2009 Şubat Anneleri

kızlarrrr gece gece nasıl kaynatmışsınız öyle,oku oku bitmedi...
Allah yardımcınız olsun ailelerle olan problemler gerçekten sinir bozuyor anladığım kadarıyla.ama canlarım ne olur şu aralar düşünmeyin bunları ya,bebişlerimiz kötü etkilenir bizim psikolojimiz bozulursa.onları düşünüp pozitif olmaya çalışın en azından bebeişlerimize kavuşana kadar

günaydın kızlar gece muhabbet koyuymuş anlaşılan oku oku bitmedi ben biraz ddaha iyi gibiyim bugün ama hala halsizlik var buarada RAUNA aramıza hoşgeldin inşillah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebişini kızlar hiçbirşey için kendinizi üzmeye değmez boşverin hepsini ne yapıyorlarsa yapsınlar sorunlar bitmiyor benim eşim tek çocuk anne baba ayrı babası şu anda başak biriyle evli ondanda 9 yaşında bir kızı var burda sadece annesi var diğer bütün akrabaları çanakkalede biz ararsak görüşüyorz uzak oldukları için sinirimi bozamıyorlar kayın validemde iyidir işime karışmaz ama sürekli dibimizde her akşam bendedir biryere gitmeye kalksak hemen peşimize takılır bunları artık takmıyorumda bazı davranışları var gerçekten insanın zoruna gidiyor

hastayım biliyorsunuz dün işten geldim bir iki lokma bişeyler yedim koltukta uyuya kalmışım eşim geldi evde yemek yok tabi gördü halimi zaten ne kalkıp sofra hazırladı nede bir bardak çay koydu inanırmısınız eşim kalktı kendi birşeyler yaptı bende sofrayı hazırladım oda utanmadan oturdu yedi yaşlı filan değil 46 yaşında gencecik kadın birde diyorki ben balık almıştım bende tersledim benim balık yapıcak halimmi var diye sustu hiçbirşeye yardım etmez hamile halimle kaltım cam sildim dıur kızım napıyosun demedi tv izlemey devam etti bunlar çok zoruma gidiyor ama ben altta kalmam doğumdada aynısı olucak allhatan annem yakın bir işim olduğunda koşar yardıma oda çıkar balkona sigara içer şimdiye kadar hiçbir saygısızlık yapmadım yapmıcamda ama herzaman mesafali ve uzağımdır oda bunun farkında

hastayım biliyorsunuz dün işten geldim bir iki lokma bişeyler yedim koltukta uyuya kalmışım eşim geldi evde yemek yok tabi gördü halimi zaten ne kalkıp sofra hazırladı nede bir bardak çay koydu inanırmısınız eşim kalktı kendi birşeyler yaptı bende sofrayı hazırladım oda utanmadan oturdu yedi yaşlı filan değil 46 yaşında gencecik kadın birde diyorki ben balık almıştım bende tersledim benim balık yapıcak halimmi var diye sustu hiçbirşeye yardım etmez hamile halimle kaltım cam sildim dıur kızım napıyosun demedi tv izlemey devam etti bunlar çok zoruma gidiyor ama ben altta kalmam doğumdada aynısı olucak allhatan annem yakın bir işim olduğunda koşar yardıma oda çıkar balkona sigara içer şimdiye kadar hiçbir saygısızlık yapmadım yapmıcamda ama herzaman mesafali ve uzağımdır oda bunun farkında

ya kaynanalar kızım derlermi hiç geline ya kötükedihüso kac kere duydun ki sen.bosver camını sil tozunu al evini süpür bırak ne hali varsa görsün canım.o torunu geldiginde de yapar aynını.ozamanda sen tavrını koyarsın.bende efedersiniz baslarda salak gibi kaynanaya görümceye ne olursa danısırdım.sorardım.ama şimdi hem ayrı eve cıktım hem uzagım.gittigimde problem cıkarıyorlar o ayrı mevzu ama sormamaya calısıyorum.kocama soruyorum o hayır dese bile bi şekilde ikna ediyorum hem :nazar: ama kaynanamı görümcemi kalsın istemem ben yoluma giderim sositososito

