2009 Şubat Anneleri

slm arkadaşlar
bizimde hala ismimiz yok arkadaşlar soruyolar adı ne olcak diye karar veremedik diyorum. napayım babamız bi isim beyenemiyo kendiside bi isim söylemiyo öyyyle bekliyoz bakam nezaman kadar artık doğduktan sonra koycaz heralde

ne güzel yaaa bizim bebek dogmadan önce isim bulmam gerek klava: hastanede baslatiliyor islemleri :asigim:

kızlar fetal eko nedir ben böyle birşey yaptırmadım lavanta2100 sen niye yaptırdın açıklar mısın bir de kızlar şu kayınvalid konusunda birşey diyeceğim ben 5 yıldır yani evlendiğimden beri görüşmüyorum hatta bunun için şehir değiştirdik sanırım herşey eşlerimizde bitiyor bence.ama her eş benimkinin yaptığını yapmaz ya da yapamaz bunu biliyorum.bir arkadaşım bana ilk zamanlarda eşinin ailesine kolay ezilemeyeceğini hissttir deli tarafını göster demişti ama ben yapamadım bunu çok zor anlıyorum sizi

beyazcım benim kaynanam karısıyor isim meselesine seninki karısmıyormu:uhm:

hayır canım öyle şeylere karışmaz zaten eşim izin vermez karışsada onun dediği ismi koymam büyük konuşmıyım ama ne kendi ailemi nede kayınvalidemi karıştırırm bunlar bizim çocuklarımız herkes görüşünü bldirmekte özgürdür şu olsun bu olsun tabiki diyorlar ama kararı biz vericez illede şu ismi koyun diye bir baskı yok

fetal eko diye birşey bende yaptırmadım yani doktorum özellikle öyle birşey istemedi benden

okudum cimcime inan gözlerim doldu bende çalışacağım doğumdan sonra korktum birden ya böyle bir anne olursam diye :çok üzgünüm:hayatta en korktuğum şey çocuğuma uzak bir anne olmak hayat mücedelesi içinde onu unutmak sadece yedirip altını değiştirmekle anne olunmuyorki sevmek ve sevdiğini hissettirmek önemli olanda bu değilmi :asigim:çok duygulandım zaten sulu göz oldum iyice senağlama

ay kızlar ben nasıl damardan bir konuya parmak basmışım yaa :))
neyse herkes derdini anlatmış
biraz ferahlamışsınızdır

bu arada benim kayınvalidem çok iyidir, ev istirahatimde sürekli yatmazken bile evimi temizleyip ütülerimi yapar ve yemeğimi koyardı
benim derdim sadece kayınpederimle adamın bişey yapmadan karşımda durması bile yetiyor
densiz adam bu sabah gitti oğluşum bile sevinip içerde taklalar atıp mutluluk dansı yaptı
:)))
densizliği neden derseniz adam giderken yanıma gelip hadi inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız gibi bişeyler söyleyeceğine ne dese beğenirsiniz
"sonuç ne olursa olsun üzülmeyin tamam mı babacım"
uyuz ya
suratının ortasına bir sağ kroşe indiresim geldi
tövbe tövbe

utanmaz ve yüzsüz diyebilirmiyim pardon bu adama

.merhaba arkadaşım fetal ekoyu sormuşsun.çocuk kardiyoloğu yapıyor.

FETAL EKO (EKOKARDİOGRAFİ)

Fetal EKO (Ekokardiografi) Nedir?
Fetal Ekokardiografi veya kısaltılmış hali ile "fetal Eko" anne rahmindeki bebeğin kalp hastalıkları açısından taranması amacıyla yapılan ultrasonografidir.
Fetal Eko ile kalp hastalıklarının ne kadarı teşhis edilebilmektedir?
Fetal ekokardiyografi doğuştan kalp hastalıklarının çoğu ile %80-90 doğrulukla doğumdan önce tanı alabilirler:CüvCüv:

arkadaşlarr haketten çok sağlam bi konuya değinmişsiniz.artık rüyaalarımda görüyorum kayınwaldemleri sürekli.okadar takıyorum okadar sinirleniyorum ki anlatamam.takısında eşyasındada değilim yaw bi ara kızım nasılsın de bişeye ihtiyacın warmı de insanlık namına yaa...ama yok...hem demez hem huzurumu kaçırır 6 aylık hamile kadını haftalarca ağlatırlar..sürekli alttan alıyordum eşim için ama artık tahammül edemiyorum ya hormonlarım engel oluo yada hakketten sınırı aştılar.bende aramıyorum yaklaşık 1 aydır onları.aramayıda düşünmüyorum.hatalı olan onlar çünkü.sizce yine alttan alıp aramalımıym yoksa aramamalıyım?ohh be rahatladım walla:):)iyki üye olmuşum siteye...sewiorum sizi kıslarrrrrr.....:))

ya bu arada dün girememiştim iyi dilekleriniz için hepinize çok tşkkr ederim.ben 24+3 günlük hamileym we bi yakışıklı bekliorum:)bide şu ikonları nasıl yapıyorsunuz bulamadım

Selam kızlar ben yarım saat önce ayrıntılıdan geldim yani yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum :)))
Bebeğim kocaman olmuş maşallah 700 gr. nerdeyse bıyunu unuttum sormayı ( ama çok sağlıklı olduğunu söyledi radyolog amniyo sıvısı miktarı çok iyi dedi o yüzden biraz geç hissetmişim bebeği 20 dakika sürdü çok yormayalım seni dedi aldım yeni resimleri çıktık kızımla beraber :)) teyzelerini arayıp haber verdim burdaki teyzelerine de yazayım hemen dedim :)))

maşallah kızına derinzlm çok sevindim sağlıklı olmasına bende haftaya şeker yüklemesi için gideceğim son test dedi doktorumuz bakalım onasıl çıkıcak

oo maşallah...çok sewindim cnm bebişin iyi olmasına.:teytey:

maşallah kızına derinzlm çok sevindim sağlıklı olmasına bende haftaya şeker yüklemesi için gideceğim son test dedi doktorumuz bakalım onasıl çıkıcak

bende pazartesi gideceğim şeker yüklemesi için!ama bana doktorum aç gel tok gel fln diye bişi demedi..sana bi bilgi verdilermi güzelim ya açmı gitmem gerekiyor...

bende pazartesi gideceğim şeker yüklemesi için!ama bana doktorum aç gel tok gel fln diye bişi demedi..sana bi bilgi verdilermi güzelim ya açmı gitmem gerekiyor...

evet aç olmamız gerekiyormuş erken gel aç karnına yapılıcak dedi doktor

teşekkrler beyazbulut ..bu doktara daha ilk gidişim.bundan önce teditepe hastanesinde i doktora gidiyodum fakat doğum ücretleri çok yüksek olduğundan istemeyerekte olsa değiştirmek zorunda kaldık.yeni başladığım doktorda cep telefon nosunu falan vermedi.hastanyede 3den sonra gidiomuş genelde .istediğim zaman nasıl ulaşabilirim dedim hastneden dedi.garip geldi biraz bana .sonra bu kan şekeri için flnda bi bilgi vermedi.pek içime sinmedi gibi.sen hangi hastaneye gidiyorsun

ben göztepe medical parka gidiyorum ama bende doğumu orda yapmıcam sadece doktorumdan çok memnunum diye oaraya gidiyorum hem doğum ücretleri hemde bana çok uzak bana yakın bir hastane bulup ordan bir doktor ayarlamayı düşünüyorum bakalım nolucak fazlada birşey kalmadı aslında artık karar vermemiz lazım hastane konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…