- 9 Ekim 2008
- 317
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilginiz ve sıcak karşılamanız için çok teşşekürler arkadaşlar..
Aslında endişelerim boşuna diyorum bazen endişelenmem için hiç bi neden yok kızım çok sağlıklı çok şükür... Her hamile olduğu gibi benimde ufak şikayetlerim var tabiki ama bu endişelenmeme sebeb değiller.. Yaşadığım kötü tecrübeler bilinç altında olduğu için kendimi alamıyorum bu kötü pisikolojiden !!!
Inş burda sizlerle güzel haberlerle o kötü pisikolojiyide atıcam...
Sevgilerimle a.s.
hayatim çok geçmiş olsun...ama ne diyoruz bizler: Iyi düşünelim iyilik olsun...burda riskli gebelik yaşayan arkadaşlar var..bunlardan biri de benim...ama pozitif düşünerek çok şükür 25. Haftayi bitiriyorum..ilk hedef 28, sonraki hedef 32. Haftalar....32. Haftadan sonra biraz daha rahatlariz hepimiz...bak ne güzel kizin sağlikliymiş...çok şükür benim de oğluşum sağlikli 800 gr. Olmuş bile...allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin....
ranuna ve ksk hoşgeldiniz aramıza
bugün bir türlü nete bağlanamadım aklım sizlerde kaldı
cimcime oğluşun nasıl oldu umarım daha iyidir
bebişcimkayra http://babyticker.tickershack.com/tickers/b6yebpt4ir4x1t0c.png
bunu kopyalayıp profil düzenlemeye girip en altta kilo doğum takip kısmına yapıştırırsan olacaktır olmazsa yardımcı oluruz tekrar
iyiyim ama bugünlerde çok canım sıkılır oldu
aynı oda aynı eşyalar aynı insanlar sürekli yattık yerden bunlara bakmak sinirlerimi bozdu sanırım
sıkıntı basıyor
evdeki herkesin yaptığı hareketler batar oldu
ha bi de sevgili kayınpederim en nihayetinde geçmiş olsunluk teşrif edebildi
acaip tavır yaptım adam özür diledi bunca zamandır gelmem lazımdı ama deyip bir sürü bahane sundu
ben de yarım ağızla bi önemli değil dedim
zaten geldiğinde nasılsın diye sordu iyiyim teşekkürler dedim inadımdan siz nasılsınız demedim bir allak bullak olduydu
oh olsun işte
canım bak bu etiketi daha önce tarif ettiğim yere yapıstırırsan olur takvimin http://babyticker.tickershack.com/tickers/whqnswuntyyherzb.pngdeninzlm bilmiyorum tarif edilen yerden yaptım myapmayı bilen varsa bana yapabilir mi son adet tarihim 27 nisan erkek bebğim
uygulamanın en sonunda yazıyı yazdığın yerde left side photo(optional ) diyor orayı tıklayıp oraya pcde kayıtlı olan resmi yapıştıyorsun umarım anlatabilmişimdir.Derincim bide bana şu takviminin yanına bebişinin resmini nasıl koydun bende koymak istiyorum rica etsem tarif eder misin??