- 24 Mart 2008
- 1.399
- 1
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar
bizimde hala ismimiz yok arkadaşlar soruyolar adı ne olcak diye karar veremedik diyorum. napayım babamız bi isim beyenemiyo kendiside bi isim söylemiyo öyyyle bekliyoz bakam nezaman kadar artık doğduktan sonra koycaz heralde
beyazcım benim kaynanam karısıyor isim meselesine seninki karısmıyormu:uhm:
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-ve-cocuklar/10228-sevilmek-icin-randevu-alan-cocuk.html
kizlar bi bakin ,ben okurken cok duygulandim
ay kızlar ben nasıl damardan bir konuya parmak basmışım yaa :))
neyse herkes derdini anlatmış
biraz ferahlamışsınızdır
bu arada benim kayınvalidem çok iyidir, ev istirahatimde sürekli yatmazken bile evimi temizleyip ütülerimi yapar ve yemeğimi koyardı
benim derdim sadece kayınpederimle adamın bişey yapmadan karşımda durması bile yetiyor
densiz adam bu sabah gitti oğluşum bile sevinip içerde taklalar atıp mutluluk dansı yaptı
:)))
densizliği neden derseniz adam giderken yanıma gelip hadi inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız gibi bişeyler söyleyeceğine ne dese beğenirsiniz
"sonuç ne olursa olsun üzülmeyin tamam mı babacım"
uyuz ya
suratının ortasına bir sağ kroşe indiresim geldi
tövbe tövbe
kızlar fetal eko nedir ben böyle birşey yaptırmadım lavanta2100 sen niye yaptırdın açıklar mısın bir de kızlar şu kayınvalid konusunda birşey diyeceğim ben 5 yıldır yani evlendiğimden beri görüşmüyorum hatta bunun için şehir değiştirdik sanırım herşey eşlerimizde bitiyor bence.ama her eş benimkinin yaptığını yapmaz ya da yapamaz bunu biliyorum.bir arkadaşım bana ilk zamanlarda eşinin ailesine kolay ezilemeyeceğini hissttir deli tarafını göster demişti ama ben yapamadım bunu çok zor anlıyorum sizi
Selam kızlar ben yarım saat önce ayrıntılıdan geldim yani yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum :)))
Bebeğim kocaman olmuş maşallah 700 gr. nerdeyse bıyunu unuttum sormayı ( ama çok sağlıklı olduğunu söyledi radyolog amniyo sıvısı miktarı çok iyi dedi o yüzden biraz geç hissetmişim bebeği 20 dakika sürdü çok yormayalım seni dedi aldım yeni resimleri çıktık kızımla beraber :)) teyzelerini arayıp haber verdim burdaki teyzelerine de yazayım hemen dedim :)))
maşallah kızına derinzlm çok sevindim sağlıklı olmasına bende haftaya şeker yüklemesi için gideceğim son test dedi doktorumuz bakalım onasıl çıkıcak
bende pazartesi gideceğim şeker yüklemesi için!ama bana doktorum aç gel tok gel fln diye bişi demedi..sana bi bilgi verdilermi güzelim ya açmı gitmem gerekiyor...
utanmaz ve yüzsüz diyebilirmiyim pardon bu adama
teşekkrler beyazbulut ..bu doktara daha ilk gidişim.bundan önce teditepe hastanesinde i doktora gidiyodum fakat doğum ücretleri çok yüksek olduğundan istemeyerekte olsa değiştirmek zorunda kaldık.yeni başladığım doktorda cep telefon nosunu falan vermedi.hastanyede 3den sonra gidiomuş genelde .istediğim zaman nasıl ulaşabilirim dedim hastneden dedi.garip geldi biraz bana .sonra bu kan şekeri için flnda bi bilgi vermedi.pek içime sinmedi gibi.sen hangi hastaneye gidiyorsun