2009 Şubat Anneleri

sorma canım ya bende aynı durumdayım 2 vesayit gidiyorum ve 1 saat 15 dk falan sürüyo yol,istanbulda çok zor malum( napalım artık dayanabildiğim yere kadar gidip gelcem sonrasında artık ya izin yada rapor kullancam

hoşgeldin canım umarım sağlıkla alırsın bebişini kucağına.şubat hamişlerinde bebişlerin cinsiyetleriyle ilgili bi konu var oraya bak canım hepimizinki yazıyor.senide listeye ekleyelim o zaman kızınla beraberhihoyyyt

ben biraz kendimi tanıtayım.. 14 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım ilk bebeğim daha önce 2 tane düşüğüm oldu..en uzun hamileliğim 2 ay 10 gün sürdü.. şimdi çok şükür 5 aylık olduk.. bebişimin oynamasını hissediyorum ama yinede kaybetme korkum var... bebeğime alış verişe bile korar oldum artık.. ilk cinsiyetini öğrenince kardeşlerim alış verişini yapalım diye çok ısrar ettiler şimdiye adar zor tuttum onları yarın çıkalım ille diyorlar.. hastane çıkışlarını filan alıcaz inş internettende pusetle malzeme siparişi verdim büyük ihtimalle yarın gelicek oda.. yani yavaş yavaş alıyorum artık. bu beni bazen üzüyor.. kızıma istediğim gibi alış veriş yapamıyorum... yaparken içim sızlıyor ya kullanamazsam diye.. yani anlıyacağınız pisikolojim bozuk düşünmemeye çalışıyorum ama akşama kadar nette hamile sitelerindeyim olumsuz şeyleri okuduğumda etkileniyorum... neyse sizlerinde başını ağrıttım daha ilk günden kusuruma bakmayın...
sevgilerimle

isim konusuna geline kızlar ben 2 gündür ona da taktım kafayı, kızımın ilk ismi ÜLKÜ olacak ama 2. ismine bir tüelü karar veremiyorum, hiç bir ismi yakıştıramıyorum, kaldım ortada, internetten baktım dandik dandik isimler var, beğenemiyoruuuuuuuummmm

hoşgeldin aramıza öncelikle

hiiiiçç korkma diyorum sana, o seninle olmaya karar verdi, bırak kendini hamileliğin keyfini yaşa, aynı senin durumunda olan yaşlarınız bile aynı, bir arkadaşım ekim ayında doğum yaptı,o da 2 kez düşük yaptı ve bu üçüncü bebeğiydi, sürekli yatarak geçirdi ve şimdi bebeği kucağında, sakin ol, stres yapma artık

basin saolsun cnmm ins. bu defa saglikli bi bebis alirsin kucagina ... durumuna üzüldüm evlat acisi gibisi yok gercekten .
yolun yarisini asmissin cnm artik düsünme bunlari ,üzme kendini :teselli:
ins. hepimiz bebislerimizi aliriz kucaklarimiza :CüvCüv: :1hug:

sanırı bu bır hamılelık psıkolojısı hemen hemen hepımızde var bendede hıc bır sorunum olmamasına ragmen kaybetme korkusu oluyo engel olamadığım bısey sankı bır hayal dus gıbı gelıyo bebeğimi kucağıma almak bende odasını falan hazırladım fakat ya bısey olursa dıye dusunmeden edemıyorum allah hepımıze nasıp eder ıns kucağımıza almayı ranuna sıkma canını cnm hosgeldın aramıza

İlginiz ve sıcak karşılamanız için çok teşşekürler arkadaşlar..
aslında endişelerim boşuna diyorum bazen endişelenmem için hiç bi neden yok kızım çok sağlıklı çok şükür... her hamile olduğu gibi benimde ufak şikayetlerim var tabiki ama bu endişelenmeme sebeb değiller.. yaşadığım kötü tecrübeler bilinç altında olduğu için kendimi alamıyorum bu kötü pisikolojiden !!!
inş burda sizlerle güzel haberlerle o kötü pisikolojiyide atıcam...
sevgilerimle a.s.

şubat anneleri 3.sayfada bebeklerimiz cinsiyetleri var oraya ekleyebilirsiniz yeni gelenler
benim kızım olacak kısmetse isminden emin değilim ecrin güzel isim bu aralar biraz fazla duyuyorum ama erkek olsa egemen yada menderes kayacaktık ismini ama kız için karar vermek zor geliyor .

RANUNA
Cok uzuldum basindan gecenler icin ama bende korkma diyorum cunki zaten 5 ayi tamamlamis Allah insallah kizini sana bagislar da kucagina alirsin sagsalim :)

RANUNA
Cok uzuldum basindan gecenler icin ama bende korkma diyorum cunki zaten 5 ayi tamamlamis Allah insallah kizini sana bagislar da kucagina alirsin sagsalim :)

iyi dileklerin için çok teşşekür ederim selin.. sizlerinde desteğiğle iyi olucaz inşallah

hoşgeldin hayatım aramıza.allaahh baya cogaldık kızlar kimbilir bize yazmayan kac tane şubat annesi var.sende endişelenme canım.allahım kimsenin kucagını boş koymasın.hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah

hoşbuldum teşekkür ederim...

RANUNA çok geçmiş olsun benim ilk hamileliğim ama endişelerini anlayabiliyorum ilk kontrolümde bana dr.um rahim şeklimin kalp şeklinde olduğunu ve bunun bazen düşüğe bazende erken doğuma sebep olabileceğini söylemişti . İlk günler çok takıyordum bende senin gibi sürekli internetten araştırıyordum .Sonra dedim ki bırak boşver herşeyin hayırlısı 10.haftamdan beri olumsuz hiçbirşeyi okumuyorum burası çok güzel bir yer herkes çok destek oluyor .Aramıza hoşgeldin hayırlı doğumlar dilerim canım hiç takılma alışverişe bizler de yeni yeni başladık onlar bir günlük iş nasılsa

ranuna hoşgeldin aramıza canım..
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kuzucuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…