ya kaynanalar kızım derlermi hiç geline ya kötükedihüso kac kere duydun ki sen.bosver camını sil tozunu al evini süpür bırak ne hali varsa görsün canım.o torunu geldiginde de yapar aynını.ozamanda sen tavrını koyarsın.bende efedersiniz baslarda salak gibi kaynanaya görümceye ne olursa danısırdım.sorardım.ama şimdi hem ayrı eve cıktım hem uzagım.gittigimde problem cıkarıyorlar o ayrı mevzu ama sormamaya calısıyorum.kocama soruyorum o hayır dese bile bi şekilde ikna ediyorum hem :nazar: ama kaynanamı görümcemi kalsın istemem ben yoluma giderim sositososito

zaten yaptırmam ki ona herişimi kendim yaparım geçen gün sandalyeyi odaya götürüyorum kaldırma sen deyip elimden almaya çalıştı çektim aldım yok ağır değil dedim şimdiye kadar birşey yapmamış bu saaten sonra yapsada farketmez çocuk doğuncada bir köşeye oturup izlicek alıştım ben normal karşılıyoruz artık bazen tahammülüm azalıyor ama vardır bir bildiği rabbimin bu hayatta hiçbirşey boşuna değil hepsinin bir nedeni var buna inanıyorum şükrediyorum halime beterin beteri var diye

zaten yaptırmam ki ona herişimi kendim yaparım geçen gün sandalyeyi odaya götürüyorum kaldırma sen deyip elimden almaya çalıştı çektim aldım yok ağır değil dedim şimdiye kadar birşey yapmamış bu saaten sonra yapsada farketmez çocuk doğuncada bir köşeye oturup izlicek alıştım ben normal karşılıyoruz artık bazen tahammülüm azalıyor ama vardır bir bildiği rabbimin bu hayatta hiçbirşey boşuna değil hepsinin bir nedeni var buna inanıyorum şükrediyorum halime beterin beteri var diye

evet ne insanlar var.bende kendi halime dua ediyorum şükrediyorum.öyle olmasıda gerek.ama iyi kaynanaları görünce bizim neyimiz eksik demedende gecemiyorum:dilcikar:

günaydın kızlar

bugün burada hava çok güzel, yazdan kalma, eşim sahile koşuya gitti, bana da gel dedi ama ben dünkü ağrım yeniden başlar korkusuyla evde kalmayı tercih ettim, ohhh beee zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler, dün moralmen çökmüştüm, bugün çok iyi kalktım,çok şükür

ayy beyaz bulut çok üzldüm, bence senin kaynananın insanlıkla ilgili bir sıkıntısı var,kusura bakma ama bana öyle geldi, bırak hamile olmayı sen hastaysan bile yemeği yapmalıydı, çok ayıp , bak benim kaynananm 60 yaşında, o haliyle ben ne zaman gitsem bana 1 bulaşık bile yıkatmaz,hiiç ir iş yapmama razı olmaz, bazen elinden bulaşığı ben zorla alırım

günaydin kizlar baya bi yazmissiniz yetisemedim hepinize
aybuke cnm takma kafana belliki seni ve evliliginizi kiskaniyorlar ..ben daha 3. aylik falan evliydim benim arkamdanda baslamislardi atip tutmaya yok bu evlilik sürmez falan
düsün nisanliydik ben türkiyedeydim esime söylenip durmus görümce olmazsa baskasi olur diye ..
kaynana ( öz annesi degil esimin ) benle dolasirken hep diyordu keske söyle gelinim olsaydi falan...
beyaz bulut tatlim k.validenle ayni evdemi yasiyorsun ?? :KK43:( öyleyse allah yardimcin olsun tatlim cok zor yaaa onlari cekmek
bizimde evliligimiz kopuyordu nerdeyse bundan iki yil önce ozamanlar esimin üvey annesi ve kiz kardesiyle görüsüyorduk , apartmanlarimiz yan yanaydi biz kimseye haber vermeden tasindik
telefonlari cep telefonlarini degistirdik
simdi esimin öz babasiyla görüsüyoruz bi esi var anlatmistim rus kadin inanin ondan gördügümüz ilgiyi esime 18-19 yil bakan kadindan görmedik
esimle babasini ben baristirdim :)) üvey annesi esimin babasiyla bosandiktan sonra esiminibabasina karsi doldurmus :KK43:(
cok fesatlardi ve asiri kiskanclardi ben doguma bi hediye almayi birakin hamile halimle görümceye temizlige giderdim yardima , dogumdan bir güpn önce evimi tek basima sildim süpürdüm
camlarima kadar sildim kizlar ... hic bi sekilde yardima gelmediler güya dogumdan önce gelir yardim ederiz demislerdi hepsi lafta ... hic bisekilde saygisizlik yapmamistim ama en sonunda benimde gözümü actilar bende artik konusmaya basladim
esimin üvey abisi gelmisti bigün berline ben oglum uyuyacak diye eve dönmek istedim esimde benle gelmek istedi sonra kadin gene cagirdi esimi bisey yapmasi icin .. esim evimize dönmek istemiste orda ne isin var senin demis
ne demek bu yaa ?? esim sinirlenmis eve geldi baya bi laflar duyduk artik onlarla konusmak yok dedi sonrada tasindik iste

