2009 Şubat Anneleri

eşimde doktora gidelim diyor, ben doktordan da bıktımmmm!!!

ben şimdiden böyle kaprisli olursam lohusayken ne olacak acaba??

herkes lohusalığın daha kötü olduğunu söylüyor,

kayınvalidelerinizden neden bişeyt bekliyorsunuz ki, bakın ben hiiiiçç bişey beklemiyorum o yüzden de hiiç umursamıyorum, isterlerse hiç bişey almasınlar umrumda değil, kendi ailenizin aldıklarını görünce onlar zaten çatlayacaklar, iki dünür arasında her zaman rekabet vardır, boşverin siz, kendi anne babanızı gaza getirin,bir de sizin almanız daha hoş olur bence, eşinizin sizi düşünmesi onların düşünmesinden bin kat daha iyi

Valla canım öyle atmakla olmuyor çatır çatır takacaklar annem bileziğimi aldı bile sonradan masraflar çoşacak diye bazen sabah uyanınca aklıma geliyorlar sinirli başlıyorum güne neyseki annemde kalıyorum da haftada bir gün rica minnet görüyorum yüzlerini :mymeka::jeyyar:

annemde takar bilezik ama kaynanacııııııııııııgım ne takar bilemem.bilezikten gec ceyrek altın taksa iyi :1closedeyes:

ben bu akşam dedim mesela düğünde ne yapıldıki doğumda yapılsın ses yok babam antalyada yaşıyor o geldiğinde yüklü bir miktar para ve 2 adet bilezik takıp gitti doğum yaptığım gün gelicekmiş yine o zaman içinde kuyumcuya şık bir bilezik ısmarlamış acep yüzleri nasıl olucak diye merak ediyorum ben olsam yerin dibine geçerdim

benim kayınvalidem ve kayınpederim arayıp halimi hatrımı bebeğimin sağlığını soruyorlar ya, o bana yeter, eşim ne zaman arasa sorarlar, hatta eşim kurban bayramına gelemeyecek ben belki gelirim demiş, kayınpederim hemen, ooo benim boğazımdan lokma geçmez o zaman demiş, ya bilmiyorum sevmeleri yeter, onlardan hiçbir beklentim yok, olur ya, belki bizim kadar ince düşünemezler, bizim beklentilerimizi anlayamayabilirler, o yüzden beklentilerinizi dar tutun kızlar, hatta hiç beklenti oluşturmayın kafanızda

eşimde doktora gidelim diyor, ben doktordan da bıktımmmm!!!

ben şimdiden böyle kaprisli olursam lohusayken ne olacak acaba??

herkes lohusalığın daha kötü olduğunu söylüyor,

kayınvalidelerinizden neden bişeyt bekliyorsunuz ki, bakın ben hiiiiçç bişey beklemiyorum o yüzden de hiiç umursamıyorum, isterlerse hiç bişey almasınlar umrumda değil, kendi ailenizin aldıklarını görünce onlar zaten çatlayacaklar, iki dünür arasında her zaman rekabet vardır, boşverin siz, kendi anne babanızı gaza getirin,bir de sizin almanız daha hoş olur bence, eşinizin sizi düşünmesi onların düşünmesinden bin kat daha iyi

ayol gece gece güldürdün beni kız.haklısın bişey beklememek gerekiyor ama agzıyla konusuyor sonucta.sen alma ben alırım diyip durdu bayramda.eeeee ben begenmeyecekmiyim alacaklarını kızımın giyeceklerini.alır gelir dandik bişey giydirmem bende :nazar: anneme tembihledim hep anne iyi marka al alırsan kötü asla alma giydirmem falan dedim.ama kaynanaya diyemem.yoramam kendimi.begenirsem giydirim begenmessem giydirmem valla :lepi:

benim kayınvalidem ve kayınpederim arayıp halimi hatrımı bebeğimin sağlığını soruyorlar ya, o bana yeter, eşim ne zaman arasa sorarlar, hatta eşim kurban bayramına gelemeyecek ben belki gelirim demiş, kayınpederim hemen, ooo benim boğazımdan lokma geçmez o zaman demiş, ya bilmiyorum sevmeleri yeter, onlardan hiçbir beklentim yok, olur ya, belki bizim kadar ince düşünemezler, bizim beklentilerimizi anlayamayabilirler, o yüzden beklentilerinizi dar tutun kızlar, hatta hiç beklenti oluşturmayın kafanızda

çok şanlısın ve kıskandım desem ayıp olmaz demi.a.s.

offff kızlar yaa muhabet koyulaştı ne güzel ama çok uykum geldi dayanamıyorum
AYBÜKE lohusa depresyonu konusunda ciidiyim ablam bizi evinden kovmuştu düşün yanii çok acaip bişey ,
ben yattım kızlar yarın ultrason çıkışı yazarım sonuçları hepinizi öptüm

