Valla canım öyle atmakla olmuyor çatır çatır takacaklar annem bileziğimi aldı bile sonradan masraflar çoşacak diye bazen sabah uyanınca aklıma geliyorlar sinirli başlıyorum güne neyseki annemde kalıyorum da haftada bir gün rica minnet görüyorum yüzlerini :mymeka::jeyyar:
eşimde doktora gidelim diyor, ben doktordan da bıktımmmm!!!
ben şimdiden böyle kaprisli olursam lohusayken ne olacak acaba??
herkes lohusalığın daha kötü olduğunu söylüyor,
kayınvalidelerinizden neden bişeyt bekliyorsunuz ki, bakın ben hiiiiçç bişey beklemiyorum o yüzden de hiiç umursamıyorum, isterlerse hiç bişey almasınlar umrumda değil, kendi ailenizin aldıklarını görünce onlar zaten çatlayacaklar, iki dünür arasında her zaman rekabet vardır, boşverin siz, kendi anne babanızı gaza getirin,bir de sizin almanız daha hoş olur bence, eşinizin sizi düşünmesi onların düşünmesinden bin kat daha iyi
benim kayınvalidem ve kayınpederim arayıp halimi hatrımı bebeğimin sağlığını soruyorlar ya, o bana yeter, eşim ne zaman arasa sorarlar, hatta eşim kurban bayramına gelemeyecek ben belki gelirim demiş, kayınpederim hemen, ooo benim boğazımdan lokma geçmez o zaman demiş, ya bilmiyorum sevmeleri yeter, onlardan hiçbir beklentim yok, olur ya, belki bizim kadar ince düşünemezler, bizim beklentilerimizi anlayamayabilirler, o yüzden beklentilerinizi dar tutun kızlar, hatta hiç beklenti oluşturmayın kafanızda
offff kızlar yaa muhabet koyulaştı ne güzel ama çok uykum geldi dayanamıyorum
AYBÜKE lohusa depresyonu konusunda ciidiyim ablam bizi evinden kovmuştu düşün yanii çok acaip bişey ,
ben yattım kızlar yarın ultrason çıkışı yazarım sonuçları hepinizi öptüm
offff kızlar yaa muhabet koyulaştı ne güzel ama çok uykum geldi dayanamıyorum
AYBÜKE lohusa depresyonu konusunda ciidiyim ablam bizi evinden kovmuştu düşün yanii çok acaip bişey ,
ben yattım kızlar yarın ultrason çıkışı yazarım sonuçları hepinizi öptüm
kraker onu kime dedin, eşine mi ailesine mi? bak bişey diyeceğim, benim ailem çok cömerttir, hele evlatlarından hiçbişey esirgemezler, ama bana doğum esnasında bişey takacakları hiiç aklıma gelmemişti, belki onların da aklından geçmiyordur, olabilir
ben kendiailemden beklemzken, eşimin ailesinden hiiçç beklemem,,
eşimden bekliyorum ammmaaa
onun kurtuluşu yok, bakalım ne alacak doğum hediyesii, düşünsenize doğumhaneden çıkmışım, kucağıma kızımı vermişler, eşimin gözleri heyecandan parlarken, bana hediyesini uzatmış, ayyyy ne romantiiiikkkkk, çok duygulandım bak şimdi,
çok şanlısın ve kıskandım desem ayıp olmaz demi.a.s.
kraker onu kime dedin, eşine mi ailesine mi? bak bişey diyeceğim, benim ailem çok cömerttir, hele evlatlarından hiçbişey esirgemezler, ama bana doğum esnasında bişey takacakları hiiç aklıma gelmemişti, belki onların da aklından geçmiyordur, olabilir
ben kendiailemden beklemzken, eşimin ailesinden hiiçç beklemem,,
eşimden bekliyorum ammmaaa
onun kurtuluşu yok, bakalım ne alacak doğum hediyesii, düşünsenize doğumhaneden çıkmışım, kucağıma kızımı vermişler, eşimin gözleri heyecandan parlarken, bana hediyesini uzatmış, ayyyy ne romantiiiikkkkk, çok duygulandım bak şimdi,
kraker bence hiiiç kıskanma canım,
bende de cadı görümceler var, heeem de 4 tane ,ben de onlardan dertliyim
gerçi artık bulşamıyorlar, yapıp edip, hiçbişey yokmuş gibi konuşmak istiyorlar ama ben soğudum bir kere
şimdi evime girip çıkıyorlar, bir kez olsun nasılsınız demiyorum
eşimi araya soktular, konuşsun bizimle diye
ama zamanında beni az ağlatmadılardı, aklımdan hiç çıkmıyor yaptıkları
hele bir tanesi Almanya da, taaa buradaki cadıları o yönetiyor
Almanyadaki cadı ne derse o şekilde davranıyorlar
ıyyyy bulaşmaya değmez, gece gece onları anmaya da, boşver yani