kızlar yazdıklarınız dan herkezin bir başka derdi var diyorum ama kaynana ve kayınpederler aynı heralde hep gerçi benimkiler bana hep ii davranıyo gibi görünüyolar ama ben soğudum onlardan içleri fesat bişi olsa hemen yapıştırırlar gibi ve ölede oldu yazın eşimle tartıştık kaynanamda bizdeydi ve birsürü şey söledi
kaynanam bana geldiğinde her işi yapar yemek bulaşık bana bişi bırakmaz ama ben yinede ısınamadım ya hep mesafe kalıyo hele kayınpederimle palavracı biraz ya of anlatsam bitmez

ben zati öle takı falan bişi beklemiyomda eşya almış bebeğe battaniye zıbın falan takımı ya onlar bize dokunmasınlarda başka bir isteğim yok
kayınpederin bir işi yok gelir oğlunun cebinde 20 ytl olsun adam napar yapar alır gider benimde eveli gün yine geldi emekli olcakmış bağkurdan
para yatırmamış zamanında kredi ile falan askerlik borçlanmasını yatırcak tabi köyde yer sattı adam daha parayı vermemiş yatmasıda gerekiyo ödemenin eşim geldi benden 2 tane bileziğim var onları istedi düğünde 10 tane vardı saolsunlar hep onları nyüzünde bitane kalmadan hepsini aldı eşim gitti ben nereey gitttiğini bilmiyyorum
2 taneyi sonradan yaptım bende vermedim bana eşim bir sürü laf etti gitti ya bir türlü aklını başına getiremiyorum eşimin napcam bilmiyorum

zaten evlenirken kuruş yardım etmediler herşeyi kendimiz yaptık üstüne üstlük bide eşim onlar yüzünden evlendiğimizin 3 günü kaza yaptı ölüyordu az kalsın benim bunlarda düğünden 2 hafta sonra haberim oldu 6 bileziğim oraya gitti borçlar desen gırla gidiyo ben evimden hiç borç getirmedim eşimin aldıklarını beraber ödedik ya daha neler neler galiba benimkiler sizinkilerin yanında oooooo tavan yaparlar sinirlik konusunda her geldiklerinde huzur bozuluyo ama ben allaha havale ettim daha perşembe günü beni ağlattılar
akıttığım göz yaşlarını hesabını allah öteki tarafta sorsun kızlar
:roflol:
üüüüüüüüüüfffff amma kafanızı ütüledim ama napayım hep içime ata ata oğluşumda etkilenecek diye korkuyom anlayın beni

kızlar kızıma isim bulamıyorum bebek isimleri bölümüne birkaç seçenek yazdım, bana yardımcı olur musunuz? Lütfeeeeeennnnn, fikirlere çok açığım, kendi beğendiğiniz başka isimleri de yazabilrsiniz

ayolllll şubat anneleride ne kadar dertliymiş bee :mymeka: bu kaynanala kayınpederlerin durumu ne olacak allahım bilmiyorum.off aklıma geldikce sinir oluyorum.ama hiç haksız yere yaptıkları için hakkım helal degil.kötükedihüso eşim için olsa dahi helal degil.ben anamın kızıyım.beni üzmeye kimsenin hakkı yok.eşimin aileside olsa kötükedihüso

