Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler canım uyuyalım da büyüyelim :))
Yarın ayrıntılım var bakalım ne çıkacak sonuç
sol tarafımdaki ağrı da geçmedi bir türlü, offfff depresyondayımmmmm
bendede ilk aylarda olmayan uyku şimdi olmaya başladı ilk aylar gece 3 lere kadar oturuyordum şimdi ne beyazı ne okanı nede genç bakışı seyredebiliyorum
Ben biliyorsunuzdur 5 yıllık evliyim ve çocuk düşünmüyorduk.Kayınvalideler deliriyordu torun için .benim de beğendiğim bir pırlanta yüzük vardı sen hamile kal yeter ki o yüzüğü alcam diyodu 5 aydır ses seda yok yüzükten geçenlerde istedim hık mık yapıyor lohusa mevlüdünde görcez bakalım ne takcaklar
resmen dünyam karardı yaaaa
kızlar ben gerçekten bunalıma girdim
mutsuz olmamiçin hiç sebep yok ama sanki hiçbirşey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor,
bugün sol tarafımda sürekli ağrı var, kızım kıpırdayıp duruyor ama bu ağrı bana ona ya bişey olursa endişesini içme soktu, yokluğunu düşünüp krize girdim yaaaa
ona bu kadar alışmışken, yokluğunu düşünmek bile beni depresyona soktu, imdaaaaaaatttt
resmen dünyam karardı yaaaa
kızlar ben gerçekten bunalıma girdim
mutsuz olmamiçin hiç sebep yok ama sanki hiçbirşey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor,
bugün sol tarafımda sürekli ağrı var, kızım kıpırdayıp duruyor ama bu ağrı bana ona ya bişey olursa endişesini içme soktu, yokluğunu düşünüp krize girdim yaaaa
ona bu kadar alışmışken, yokluğunu düşünmek bile beni depresyona soktu, imdaaaaaaatttt
bakalılm bizimkiler ne takacak.artık dogumdan sonra konusuruz o meseleleri.bazen diyorum ne derlerse desinler bana uzak allaha yakın olsunlar.cok nefret ediyorum bazen
:jeyyar: hiç bişi bekleme biz ve bebişler sağlıklı iyi olsunlar ve eşler yanımızda olsun amannn başka bişi isteememmm hihoyyyt
bakalılm bizimkiler ne takacak.artık dogumdan sonra konusuruz o meseleleri.bazen diyorum ne derlerse desinler bana uzak allaha yakın olsunlar.cok nefret ediyorum bazen