2009 Şubat Anneleri

hayatim çok geçmiş olsun...ama ne diyoruz bizler: Iyi düşünelim iyilik olsun...burda riskli gebelik yaşayan arkadaşlar var..bunlardan biri de benim...ama pozitif düşünerek çok şükür 25. Haftayi bitiriyorum..ilk hedef 28, sonraki hedef 32. Haftalar....32. Haftadan sonra biraz daha rahatlariz hepimiz...bak ne güzel kizin sağlikliymiş...çok şükür benim de oğluşum sağlikli 800 gr. Olmuş bile...allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin....

ya arkadaşlar aslında bi laf varya olacak ile öleceğe çare bulunmaz diye bu laf ok doğru.sonuçta zaten eğer o şey kaderimzide varsa olucak o yüzden böyle olumsusz şeyler düşünerek sadece psikoljimizi ve yavrularımızı üzmüş oluyoruz. bende aslında .çok olumsuzluklar geçirdim ama bi yerde diyorumki herşey allahtan.daha kötüleri daha beterleri var diyorum.ben bu hamileliğimden 2 ay önce düşük yaptım ve doktor bana düşücek demişti.ben o anda düşünün doktorun yanında nasıl ağladıysam orda kaç kişi beni teselli etmeye çalıştı sonra doktor bana dediki bak üzülme haline şükret en azından hamile kalbiliyomuşsun bak dedi burda hergün kaç tanesi geliyo evlat diye deliren dedi. ve ben o an halime şükrettim.o yüzden bu tarz olumsuz şeyler düşünüp son aylarımızı berbat etmeyelim .sen neyi çağırırsan o gelirmiş.kötü düşünce çağır o gelir iyilik düşün iyilik gelir.

deninzlm bilmiyorum tarif edilen yerden yaptım myapmayı bilen varsa bana yapabilir mi son adet tarihim 27 nisan erkek bebğim

Derincim bide bana şu takviminin yanına bebişinin resmini nasıl koydun bende koymak istiyorum rica etsem tarif eder misin??

amin canım.. sanada çok geçmiş olsun.. rabbim sende sağlıkla sıhatle bebişine kavuşursun inşallah

saol cnmm bugün kusma sorunumuz yoktu sabah cok iyi kalkti gecede hic uyanmadi tuvalet icin ama bugün gene bir kac defa isal yapti ezzaneden bisey aldim onu vericem gecene kadar cnm
sen nasilsin cnm ??:1hug:

iyiyim ama bugünlerde çok canım sıkılır oldu
aynı oda aynı eşyalar aynı insanlar sürekli yattık yerden bunlara bakmak sinirlerimi bozdu sanırım
sıkıntı basıyor
evdeki herkesin yaptığı hareketler batar oldu
ha bi de sevgili kayınpederim en nihayetinde geçmiş olsunluk teşrif edebildi
acaip tavır yaptım adam özür diledi bunca zamandır gelmem lazımdı ama deyip bir sürü bahane sundu
ben de yarım ağızla bi önemli değil dedim
zaten geldiğinde nasılsın diye sordu iyiyim teşekkürler dedim inadımdan siz nasılsınız demedim bir allak bullak olduydu
oh olsun işte

:teselli: haklisin cnm cok ayip etmis k.pederin
ayni seyler onun basina gelseydi sen gitmeseydin acaba nasil düsünürdü kötükedihüso
su anda hepimizin cok ilgiye ihtiyaci var heleki sen okadar zor anlar gecirdin ,hepberaber üzüldük yakin olsak bir dk durmaz sana gelirdik yardima canin sIKILMasin diye .. ki o k.peder torunu gelicek cok ilgisiz davranmis
tahmin edebiliyorum yasadiklarin hicde kolay degil ama sabret bitanem biraz daha bak az kaldi artik meleklerimize :teselli:
bende msne giriyorum kiz kardesime yaziyorum bi mrb diyor sonra isim var diyip cikiyor senağlama bende cok üzülüyorum yani ben yazmasam onun aklina bile gelmicek beni sormak ,inan bana bunu yapan kendi ailenden biri olsaydi dahada aci verirdi senağlama
onlara kiyafet paket göndercegim zaman devamli girerlerdi konusurduk ama simdi ses seda yok
annemle konusuyorum o hatrimi cok sorar aama o bile beni anlamiyor
okadar cok seyde farkli düsünüyoruz ki bir hafta belki 10 gün bebeklerimle gidip gelcem türkiyeye simdiden düsünüp durdugum okadar cok sey varkii senağlama
bazi insanlar iste sadece iyi gün dostu oluyorlar senağlama :teselli:

:1hug: sağol canım ya
o günleri sizlerin desteğiyle daha moralli atlattım

zaten kendisini hiç sevmezdim elimde bir kozum daha oldu dedim ben de

insan burada ailesiyle yakınlarıyla paylaşamadıklarını çekinmeden paylaşabiliyor
tabi ailesinden gelen ilgisizlik can sıkıcı olabiliyor ama sanırım hamişlikten dolayı da fazla alınganız

neyseki birlikteyiz :1hug:a.s.:dance::dance:

Derincim bide bana şu takviminin yanına bebişinin resmini nasıl koydun bende koymak istiyorum rica etsem tarif eder misin??
uygulamanın en sonunda yazıyı yazdığın yerde left side photo(optional ) diyor orayı tıklayıp oraya pcde kayıtlı olan resmi yapıştıyorsun umarım anlatabilmişimdir.

ssaslan sıkma canını belki kadın hastalığı diye gelmek istememiştir.Ay ne bileyim insan olumlu düşünmek istiyor özellikle sen düşünme canım bebeğini düşün torunları olunca süründürücez hepsini

kizlar ben kaciyorum asiri uykum var gidip tv karsisinda uzaniyim birazcik :))) hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…