ben göztepe medical parka gidiyorum ama bende doğumu orda yapmıcam sadece doktorumdan çok memnunum diye oaraya gidiyorum hem doğum ücretleri hemde bana çok uzak bana yakın bir hastane bulup ordan bir doktor ayarlamayı düşünüyorum bakalım nolucak fazlada birşey kalmadı aslında artık karar vermemiz lazım hastane konusunda
Ay kızlar pardon yaa annemin ev yoğun biraz ancak oturabildim .
Birde eşim aradı hasret giderdik biraz olsun telefonda 1 hafta olmuştu sesini duymayalı .
Ben de bu hafta yaptırıcam şeker testini sabah aç karnına gel dediler ama eğer dayanamazsan açlığa yemek yedikten 3 saat sonra falanda gelenilirsin dedi lab. görevli.
KSK canım son adet tarihini belirtmen gerekiyor ben yaparım takvimini
DOKTOR ve hastane konusunda acele edin çünkü birçok dr. 6.aydan sonra kabul etmiyormuş diye duydum
Amin canım çok sağol keşke asker olsa her hafta sonu giderdim yanına yada o gelirdi . Eşim denizci benim Baş mühendis 1 ay oldu gideli ocak ayında gelecek ben limanlardayken ulaşıp sesini duyuyorum ama seyirdeyken o beni arıyor ancak . Bende bekliyorum önceden birlikte giderdik ama bebek dolasıyla bu sefer ayrıldık .Allah kavuştursun güzelim.askerde flnmı eşin? benim son adet 11 mayıs.hastane konusundada çok haklısın ama şans yawer gitmiyor pek
Allah kavuştursun güzelim.askerde flnmı eşin? benim son adet 11 mayıs.hastane konusundada çok haklısın ama şans yawer gitmiyor pek
Amin canım çok sağol keşke asker olsa her hafta sonu giderdim yanına yada o gelirdi . Eşim denizci benim Baş mühendis 1 ay oldu gideli ocak ayında gelecek ben limanlardayken ulaşıp sesini duyuyorum ama seyirdeyken o beni arıyor ancak . Bende bekliyorum önceden birlikte giderdik ama bebek dolasıyla bu sefer ayrıldık .
Katlanmak zorundayız senağlama ama zor tabii .
beyazcimm öyle cnm heleki büyüdükce okadar dikkat etmemiz gereken sey varkii .. bende simdi calismiyorum ama ders calistigim zaman gelip benden ilgi istiyor mecburen derslerimi aksama birakip onunla ilgilenmem gerekiyor,oglumun yaninda bisey konusmadan iki üc defa düsünüyorum artik .. esim oglumun yaninda asla sigara icmez bugün yolda giderken icti onla konustum disardakileri görebilir sigara icerken ama bizi anne babasini örnek aldigi icin görmemesi gerek sigara icerken
cok sükür sigaranin s sinden bile nefret ederim ... 3 yasini bitirdi su yasina kadar esim ve ben hic bir sekilde silah tarzi oyuncaklar almadik yada kilic falan ... halam getirmisti onu bile kusura bakmayin ben bunu ogluma veremem dedim
kreste oyun günü var her cuma günü herkez sevdigi oyuncagi getiriyor , krestekilerle konustum peki burda silah tarzi oyuncaklar varmi diye hayir dediler
ama cocugun biri kendi silahini getirmis pazartesi onu konuscam krestekilerle mümkünse aileleri uyarsinlar bu konuda ! hem bize söylüyorlar böyle yapmayin söyle yapin daha iyi diye hemde ailelerin getirdikleri oyuncaklara dikkat etmiyorlar kötükedihüso
derinciiimmm ne kadar cook büyümüs masallahh kizina satlarimiz ayni benimkide olmustur dimi okadar ? :)) persembe kontrolüm var orda görücez bakalim benim prensim kac gram :)) saglikli olduguna cok sevindim tatlim
Ay evet ya 15 gün önce 550 gramdı şimdi 700 gram tabii bende değişmeye başladım hamile olduğum anlaşılıyor artık birde kız popoyu büyütür derler di doğruymuş yaaaa diyete mi başlasam ?:uhm:beyazcimm öyle cnm heleki büyüdükce okadar dikkat etmemiz gereken sey varkii .. bende simdi calismiyorum ama ders calistigim zaman gelip benden ilgi istiyor mecburen derslerimi aksama birakip onunla ilgilenmem gerekiyor,oglumun yaninda bisey konusmadan iki üc defa düsünüyorum artik .. esim
derinciiimmm ne kadar cook büyümüs masallahh kizina satlarimiz ayni benimkide olmustur dimi okadar ? :)) persembe kontrolüm var orda görücez bakalim benim prensim kac gram :)) saglikli olduguna cok sevindim tatlim
bende senin gibi düşünüorum örnek alma konusunda ama malesef babamızın işi yüzünde silahların we muhabbetlerin içindeyiz sürekli..işin kötü tarafı oyuncakta deil...sürekli ulaşamıyacağı yerlerde muhafaza edicez artık ama nekadarda olsa endişeleniyor insan..şimdiden nasıl koruyabilirim derdine düştüm
ya kızlar çok sinirim bozuldu akşam akşam .sabah doktora gittim ilaç yazdırmaya neyse yazdı akşam eve gelirkende alıyım dedim eczaneden.neyse bana demzmi 15 ytl diye nasıl yani dedim.10 ytl muyene ücretiymiş.yani artık hastaneye verilen para orya verilip devlet karşılıyomuş hastane parasını onuda eczacı alıyomuş.bide gebelikte olan ücretsiz hakkımız kaldırılmış.artık katılım payını bizdende alıyolarmış 5 ytlde katılım paıyına aldı.ama ağzım açık akldı.dedim nasıl olur ben geçen hafta gitiiğimde benden hastane muayne parasını aldı.ben bu işten hiç bişey anlamadım başına böyle bişye gelen varmı kızlar ya