günaydin kizlar baya bi yazmissiniz yetisemedim hepinize
aybuke cnm takma kafana belliki seni ve evliliginizi kiskaniyorlar ..ben daha 3. aylik falan evliydim benim arkamdanda baslamislardi atip tutmaya yok bu evlilik sürmez falan
düsün nisanliydik ben türkiyedeydim esime söylenip durmus görümce olmazsa baskasi olur diye ..
kaynana ( öz annesi degil esimin ) benle dolasirken hep diyordu keske söyle gelinim olsaydi falan...
beyaz bulut tatlim k.validenle ayni evdemi yasiyorsun ?? :KK43:( öyleyse allah yardimcin olsun tatlim cok zor yaaa onlari cekmek
bizimde evliligimiz kopuyordu nerdeyse bundan iki yil önce ozamanlar esimin üvey annesi ve kiz kardesiyle görüsüyorduk , apartmanlarimiz yan yanaydi biz kimseye haber vermeden tasindik
telefonlari cep telefonlarini degistirdik
simdi esimin öz babasiyla görüsüyoruz bi esi var anlatmistim rus kadin inanin ondan gördügümüz ilgiyi esime 18-19 yil bakan kadindan görmedik
esimle babasini ben baristirdim :)) üvey annesi esimin babasiyla bosandiktan sonra esiminibabasina karsi doldurmus :KK43:(
cok fesatlardi ve asiri kiskanclardi ben doguma bi hediye almayi birakin hamile halimle görümceye temizlige giderdim yardima , dogumdan bir güpn önce evimi tek basima sildim süpürdüm
camlarima kadar sildim kizlar ... hic bi sekilde yardima gelmediler güya dogumdan önce gelir yardim ederiz demislerdi hepsi lafta ... hic bisekilde saygisizlik yapmamistim ama en sonunda benimde gözümü actilar bende artik konusmaya basladim
esimin üvey abisi gelmisti bigün berline ben oglum uyuyacak diye eve dönmek istedim esimde benle gelmek istedi sonra kadin gene cagirdi esimi bisey yapmasi icin .. esim evimize dönmek istemiste orda ne isin var senin demis
ne demek bu yaa ?? esim sinirlenmis eve geldi baya bi laflar duyduk artik onlarla konusmak yok dedi sonrada tasindik iste

yok canım ayrı yaşıyoruz ama her akşam bendedir kendileri :kızgın:

aybuke sekerim walla bizde secemedik daha benim begendiklerim olduda esim begenmedi :KK43:(
onunda fikri benim icin cok önemli oglumun adi tuan ona yakisan bisey olsun diyor
bulamiyorumm kalkmis bana diyorku ilkinin ismi tuan buda muan olsun :roflol: :roflol: Çok üzgünüm çoook
herif dalga geciyor benimlee yaa bugidisle cocuma isim bulamadan dogcak :bbo: sakin dedim hastanedede sakasina muan deme :mymeka: yoksa cocugumun adi muan diye gecer kayitlara :çok üzgünüm: :roflol: sırnaşık şey

aybuke sekerim walla bizde secemedik daha benim begendiklerim olduda esim begenmedi :KK43:(
onunda fikri benim icin cok önemli oglumun adi tuan ona yakisan bisey olsun diyor
bulamiyorumm kalkmis bana diyorku ilkinin ismi tuan buda muan olsun :roflol: :roflol: Çok üzgünüm çoook
herif dalga geciyor benimlee yaa bugidisle cocuma isim bulamadan dogcak :bbo: sakin dedim hastanedede sakasina muan deme :mymeka: yoksa cocugumun adi muan diye gecer kayitlara :çok üzgünüm: :roflol: sırnaşık şey

ayy cimcime çok güldüm vallakaydirigubbakcemile3muan he benim eşimde dalga geçiyor bazen ama isim konusunda bukadar zorlanıcağımı hiç tahmin etmezdim

günaydın bayanlar bizdede isim konusu sürüncemede kaldı ne eşim bişi söylüyor nede ben bana sorup duruyorlar ismi ne olucak öylece yüzlerine bakıyorum sanırım doğduktan sonra arayıp bulucaz:))

a.s.selam kızlar hepiniz iyisiniz inşallah.ya bizdede isim konusu halen gündemde bizde halen bakıyoruz.kızlar fetal eko yaptırdınızmı ben yaptımda benden 50 ytl aldılar siz yaptırdıysanız ne kadar verdiniz.yazarmısınız.bu haftada şeker yüklemesi yapacam.hepiniz sağlıkla kalın.:CüvCüv:

X