı filan değil 46 yaşında gencecik kadın birde diyorki ben balık almıştım bende tersledim benim balık yapıcak halimmi var diye sustu hiçbirşeye yardım etmez hamile halimle kaltım cam sildim dıur kızım napıyosun demedi tv izlemey devam etti bunlar çok zoruma gidiyor ama ben altta kalmam doğumdada aynısı olucak allhatan annem yakın bir işim olduğunda koşar yardıma oda çıkar balkona sigara içer şimdiye kadar hiçbir saygısızlık yapmadım yapmıcamda ama herzaman mesafali ve uzağımdır oda bunun farkında
ya kaynanalar kızım derlermi hiç geline ya kötükedihüso kac kere duydun ki sen.bosver camını sil tozunu al evini süpür bırak ne hali varsa görsün canım.o torunu geldiginde de yapar aynını.ozamanda sen tavrını koyarsın.bende efedersiniz baslarda salak gibi kaynanaya görümceye ne olursa danısırdım.sorardım.ama şimdi hem ayrı eve cıktım hem uzagım.gittigimde problem cıkarıyorlar o ayrı mevzu ama sormamaya calısıyorum.kocama soruyorum o hayır dese bile bi şekilde ikna ediyorum hemama kaynanamı görümcemi kalsın istemem ben yoluma giderim sositososito
zaten yaptırmam ki ona herişimi kendim yaparım geçen gün sandalyeyi odaya götürüyorum kaldırma sen deyip elimden almaya çalıştı çektim aldım yok ağır değil dedim şimdiye kadar birşey yapmamış bu saaten sonra yapsada farketmez çocuk doğuncada bir köşeye oturup izlicek alıştım ben normal karşılıyoruz artık bazen tahammülüm azalıyor ama vardır bir bildiği rabbimin bu hayatta hiçbirşey boşuna değil hepsinin bir nedeni var buna inanıyorum şükrediyorum halime beterin beteri var diye
günaydin kizlar baya bi yazmissiniz yetisemedim hepinize
aybuke cnm takma kafana belliki seni ve evliliginizi kiskaniyorlar ..ben daha 3. aylik falan evliydim benim arkamdanda baslamislardi atip tutmaya yok bu evlilik sürmez falan
düsün nisanliydik ben türkiyedeydim esime söylenip durmus görümce olmazsa baskasi olur diye ..
kaynana ( öz annesi degil esimin ) benle dolasirken hep diyordu keske söyle gelinim olsaydi falan...
beyaz bulut tatlim k.validenle ayni evdemi yasiyorsun ??( öyleyse allah yardimcin olsun tatlim cok zor yaaa onlari cekmek
bizimde evliligimiz kopuyordu nerdeyse bundan iki yil önce ozamanlar esimin üvey annesi ve kiz kardesiyle görüsüyorduk , apartmanlarimiz yan yanaydi biz kimseye haber vermeden tasindik
telefonlari cep telefonlarini degistirdik
simdi esimin öz babasiyla görüsüyoruz bi esi var anlatmistim rus kadin inanin ondan gördügümüz ilgiyi esime 18-19 yil bakan kadindan görmedik
esimle babasini ben baristirdim :)) üvey annesi esimin babasiyla bosandiktan sonra esiminibabasina karsi doldurmus(
cok fesatlardi ve asiri kiskanclardi ben doguma bi hediye almayi birakin hamile halimle görümceye temizlige giderdim yardima , dogumdan bir güpn önce evimi tek basima sildim süpürdüm
camlarima kadar sildim kizlar ... hic bi sekilde yardima gelmediler güya dogumdan önce gelir yardim ederiz demislerdi hepsi lafta ... hic bisekilde saygisizlik yapmamistim ama en sonunda benimde gözümü actilar bende artik konusmaya basladim
esimin üvey abisi gelmisti bigün berline ben oglum uyuyacak diye eve dönmek istedim esimde benle gelmek istedi sonra kadin gene cagirdi esimi bisey yapmasi icin .. esim evimize dönmek istemiste orda ne isin var senin demis
ne demek bu yaa ?? esim sinirlenmis eve geldi baya bi laflar duyduk artik onlarla konusmak yok dedi sonrada tasindik iste
aybuke sekerim walla bizde secemedik daha benim begendiklerim olduda esim begenmedi(
onunda fikri benim icin cok önemli oglumun adi tuan ona yakisan bisey olsun diyor
bulamiyorumm kalkmis bana diyorku ilkinin ismi tuan buda muan olsun :roflol: :roflol: Çok üzgünüm çoook
herif dalga geciyor benimlee yaa bugidisle cocuma isim bulamadan dogcak :bbo: sakin dedim hastanedede sakasina muan deme :mymeka: yoksa cocugumun adi muan diye gecer kayitlara :çok üzgünüm: :roflol: sırnaşık şey
ayy cimcime çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3muan he benim eşimde dalga geçiyor bazen ama isim konusunda bukadar zorlanıcağımı hiç tahmin etmezdim