2009 Şubat Anneleri

iyi geceler canım uyuyalım da büyüyelim :))
Yarın ayrıntılım var bakalım ne çıkacak sonuç

offff kızlar bu uykuyla başım belada yaaaa, bu gün erken uyumayacağım dedim yine saat 8 de uyuyakalmışım, az önce wc ye kalktım da uyandım, yine uykum vardı da kendimi zorladım uyumayacağım diye, hiç değilse yarın tatil, uyuma dedim kendi kendime, kızlar ben uyurgezer oldum yaaa, bıktım artık uymaktan

sol tarafımdaki ağrı da geçmedi bir türlü, offfff depresyondayımmmmm

iyi geceler canım uyuyalım da büyüyelim :))
Yarın ayrıntılım var bakalım ne çıkacak sonuç

canım inşallah güzel haberlerle dönersin
dönünce hemen yaz bize merakta bırakma

bu arada torun olunca süründürme durumu benim de aklımda :)):dance:

aybüke bak depresyondayıım falan derken aklına mesela beni getir
en azından keyfe keder yatıp kalkıyorsun
ya sürekli yatmak zorunda olsan :1hug:
eminim şu haline şükredecek mutlu olacaksın

bu gece benide uyku tutmadı karnımda dönüp durdukça bende uyuyamadım varmı uykusu kaçan:)

bendede ilk aylarda olmayan uyku şimdi olmaya başladı ilk aylar gece 3 lere kadar oturuyordum şimdi ne beyazı ne okanı nede genç bakışı seyredebiliyorum

ssaslancım bırak yaa kayınpederi falan.bosver inan üzüldügüne deymez.bizimkiler bir arayıp nasılsın nasıl gidiyor bebeğin durumu nasıl hiiiiiç sormuyorlar.bebek dogdugundada biz unuturuz onları merak etme tatlım.bunları yazalım kenara yerimseniben

bendede ilk aylarda olmayan uyku şimdi olmaya başladı ilk aylar gece 3 lere kadar oturuyordum şimdi ne beyazı ne okanı nede genç bakışı seyredebiliyorum

ayyyyy bugün beyaz vardı dimi yaaaaaaaa tühh :çok üzgünüm: artık fazla bakamıyorum onada.sadece eglence programı olarak anında görüntü show a bakıyorum.oda uyur uyanık.benimde uykum kacık kraker kız bugün.yataga yattım ordan yazıyom.herif uyuyor yanımda :tomato:

Ben biliyorsunuzdur 5 yıllık evliyim ve çocuk düşünmüyorduk.Kayınvalideler deliriyordu torun için .benim de beğendiğim bir pırlanta yüzük vardı sen hamile kal yeter ki o yüzüğü alcam diyodu 5 aydır ses seda yok yüzükten geçenlerde istedim hık mık yapıyor lohusa mevlüdünde görcez bakalım ne takcaklar

ya kızlar hepiniz haklısınız amaaaaa

1. çok sinirliyim
2. saçma sapan şeylere ağlıyorum
3.kilo almamak zorunda olduğum için herşeyi yiyemiyorum( açımmmmmm!!!!)
4. ağrılarımdan bıktım
5.veeeee uyanamıyoruuuumm, yapıştım yatağaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy

yine sinirlendim bak..

hiçç takma bebeğe aalınan tek bir mendil bile yok onlardan ne kadar acı demi yelek hırka örmek için benden yün istedi bugün çok zor sanki 2.5 ytl bir şeri almak bende inat ettim kendim öğrenip örmeye başlıycam bende hamile kalınca dünya vaatleri vardı ama nerdee ne safım ya ben herşeye inanıp ümitle bekledim doğumdada yanımda kimse olmasın diyede eşimle bu akşam konuştum sinirden tahammülüm yok kimseye:mymeka:

resmen dünyam karardı yaaaa

kızlar ben gerçekten bunalıma girdim

mutsuz olmamiçin hiç sebep yok ama sanki hiçbirşey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor,

bugün sol tarafımda sürekli ağrı var, kızım kıpırdayıp duruyor ama bu ağrı bana ona ya bişey olursa endişesini içme soktu, yokluğunu düşünüp krize girdim yaaaa

ona bu kadar alışmışken, yokluğunu düşünmek bile beni depresyona soktu, imdaaaaaaatttt

bakalılm bizimkiler ne takacak.artık dogumdan sonra konusuruz o meseleleri.bazen diyorum ne derlerse desinler bana uzak allaha yakın olsunlar.cok nefret ediyorum bazen

niye yoklugunu düşünüyorsunki?agrılar gayet normal.benimde agrıyo hemde saglı sollu valla.sabahları agrıyla uyanıyorum.ama normal bunlar.gebeyken ne kadar stres yasarsan bebek te dogduktan sonra o kadar stresli ve gergin oluyor.bizzat şahidim buna CADIARZU

hopppp dur bakalım depresyon falan yok sakin ol bebeişin iyi ve rahat ama sen böyle yapoarsan onu setrese sokarsın yarın bir doktora gözük istersen için rahatlasın ve belki ağrı için bişiler yapılır ne dersin evde kendini yıpratmaktan iyidir

bakalılm bizimkiler ne takacak.artık dogumdan sonra konusuruz o meseleleri.bazen diyorum ne derlerse desinler bana uzak allaha yakın olsunlar.cok nefret ediyorum bazen

:jeyyar: hiç bişi bekleme biz ve bebişler sağlıklı iyi olsunlar ve eşler yanımızda olsun amannn başka bişi isteememmm hihoyyyt

AYBÜKE canım yapma bende de oluyor o ağrı ama hızlı yürüdüğüm zamanlar dinelenince geçiyor .
Dr.una bir danışsan belki çözüm olur yarın tatil bak hava da çok güzel dışarıya çık açık havada gez otur birşeyler iç sevdiğin insanlarla sevdiğim şeyleri yap
Şimdiden bozma kendini hepimiz lohusa sendromuna saklayalım daha gireceğimiz o depresyon var

Valla canım öyle atmakla olmuyor çatır çatır takacaklar annem bileziğimi aldı bile sonradan masraflar çoşacak diye bazen sabah uyanınca aklıma geliyorlar sinirli başlıyorum güne neyseki annemde kalıyorum da haftada bir gün rica minnet görüyorum yüzlerini :mymeka::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…