günaydin kizlar baya bi yazmissiniz yetisemedim hepinize
aybuke cnm takma kafana belliki seni ve evliliginizi kiskaniyorlar ..ben daha 3. aylik falan evliydim benim arkamdanda baslamislardi atip tutmaya yok bu evlilik sürmez falan
düsün nisanliydik ben türkiyedeydim esime söylenip durmus görümce olmazsa baskasi olur diye ..
kaynana ( öz annesi degil esimin ) benle dolasirken hep diyordu keske söyle gelinim olsaydi falan...
beyaz bulut tatlim k.validenle ayni evdemi yasiyorsun ??
( öyleyse allah yardimcin olsun tatlim cok zor yaaa onlari cekmek
bizimde evliligimiz kopuyordu nerdeyse bundan iki yil önce ozamanlar esimin üvey annesi ve kiz kardesiyle görüsüyorduk , apartmanlarimiz yan yanaydi biz kimseye haber vermeden tasindik
telefonlari cep telefonlarini degistirdik
simdi esimin öz babasiyla görüsüyoruz bi esi var anlatmistim rus kadin inanin ondan gördügümüz ilgiyi esime 18-19 yil bakan kadindan görmedik
esimle babasini ben baristirdim :)) üvey annesi esimin babasiyla bosandiktan sonra esiminibabasina karsi doldurmus
(
cok fesatlardi ve asiri kiskanclardi ben doguma bi hediye almayi birakin hamile halimle görümceye temizlige giderdim yardima , dogumdan bir güpn önce evimi tek basima sildim süpürdüm
camlarima kadar sildim kizlar ... hic bi sekilde yardima gelmediler güya dogumdan önce gelir yardim ederiz demislerdi hepsi lafta ... hic bisekilde saygisizlik yapmamistim ama en sonunda benimde gözümü actilar bende artik konusmaya basladim
esimin üvey abisi gelmisti bigün berline ben oglum uyuyacak diye eve dönmek istedim esimde benle gelmek istedi sonra kadin gene cagirdi esimi bisey yapmasi icin .. esim evimize dönmek istemiste orda ne isin var senin demis
ne demek bu yaa ?? esim sinirlenmis eve geldi baya bi laflar duyduk artik onlarla konusmak yok dedi sonrada tasindik iste