AYBÜKE lohusa depresyonu konusunda ciidiyim ablam bizi evinden kovmuştu düşün yanii çok acaip bişey ,

yengem ilk doğum yaptığında ben baktım ona 1 ay boyunca her gün ağlıyordu kokarca gibi kokuyorum abin beni aldatıyor bu yüzden diye ben bakıp bakıp gülüyordum ama şimdi daha iyi anlıyorum onu

yat canım iyi geceler.pc şarjı bitiyo bende yatıcam az snra

kraker onu kime dedin, eşine mi ailesine mi? bak bişey diyeceğim, benim ailem çok cömerttir, hele evlatlarından hiçbişey esirgemezler, ama bana doğum esnasında bişey takacakları hiiç aklıma gelmemişti, belki onların da aklından geçmiyordur, olabilir

ben kendiailemden beklemzken, eşimin ailesinden hiiçç beklemem,,

eşimden bekliyorum ammmaaa

onun kurtuluşu yok, bakalım ne alacak doğum hediyesii, düşünsenize doğumhaneden çıkmışım, kucağıma kızımı vermişler, eşimin gözleri heyecandan parlarken, bana hediyesini uzatmış, ayyyy ne romantiiiikkkkk, çok duygulandım bak şimdi,

kraker onu kime dedin, eşine mi ailesine mi? bak bişey diyeceğim, benim ailem çok cömerttir, hele evlatlarından hiçbişey esirgemezler, ama bana doğum esnasında bişey takacakları hiiç aklıma gelmemişti, belki onların da aklından geçmiyordur, olabilir

onun kurtuluşu yok, bakalım ne alacak doğum hediyesii, düşünsenize doğumhaneden çıkmışım, kucağıma kızımı vermişler, eşimin gözleri heyecandan parlarken, bana hediyesini uzatmış, ayyyy ne romantiiiikkkkk, çok duygulandım bak şimdi,

ben eşime takılıyorum bazenleri bana dogum hediyesi ne alıcan diye o da aaa dogum hediyesidemi alınırmıs dedi :1shok: bilmiyormusmus adaaaaam :sm_confused:

çok şanlısın ve kıskandım desem ayıp olmaz demi.a.s.

kraker bence hiiiç kıskanma canım,

bende de cadı görümceler var, heeem de 4 tane ,ben de onlardan dertliyim

gerçi artık bulşamıyorlar, yapıp edip, hiçbişey yokmuş gibi konuşmak istiyorlar ama ben soğudum bir kere

şimdi evime girip çıkıyorlar, bir kez olsun nasılsınız demiyorum

eşimi araya soktular, konuşsun bizimle diye

ama zamanında beni az ağlatmadılardı, aklımdan hiç çıkmıyor yaptıkları

hele bir tanesi Almanya da, taaa buradaki cadıları o yönetiyor

Almanyadaki cadı ne derse o şekilde davranıyorlar

ıyyyy bulaşmaya değmez, gece gece onları anmaya da, boşver yani

eşime dedim canım ben artık onlara hiç bişey demiyorum zaten bişeyde beklemiyorum benim beklediğim tek şey anlayış ve bir sıcak nasılsın demeleri kısaca ben sıcaklığa hasretim ben bağrıma bastım ama hala el kızı görüşü varya onu yıkmak çok zor o taraflarda hep önyargı var eşim zaten sorup duruyor ne alayım diye bahçeden bir tane çiçek kopar gel yeter diyorum ondan daha ne bekleyebilirm ki zaten tüm kaprislerimi çekiyor durup durup ağlıyorum evde fırtınalar koparıyorum yanımda olsun başka bişi istemem ama yani küçük bişi alsaydı fena olmazdı hani şöle tek taş pırlanta falan kafamçokkarıştı

kraker bence hiiiç kıskanma canım,

bende de cadı görümceler var, heeem de 4 tane ,ben de onlardan dertliyim

gerçi artık bulşamıyorlar, yapıp edip, hiçbişey yokmuş gibi konuşmak istiyorlar ama ben soğudum bir kere

şimdi evime girip çıkıyorlar, bir kez olsun nasılsınız demiyorum

eşimi araya soktular, konuşsun bizimle diye

ama zamanında beni az ağlatmadılardı, aklımdan hiç çıkmıyor yaptıkları

hele bir tanesi Almanya da, taaa buradaki cadıları o yönetiyor

Almanyadaki cadı ne derse o şekilde davranıyorlar

ıyyyy bulaşmaya değmez, gece gece onları anmaya da, boşver yani

amaninnnn 4 görümce allah yardımcın olsun tatlım bide uzaktan yöneten var yuh desem ayıp olmaz demi bu insanlar neden hiç rahat durmuyorlar neden her işe burnunu sokuyorlar huzurlu mutlu olduğumuzda mutlaka bunu bozucak biri çıkıyor

demircool bak ben demiştim, eşin bile bilmiyor, ailesi nasıl düşünsün, eskiden öyle bir incelik yoktu ki, adamlar bilemeyebilrler

bir de şu gelen hediyeler, dediğin gibi hep ucuz şeylerden olur, markasız ve ucuz

belki çok yakınların güzel şeyler alır da, diğer tanıdıklar 3- 5 liralık şeyleri paket yaptırıp getirrler

sen bir de açınca aaaa çok güzel demek zorunda kalırsın: )))

eee kaliteli alın da diyemezsin ki, en iyisi gelen hediyeleri başkasına hediye yapmak
nasıl olsa başkası da doğuracak, sakla sonra hediye edersin..

sen ne diyorsun kraker, daha evliliğimin 1. yılı yeni dolmuştu,

küçük görümcem evlenecekti, ister inan ister inanma, küçük cadı benim evimdeki eşyaların aynısını aldı evine, aynı marka aynı model, hepsini geçtim, ben mobilyaları mersin den sipariş ettim, abisinden almış numarayı mobilyacının o da aynı yerden aynı modeli sipariş ettii

tabiii eşim kudurdu, perdelerimiz , tencerelerimiz herşeyimiz aynı oldu düşün, tv yi de aynısından sipariş etti, eşim de artık kızdı neden herşeyi aynısından yaptırıyorsun diye

bukez ortalık karıştı

güyaa eşimi ben kışkırtmışım, o laflar benim laflarımmış,

neyse Almanyadaki geldi evime, kapıyı ben açtım, açar açmaz bana dedi ki, ben bu eve senin için gelmedim , kardeşim nerede o gelsin dedi

ben dondum kaldım, bana demediğini bırakmadı, daha 1 yıllık evliliğime bu evlilik çökmüş dedi düşün yaaa

ne kadar zoruma gitti

şimdi de hiçbişey yokmuş gibi evime girip çıkıyorlar benden affetmemi bekliyorlar

yüzsüzleeerr

takma kafaya bizde düğünü kendimiz yaptık sağolsun kimse tek kuruş yardım etmedi 4 üncü seneye girdik düğün borçları yeni bitti düşünsene evde tek bir çöp yok onlara ait annem vefat etti yerleştik buraya sıfırdan ev yaptırdık ama yine ses yok sadece babam eşim ben 3 ümüz aldığımzı maaşları birleştirdik dünya kadar kredi çektik ve hala ödüyoruz daha 18 ay ödeyeceğiz hemde 2 tane şükür allahıma şubatta biri bitiyor o yüzden nen pek düşünüp sinirlenmemeye çalışıyorum baktım bizim huzurumuz kaçıyor eskiden çok vızıldardım artık ses çıkarmayaya çalışıyorum boşa eşimin kafasını ütülüyorum:))

evimizde şuan tek farklı olan, halılarımız, o da düğünü yaza gelmişti de ben daha halılarımı açmamıştım, ondan halıları farklı almak zorunda kaldı,
düşün yaaa bir sürü marka bir sürü model varken bütün eşyalarını benim eşyaların aynısı seçti

buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, mobilyalar, perdeler( perdelerin deseni bile aynı), tencereler,televizyon, bardaklar,yaaa akoına ne gelirse bir eve lazım olan ne varsa,herşeyini benimkinin aynısı yaptı, neden öyle yapıyorsun diyene de, benim hevesim vardı ben ondan istiyorum dedi

pislikkkk

sakin olmaya çalış bazen bende tek başıma düşünüp takıyorum baktım bana zararı var olsun varsın böyle olsun herşeyde bir hayır vardır dedim allah yokluklarını göstermesin herkes evinde sağlıklı olsun ne yapalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz görevlerimi yerine getiriyorum hatta bazen eşime diyorum bende bir sorun mu var onunda dediği tek şey ne derse desin ben böyle istiyorum kusura bakma de geç kafana yatmayan bişi olursa bana havale et

benim eşimde aynı, bişey derlerse cevap verme, bana bırak der, ama nedense ben hep eşimin beni yeterince savunamadığını düşünürüm,

suratlarını bile görmek istemiyorum, ne zaman kayınvalidemlere gitsek, özellikle toplanır gelirler, gelmeleri yetmez bir de kalırlar, eşime göre bizi sevdiklerinden yapıyorlar, bana göre ise bana huzur vermemek için yapıyorlar, amaaaannn neyse, en zoruma gideni de bana okadar şey yaptılar, şimdi evime de girip çıkıyorlar, ama ben daha onlara siz de şunu yaptınız demedim,diyemedim, konuşamadım daha hiç, kendimi savunamadım, bu yüzden içimde kaldı , çok zoruma gidiyor

X